Klidně. Já jen zalitovala, že jsem si to nepřečetla, než se to smazalo. Nemíním to tu dál plevelit…😉
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Zrzavci:Já jen…………. že………když ta autogramiáda byla v domácím prostředí, tak aspoň teda reportáž:
Tak reportáž bych si s vaším dovolením vytiskla a založila do knihy…ať to mám komplet…to se fakty povedlo 🤗
Klidně. Ono bychom ji možná mohli pak s Megi vložit do toho druhého dílu, jako věnování 😀. Já se přiznám, že jsem se u toho fakt bavila. Ty fotky mám hodně dlouho furt jsem s tím něco chtěla a nevěděla a pak si to tak hezky posedalo samo na ty svoje správný pozice… a bylo a já se smála nahlas. Schovanej RUmouš a kaňka mě rozštípaly, jak kdybych to nedělala já sama.
Tady vlevo nahoře se něco říká! A nejsou titulky…. Ale podle artikulace je jasné, že se tam něco říká. Asi něco tajného 😲
Fuj ta hrůůůbkaaa! MohlY , fuj jsem prase rychlopsací. Se stydim, už nikdy knihu psát nebudu.
Buggyra:Tady vlevo nahoře se něco říká! A nejsou titulky…. Ale podle artikulace je jasné, že se tam něco říká. Asi něco tajného 😲
Máte pravdu, řiká!
“nepokaňkoval”, žejo?
A já myslela, že žvýká nějakou tu knížku, aby ubylo množství na podpis. 🙂
Zrzavci:Fuj ta hrůůůbkaaa! MohlY , fuj jsem prase rychlopsací. Se stydim, už nikdy knihu psát nebudu.
Jste to tam totiž mohli vložit jako celý kolektiv vydavatelůch včetně psůch a budoucích slepicůch.
No přéééésně! Nepokaňkoval! Páč Rumoušek je slušnej ohaříček 🙂
🤣, to bych spíš viděla na tá flekatý židli teda 😀
Zas ji pomlouvá.
😂🤣
Už jste z toho něco četla?
Sleduji napříč internetama, že je ta mluva nakažlivá. Je?
Nemohly, páč to byste tu knížku už do Vánoček nedostali. Byl to fakt frmol. Já si původně i vymyslela, že by třeba záložka, ale to by jednak byl peníz navíc a pak by se to asi nestihlo vyrobit.
Ale do druhýho dílu možem.
A já chtěla otisk tlapek. A taky nic!
No, takže máme leden… to do prasince dáme. 😀
megi-the-pes:Už jste z toho něco četla?
Sleduji napříč internetama, že je ta mluva nakažlivá. Je?
Zrovna dneska jsem v noci nemohla spát, tak jsem to vytáhla na stranu TŘICET! Takže jsem nakažena. Musím říct, že vyprávění pesona se čte o něco náročněji než vyprávění člověksona, tam mi hned řádky začaly ubíhat rychleji 🙂
Nakažlivá je, a nevím, “ešivá” na to bude nějaký lék.
V pohoděě! Enem, ešivá budou taky čtenáři chtit? Prasnice podle vzoru dže….e?
Zrzavci:Nemohly, páč to byste tu knížku už do Vánoček nedostali. Byl to fakt frmol. Já si původně i vymyslela, že by třeba záložka, ale to by jednak byl peníz navíc a pak by se to asi nestihlo vyrobit.
Ale do druhýho dílu možem.
No jasně že do druhýho dílu - však proto hovořím o těch slepicůch, žejo. Tím nebylo myšleno ctěné slepičenstvo Megíino, ale vaše budoucí!
A jo táák…….no…………tak slepicůch záleží na Brtnikůch. Jak bude bojovat s dírou. A zda bude čas odvozit to převeliký množství šrotu, co je v místě před starým kurnikem. A pak taky na mě, ešivá dokážu ten kurnik postavit. Páč on na to rozhodně čas mít nebude. Ale toho šrotu je tam tolik, že nevím, kdy na to vybude čas. Pak ale zase budeme bohatý a postavim slepičkám zlatej kurnik s dyjadémovou napáječkou a budou mít svýho pasáčka, ten je bude vovívat………. no nic, dolů na zem. Hlavně aby se to vodvezlo 😀