No tady vidím ten drobný nepodstatný problém, že já to taky nevim 😀 Já dovču až v pátek. Jupiaé!
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Zrzavci:JO ! MEGÍÍÍ POVLEČENÍ! Tjo, ale to by bylo krásný povlečení, kdyby bylo jako knížka. já totiž miluju ten obal, to je dílo, který musí vstoupit do histórie 😀 Myslíš, že to někdo dělá, že si tam člověk nasází vobrázky a voni mu vymandlujou povlečení? Jako dítě jsem měla krásný, bylo modrý, byli na něm sloni, žirafy, zebry a taky mochomůrka. Jiný jsem nechtěla, máteř byla nejdřív neoblomná, posléze zoufalá a pak to vzdala.
p.s. mikina s kapucou!! to by bylo taky krásný, ale to mám dobrý, to vím, že nemožu. Jsem prase. nemožu mít nic bílýho, jen papír na psaní 😀
Děvčata, povlečení s ohaříkama z knihy může být, tady Vám splní přání
https://www.glamonde.cz/povleceni-s-vlastnim-potiskem
Už dloho se chystám, že dám vnučkám udělat povlečení s bělušema č.1 a 2…v příštím roce asi 😊….no a s motivy z knihy by to mohlo být super…👍
Přejeme všem moc krásné Vánoce:
i já přeju ohaříkům a vůbec VŠEM pejskům i lidičkám tady, hezké vánoce a hodně klidného venčeníčka…☀️⛅🐕
Přejeme všem krásné Vánoce a šťastný nový rok.
P.S. Bohužel u fotografa jsem byla jenom s Dragem. 🙂
Taky přeju všem krásné a hlavně klidné vánoce, všem chlupáčům a páníkům pevné zdraví. Sarah, vaše fotka je nádherná, já jsem u fotografa nebyla. Naše Orinka má 2 super kámoše, Montíka a Orionka CHlupaté štěstí. Oba jsou boží, patří mezi minimum psů, s kterými se snese. Ona se moc s psema nemusí. Na Oriona si ze začátku taky vyskakovala, ten ji 2x srovnal a je klid. Teď spolu blbnou na louce. No, je to namachrovaná puberťačka
Anet10:Taky přeju všem krásné a hlavně klidné vánoce, všem chlupáčům a páníkům pevné zdraví. Sarah, vaše fotka je nádherná, já jsem u fotografa nebyla. Naše Orinka má 2 super kámoše, Montíka a Orionka CHlupaté štěstí. Oba jsou boží, patří mezi minimum psů, s kterými se snese. Ona se moc s psema nemusí. Na Oriona si ze začátku taky vyskakovala, ten ji 2x srovnal a je klid. Teď spolu blbnou na louce. No, je to namachrovaná puberťačka
Jo, kluci Vlachovi. 🙂
Je teda nádherná, má moc krásné zbarvení. 🥰
Chesus nezklamal
Dárek rozbalen, jupí, děkujůůůů 😍
Ano, ani na mě nezapomněl 😊
…..tak dneska od Ježíška u dcery předáno….diky moc i za milé věnování..
Trickyvoo , Kilian - aj to jsem ráda, že se Psížišek neopozdil a stihnul to. Doufám, že to stihnul ke každému, kdo si knížku objednal? Snažily jsem se s Megí na maximusa.
Musím říct, že takhle rychlý advent jsem ještě nezažila 🙂 . Byl zcela jiný, než jsem zvyklá.
Pevně doufám, že se vám všem knížka líbí a pokud si najdete čas a napíšete k Megi hodnocení - upřímné, pravdivé - počítám s tím, že nějaké výtky budou, budu ráda, protože zpětná vazba je důležitá. Rády bychom s Megi, aby došlo třeba i na druhý díl - pokud bude zájem - a tak uvítáme vaše postřehy.
Krásný zbytek svátečních dní a do nového roku - jen to nej, nej, nejlepší, zdraví, štěstí, pohodu a ať se svět kolem uzdraví.
A bude knížka ještě k mání ?
Máme ještě 10 ks. A máte tu svíčkovou? 😄
Ano, ještě máme deset kousků a pak se udělá dotisk. Já jsem myslela, že jste Doron objednávala. Nedorazilo to?
Dobré ránko 😉,
zatím přečteno první díl. Na chalupě není čas číst. Budu pokračovat 👍. Prozatím super👍a ptám se kde pak napsat recenzi? Zrzavci víte, že jsem již staří osoba a potřebují navádět😉.
Předem děkuji 🖐️Dája
Nene, já jsem taková neakční, mně to vždycky trvá..
Svíčkovou uvařím operativně, přece byste to nechtěla z mrazáku.🤣
Zdravím v novém roce, Dajo,
recenzi lze napsat na stránkách megibuk.cz , tam, kde jste knížku kupovala. A když si na stránkách kliknete na menu a vyberete položku Obchod, uvidíte tam hned tu knížku. Kliknete na ni a dole pod zeleným políčkem Přidat do košíku, je o kousek níž nápis Popis a hned pod ním Hodnocení. Když na to kliknete, můžete psát.
Šak kdo si počká, ten se dočká 🙂