Když se nepřihlašuju, tak se ten text nedá dohledat.
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Orionka:Když se nepřihlašuju, tak se ten text nedá dohledat.
To nejsem já, to se za mě někdo vydává. To se dějí věci !
vždyť je to jiná IP, to každej zdejší pozná…..k čemu to dotýčnýmu je, nechápu 🤷♀️😇
Šikovná Dája, šikovná, když to poruší a bude číst, tak jí Chuli za trest rozcupuje papuče 😉
Jsem moc ráda, že knížky docházejí do svých nových pelíšků a že budou dělat radost. Mně dělalo radost psát to věnování a podepisování, bylo to tichou a hezkou součástí letošního zběsilýho adventu.
No já bych si nevšimla a to je bohužel účel toho, kdo to dělá, vznést zmatek a případný třeba možná i neshody. V tomhle hezkým čase Vánočním je to značně přízemní. Tak to musíme hlídat a když někdo napíše blábol, je jasný, že to nepsal on, ale chorej mozek.
knížka je doma,nutila jsem Martina zkontrolovat věnování-ale bohužel to četl z dálky….udržuje si ode mě rozestup-abych s té knížky nezahlídla nic než kousek fotky……potvora jedna!!!!!!!!🙂
hlavně,že kuchařku co chtěl vybíral dnes se mnou,a viděl ju a prohlížel si ju…..a mě,mě ani ždibec stránky neukáže-su chudátko,malý nebohý….-no aspon má nástěnka….na psí skřínce…,a Žeryk….
Já musím objednat fakt až v lednu, omlouvám se, je to prosté, nemám peníze.
Zrzavci:Jsem moc ráda, že knížky docházejí do svých nových pelíšků a že budou dělat radost. Mně dělalo radost psát to věnování a podepisování, bylo to tichou a hezkou součástí letošního zběsilýho adventu.
Už je doma! I s věnováním!! Ještě jednou moc děkuji!!!
Hezké vánoce přeji.
Tak doufám, že už všechny knížky jsou tam kde mají být?
Knížku mám od včerejška doma. Manžel vyzvedl, přivezl, já ji rychle ještě v krabici schovala pod postel. A teď mám strach ji z té krabice vybalit, protože vím, že jsem v tomto slabá natura a knížku začnu číst, ještě před tím než mi ji jako nadělí Ježuch. Odpo budu sama doma a pokušení je taaaak veliké 🙈.
…..mně ji bude naježovat dcera 26.12., takže to mám pořešené, že místo úklidu, zdobeni, pečení a vaření nebudu nahlížet do knížky….
já bych to radši teda z krabice vytáhla, protože je zima, srazí se to… mlha 😀
jenže pak knížku uvidíte a konec, no 😀
koukám na ni furt, je to zajímavé, jak moje nejoblíbenější byla Dášeňka, Mikeš a tak, a nakonec se dostanu ke knize, která má takové obrázky, jakoby, ale já je nedělala
potřebuju nutně povlečení takové a hrneček a mikinu s kapucou
JO ! MEGÍÍÍ POVLEČENÍ! Tjo, ale to by bylo krásný povlečení, kdyby bylo jako knížka. já totiž miluju ten obal, to je dílo, který musí vstoupit do histórie 😀 Myslíš, že to někdo dělá, že si tam člověk nasází vobrázky a voni mu vymandlujou povlečení? Jako dítě jsem měla krásný, bylo modrý, byli na něm sloni, žirafy, zebry a taky mochomůrka. Jiný jsem nechtěla, máteř byla nejdřív neoblomná, posléze zoufalá a pak to vzdala.
p.s. mikina s kapucou!! to by bylo taky krásný, ale to mám dobrý, to vím, že nemožu. Jsem prase. nemožu mít nic bílýho, jen papír na psaní 😀
Moc děkuju, balíček jsem včera vyzvedla a fakt rozbalím až pod stromečkem. 😊🥰😘
Já mám jenom černé oblečení… my jsme prasata tady všici. 😀 Mám to vymyšlené - černá mikina a obrázky, které budou mít třeba 1 - 2 cm bílý okraj.
Hm, i tepláčky by to chtělo. A obleček pro Megy.
Zupá! díky. ty najdeš šécko. Taky jsem Tě chtěla o něco poprosit, ešivá bys mi to nenašla, ale zapomněla jsem dočista co to mělo být 😀
No my taky jen černý oblečení -taky když peru, dojde k zatmnění slunce, protože věším venku, že jo. ale mám jedno povlečení a je bílý a tak tohle by taky mohlo jít. Tam to neuprasím. Když mi nepoteče z nosu malinovka teda.
Jehehééé Megí v ohařskejch tepláčkách 😀 pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooc pomoctpomoooooooooooooct. Tjo vidim, vidim ten výraz. Hlavně aby to mělo náplety na rukávech a nohavicích 😀
Já ti to klidně najdu až budu vědět co. 😀
Ale od zítra dovolenááá a počítač bude upozaděn.