No jasně!! Ať si to laskavě napíše sám, dyž je tak chytrej! Megi - jako Megi-Megi mu to určo vydá, až zase spadne z postele.
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Přišlo mi jen 15.11 poděkování za objednávku č.1050 jinak nic. Sleduju spam i hromadné zatím nic nepřišlo.
Megi a Vy fšicí ostatní. Dneska jsem si při psaní jedné odpovědi emilové uvědomila jednu věc. Hrozně, hrozně důležitou. A chci, abyste si ji taky uvědomovali, protože se z ní můžete těšit.
Ta knížka je totiž kouzelná. A nejni to naše dílo, je to její dílo. Víte proč je kouzelná??? Protože ona dokázala neskutečnou věc! V týhle debilitní době, která nejni radostná, dokázala koncentrovat v jednom čase a v jednom bodě (naše republika nejni nějak veliká, že jo) tolik těšení se a radosti, najednou, že to prostě nejni normální. Je to úžasný a já, když jsem si to uvědomila, mám z toho hroznou radost. Hroznou, fakt hroznou radost. Kolik dní, už se kolik lidí po republice těší a nebo už i má radost, když má knížku v ruce! A já vim, vim, kdo to zařídil. To mi pro změnu přišlo na mysl až teď.
Byl to maličkatej kosourek v tiskárně. Obyčejně mourovatej, ale neobyčejnej. To totiž nejni jen tak nějakej kocourek, to je bytůstka. Opravdu, museli byste ho vidět. Moc milá, něžná, laskavá a celá svítí láskou. Jako že fakt, tohle nejni nějaký růžový psaní, víte , že ho ode mne nelze moc čekat, ale takhle on prostě působí. Megí může dosvědčit, že jsem o něm furt mlela do teleféna. Já jsem z něj byla úplně štajf, hyn a unešená. Takže to von tu knížku vočaroval, abychom měli fšicí takovouhle radost. Je to totiž kočíšek!Tak! A už to vim. Kočíšek to byl. 🙂
A po zaplacení nepřilo potvrzení? Bambule, napiště mi, prosím do sz to jméno, pooprosím Megí, ať se podívá, to musíme vyřešit.
Aha nepřišlo potvrzení. Platil manžel přes QR kód. Zkusím se ho poptat vydržte.
Tak platba odešla. Nepřišlo potvrzení o platbě. Pošlu vám kopii výpisu do sz
supr, supr, díky. Honem, honem. Vy jste z Prahé?
Jsem z moravského Slovácka takže do Prahé co by dup☺️☺️☺️
Tak prt. Tetkon už to vím, no, jsem myslela, že bychom to nějak, ale Megí říkala, že v pondělí balíkovna, páč se to nespárovalo! Viz SZ.
Už jsem koukala. Moc děkuju. Nejenom Zrzavcům, ale i Megí za rychlou reakci.
Ta knížka je totiž kouzelná. A nejni to naše dílo, je to její dílo. Víte proč je kouzelná??? Protože ona dokázala neskutečnou věc! V týhle debilitní době, která nejni radostná, dokázala koncentrovat v jednom čase a v jednom bodě (naše republika nejni nějak veliká, že jo) tolik těšení se a radosti, najednou, že to prostě nejni normální. Je to úžasný a já, když jsem si to uvědomila, mám z toho hroznou radost. Hroznou, fakt hroznou radost. Kolik dní, už se kolik lidí po republice těší a nebo už i má radost, když má knížku v ruce!
👍👌💐🌻krásně vyjádřeno😇spojení lidí před vánocema-aspoň v myšlenkách…
Hlásím, že mail už přišel. Díky díky díky….
já se to prostě musím naučit❤️
Jipiajééééééééééé! |Jak by řekl strejda Willis! Supr, huráááá.
No ale pozorte Bobčo! Ty Tatry tam koukejte pěkně rychle domalovat, páč s knihou už jsme i na Slovensku!!
šak je tam plus!!!tatrya okolí😎se mi tam nevešly😇
Tak už taky dorazila. Jako první jsem se musela teda podívat na to číslování. 😀
Dobré ránko 😉,
Zrzavci dodržují Váš příkaz nečíst do vánoc. Kniha zatím jen ovoněná a uložená. Ještě hledám obal, nesnáším aby byly knihy opatlané, ale netuším jestli seženu tak obrovský tlustý obal🤣.
Dája
Zkuste se v papírnictví zeptat na universální obal na knížky. Je to takový ten co je z jedné strany upravitelný podle potřeby. Kupuju je mladému pánovi na atypické učebnice. Já teda knížky neobaluju. Knížky opečovávám, mám knížky jako své poklady. A mimochodem jsem schopná za knížky utratit docela velké sumy☺️ stejně jako za psa, nebo přízi na háčkování🧶
Tak kniha v pořádku dorazila. Už je zabalená a na Štědrý večer bude předána Ježíškovi, který jí bezpečně nadělí pod stromeček. Už se těším myslím že si jí budeme číst se synem. Děkuji za věnování. 🤗