No ale moc se netváří…to asi proto, že ti ohaři…
udělat tak 3000 dílků a
z koho?
udělat tak 3000 dílků a
z koho?
Taky mě napadlo 😀
z rohlíku, strouhanku, strouhanku nemáme!
Tak jo, z rohliku. STrouhanka se bé hodit na řízky.
ježiš, ešče, že řikáš vlastně strouhanku, my taky nemáme!"! mi to došlo až teď, fuj musim si to napsat, jinak můžu řízky volalit tak leda ručnikem.
megi-the-pes:No tak ono všude je napsané, že je to č. objednávky. 😀 a fakturu dostanete, až když je zaplaceno, odeslána zásilka… takže to číslo faktury nevíte, dokud mi nehrábne a neodešlu všecky knížky, ale to mám za to, že chci, aby to lidi měli do Vánoc, to mám z toho života, jakej vedu, a s kým se tahám, to mi říká druhá polovina, jsem chudák, jdu stávkovat. 🙂
Máte SZ.
Zrzavci:ježiš, ešče, že řikáš vlastně strouhanku, my taky nemáme!"! mi to došlo až teď, fuj musim si to napsat, jinak můžu řízky volalit tak leda ručnikem.
strouhanky netřeba, uděláte řízky “po mlynářsku” (mouka+paprika)to vím i já nekuchař 😀
Zrzavci a Megí , knížka už doma a jak krásně voní, bychle je to pořádná. Obrázky zajímavý, číslování stran super👍.
Odemne prozatím máte1️⃣ a Megí Vám děkuji ještě za jednu věc mezinami dvěma 🙏.
Dája
Kniha s vypětím sil vyzvednuta a už i čtenáře mám!
No ale moc se netváří…to asi proto, že ti ohaři…
Ronja s motejlem:No ale moc se netváří…to asi proto, že ti ohaři…
taky jsem si říkala, že si říká “hlavně opatrně”… není to tak dlouho, co se ostrost ohařů testovala na kočkách…
efe:Kniha s vypětím sil vyzvednuta a už i čtenáře mám!
..no nevím, ale vypadá, že mu trochu navaluje….
Kilian:..no nevím, ale vypadá, že mu trochu navaluje….
Asi si říká: “Kde je kloudná knížka o kočkách? Psi jsou nudní. Mně se chce blejt .”😄
Děvčata hlavně nepište žádné podrobnosti!!! Já stále ještě čekám a vy mě tady naprosto tyranizujete svým nadšením. Takže prosím jménem mého duševního zdraví, jen žádné podrobnosti, nadšení davkujte po troškách nebo tu umřu…🙃
Já jen,že se mi podařilo si udělat na ploše “zástupce”..takže mám knihu pořád k ruce..👌Bambuli nic neprozrazuju,ale “sjela” jsem další 2 příběhy-si to budu dávkovat každé ráno něco..🤗
😀
Obávám se, že Zrzavcům brzy dorazí rozezlená petice od namíchnutých čtyřnožců, pokud to všude bude probíhat jako u nás. Včera jsem o 10 minut zkrátila psí hraní, abych si o 10 minut dříve mohla začít číst… 🙊🙈🙉😳
Takže Eliette a Thierry už to podepsaly 😳😳😳 ….a daly mi drápy na krk, takže jsem musela odpřisáhnout, že jim dnes sebraný čas vrátím, a to s úrokem úrokem 40 %. Lichvářky. 🤨
Bambule - koukala jste do spamu, do emailu, do hromadné pošty? Znáte své sledovací číslo? Je u potvrzení objednávky.
Hoďte mi, prosím do SZ, jméno, pod kterým můžeme kouknout.
Prej dyby to bylo vo mopslích, tak to je jiná!!
Si můžou stoupnout fšicí za naše ohaře a kocóra, páč ty jsem teda šidila zdatně. Ešče, že maji pánika, ten je ve štychu nenechal 😀 . Už mi doma zvířata řikaj Slibotechno, protože to bylo dycinky : Ohaříci, dneska to ještě vydržte…zítra…