Já mám RR.
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Mám zprávu od Megi
koukněte na ten potvrzovací email s objednávkou, je tam tohle:
Vaše objednávka na Megibuk byla dokončena (takto je nadepsaný předmět emailu)
a pak je tam:
Dobrý den, XYZ,
Dokončili jsme zpracování Vaší objednávky.
Tracking Information Courier Tracking Number Česká Pošta RR355437788CZ
a pod tím číslem to v České poště najdete na těchto stránkách:
tak to by to mělo vyhledat
No tak tam je jenom 11.12.2023 Zásilka převzata do přepravy. 😀
Prostě pošta no.
No psala kamarádka, že jí pošta vůbec nedala oznámení o zásilce. Zkus bádat.
Tak já knihu včera vyzvedla z výdejního boxíku…děkuju Ježíšku🥰
No akorát teď najít nějakou chvilku k přečtení…😴
Mám ji od včera v boxu, musim se nějak naklonovat a dojít ji vyzvednout. Ty klony objednam rovnou dva, ten druhej tu knihu pak bude číst.
Sardullah, Efe
Vánoce, Vánoce přicházejí, čtěte si přátelééé….. nečtěte tetkonc ale o svátcích. S hrnkem kafe, cukrovím, poté co přijdete zaprasené zvenku z vyjíždky nebo venčení.
To zní jako plán, uvidíme, jaká bude realita…
Tak to já čtu s přestávkama radši hlavně teď, protože o svátcích tu bude furt někdo nasáčkovanej nebo naopak my někde jinde a mezi svátky musíme do práce, páč na ouřad přijdou především Ti, kteří mají mezi svátky volno 😀
kometa:Já zatím taky nic. Ale mám v mailu zprávu, že objednávka přijata. Takže čekám každým dnem, možná i hodinou.🙂
Ještě podotek. Fakturu jsem zaplatila až dneska, možná proto zdržení.?
To může být, přeci nemůžou expedovat něco, co nemají zaplacené, resp. nemají záruku, že to někdo zaplatí. 🙂
Ano, kometo, v tom to bude, zásilka se odešle po zaplacení.
Děkuji, moje chyba. Neprohlídla jsem si mail poctivě až do konce.
Nene, já vše poslala hned… kometo, mě z Vás klepne, jaký variabilní symbol jste tam dala? Číslo faktury, že jo? 😀 Tak já všem napíšu, že nezaplatili. Nazdar. 😀
A jaké jiné? Když platím jakoukoliv fakturu, tak jako VS píšu její číslo. Přijde mi to logické. Já chtěla dodat i číslo objednávky, ale systém mě nepustil.
No tak ono všude je napsané, že je to č. objednávky. 😀 a fakturu dostanete, až když je zaplaceno, odeslána zásilka… takže to číslo faktury nevíte, dokud mi nehrábne a neodešlu všecky knížky, ale to mám za to, že chci, aby to lidi měli do Vánoc, to mám z toho života, jakej vedu, a s kým se tahám, to mi říká druhá polovina, jsem chudák, jdu stávkovat. 🙂
Pak mi prozraďte dodavatele, prosím. 🙂
Ta má tak co mluvit, a s kým se tahá vona jako? 😀 😀 😀 😀
😂 tak teď přemýšlím, jak se tu bavíte o puzzle, udělat tak 3000 dílků a dát jako dárek pod strom… tak to už bych nikdy nepřišla, mrtvá, rozhodně.