Anonymní:❤️+❤️
Milá XY, ještě jednou Ti moc děkuji!
Čičiny mi opravdu udělaly radost a spravily náladu!🍀
Anonymní:❤️+❤️
Milá XY, ještě jednou Ti moc děkuji!
Čičiny mi opravdu udělaly radost a spravily náladu!🍀
Daja:Dobré ránko 😉,
ach to je tak milé💓.
Dája
Milá Dájo, až dostanu svolení od dárce/dárkyně, uveřejním jeho/její jméno zde veřejně. Zatím to svolení nemám. Proto se ptám, zda můžu…?🙂
Je možno mi napsat svolení na Messenger, já bych dárce/dárkyni odtajnila moc ráda…🌹
Jejda, teď koukám, že dárkyně se odtajnila sama…😉
Tak už to můžu veřejně napsat, prosím?
Promiň, já byla odhlášená🙃
Tak se přiznávám k tomuto počinu, nicméně načasování už měl v rukou někdo jiný, protože čičiny měly dorazit spolu v jednom balíčku. Místo toho se Štístko asi teleportoval a Princezna má zřejmě toulavé packy a vzala to přes půl zeměkoule 🤭.
Každopádně to dopadlo přesně tak, jak mělo a ve finále ještě mnohem lépe, než jsem čekala.🤗
Tak ať se ti dobře nosí a připomínají ti, že jsou tady lidi, kterým na tobě záleží ❤️
Dobré ránko 😉,
jééé to je tak hezké 👍.
Dája
To je moc krásné, Irmo…💐🍀
Kámoška konečně udělala pořádnou fotku Princezny. Tak si dovoluji se pochlubit.❤️
Štístka už znáte (je černé barvy)…🍀
Ještě napíšu, že když jsem vypátrala odesílatelku (Irma), tak jsme spolu komunikovaly na Messengeru. A Irma mi sdělila, že přicestuje ještě jedna čičina. Já měla strach, že se ztratila a Irma mě zásobovala sděleními typu:
- Princezna právě čeká na letadlo (a letadlo bylo jako piktogram)
- Princezna právě letí letadlem
- Vypátrala jsem Princeznu, čeká na hranicích… 😂
Irmo, vždy jsem z těch hlášek měla menší záchvaty smíchu…a ještě jednou Ti moc děkuju!!!💐
❤️🥰