Přátelé, já jsem tu někde psala, že se nemůžu zbavit nějakého moribundu. Do toho kočky vytopily souseda (stále čekám na účet a telefonát). Pak nějaké dluhy atd. (každý řešíme denně spoustu problémů).
No a tak jsem dnes vyjela, že aspoň zaplatím dluh za telefon. Ve schránce jsem věděla, že je vyúčtování. Tak schránku odemykám a hned na složenkách (a upomínkách) ležel takový malinký balíček. Vzala jsem jej do auta, ohmatávala a cítila nějaký malý předmět. Tak ještě než jsem vyjela, jsem balíček otevřela…a tam NÁDHERNÁ brož čičiny - černé barvy s krásnýma smaragdovýma očima (kamínky)! Odesílatel neznámý (je tam jen PO BOX daleko ode mě). Obvolala jsem xy lidí (přátel zde v Brně), volala jsem sestřenici, podezírala jsem Sarah (i s ní jsem telefonovala).
Ten někdo chce asi zůstat v anonymitě…ale kdyby to byl někdo z této komunity, chci napsat, že v různých průšvizích, ve kterých jsem, mi to udělalo neskutečnou radost!!! Bohužel teď nejsem s mým mobilem schopná vložit foto. Zítra by měla přijít kamarádka - poprosím ji o nafocení a poslání fotky čičiny do PC. Rozhodla jsem se, že mi bude nosit štěstí! 😉
Myslím, že ani není fér dál nějak příliš pátrat po odesílateli (ani nemám jak)…ale pokud by to byl někdo z vás odtud, s kým se máme rádi, chci strašně moc poděkovat. Je to nádherné pohlazení po duši!🍀
Jediné, čím jsem si jistá, je, že Megi to opravdu nebyla. 😀 Byl to někdo, kdo zná nejen celé mé jméno, ale i adresu a dokonce telefon (teda tam bylo popletené jedno číslo).
Kdyby dárce chtěl, jistě by se podepsal. Pokud nechce a přeje si zůstat anonymní, nechme mu to. Ale stejně je vtipné, jak některé záležitosti vnímají různí lidé různě; já najít ve schránce na dopisy nějaký poměrně osobní dar, tak měním zámky, sepisuju závěť a zvažuju zavolání policie. 😀
Kdyby dárce chtěl, jistě by se podepsal. Pokud nechce a přeje si zůstat anonymní, nechme mu to. Ale stejně je vtipné, jak některé záležitosti vnímají různí lidé různě; já najít ve schránce na dopisy nějaký poměrně osobní dar, tak měním zámky, sepisuju závěť a zvažuju zavolání policie. 😀
😂 Fakt? Mě by to asi vyvedlo z míry, ale ne tak, jak když na mě v zimě za tmy vybafnul soused, pak mě pronásledoval až ke dveřím domu, ale naštěstí jsem se stihla zamknout. Zámky jsem pořídila všude, závěť teda nemám a policii jsem nechala až jako tu úplně poslední možnost.
Jediné, čím jsem si jistá, je, že Megi to opravdu nebyla. 😀 Byl to někdo, kdo zná nejen celé mé jméno, ale i adresu a dokonce telefon (teda tam bylo popletené jedno číslo).
A já si myslím, že to klidně Megí může být. A nebo potom tajný ctitel z koček. 😉😊
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 15.11.2023, 14:43:17
Doron, asi mi nepřísluší dál pátrat…
Ale na Tvůj dotaz odpovím: Štístko bylo zabalené profesionálně od pošty - poslané ze severu Moravy, ale mohlo to být přes e-shop objednané na dálku. Ten někdo znal celé mé jméno, adresu a na štítku je i moje telefonní číslo s jednou chybou (jedno číslo špatně). A dál nepátrám…takto to mělo být, tak to tak i zůstane…😉😇