Aktuálně: 3 714 inzerátů209 929 diskuzních příspěvků18 246 uživatelů

Padání s bidýlka

Ivona (neregistrovaný) 04.06.2008, 09:25:01 xxx.xxx.173.163
Mám roselu a po návštěvě u veterináře jsem se dověděla, že má otlaky na nožkách z malých bidýlek. Dala jsem mu tedy do klece větší, ale všimla jsem si, že vnoci několikrát spadl z bidýlka. Spací bidýlko jsem tedy vyměnila za menší průměr, ale i tak pořát v noci padá. Čím by to mohlo být? Je možné, že je to u některých ptáků normální?? Nebo mu mám dát stejně tenké bidýlko, na které byl zvyklý dřív? Nebo že by to bylo tím, že má málo zkrácené drápky?
Je taky možné, že padal vnoci už dřív, akorát jsem si toho všimla až teď (v tom pokoji nikdo nespává, tak si toho nikdo dřív nevšml).
cone
cone 04.06.2008, 13:25:15 xxx.xxx.85.196
Měla byste mít v kleci více bidýlek různého průměru, pokud možno přírodních větví, ne soustruženou kulatinu. Také můžete zkusit umístit místo jednoho bibýlka hranolek z měkčího dřeva tak 2x3 nebo 3x3cm v průřezu. Jednoduše, nechte výběr na čem bude spát na rosele. Zdravím Cone
Ivona (neregistrovaný) 04.06.2008, 15:16:58 xxx.xxx.173.163
No, mám trochu rozlišné průměry s jdou to přírodní větve...ale asi budu muset střídat tu jednu nejvýše položenou větvičku, protože si na spaní vždycky vybere ji. Děkuji za radu. Možná bych to mohla s tím hranolem zkusit.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.