To se hypnotizovanym stává..
Děkuji. Vám také! 👍
Ono situace se současnou nemocí je momentálně určitě lepší než před těmi cca 14 dny.
Děkuji. Vám také! 👍
Ono situace se současnou nemocí je momentálně určitě lepší než před těmi cca 14 dny.
Anonymní:https://otevrisvoumysl.cz/dr-peter-mccullough-jak-prirodne-detoxikovat-telo-po-ockovani-protokol/
Proč mi to přijde jako reklama?
To se hypnotizovanym stává..
Chudáci ti, co se nechali proti covidu očkovat. Naštěstí jsou postupy jak se toho zbavit.
Dobrý den,včera jsem zadal citovat,tak nevíte kdo píše,takto to sice nevíte také.Doporučil jsem Panthenol.
Přes padesát let chovám zvířata,začlo to slepicemi,skončilo u papušků,mám jich trošku víc než je záhodno.I papoušci mají své problémy,tak se zajímám i o nemoce a léčbu.Mnohokráte pomohly byliny.Momentálně mě nenapadá nic krom máty, mnohokráte pomohla, je to rychlé,podumám.Vlastním i několik hodně starých herbářů,perfektní jsou od Mathioliho .Bylinami jsem zachránil hodně.Vím,že to zde budou určité osoby zatracovat.Přiblížím proč to píšu,můj otec pracoval ve šlechtitelství rostlin pro Slovakofarmu,tak jsem v tom vyrůstal .
Pokud to zkusíte,úspěch nemusí přijít hned,používám byliny i pro sebe,čas od času mám problémy se zažíváním a ucpáváním střev,byliny pomáhají.Beru přes dvacet let silné léky na bolesti,rozdrcené hrudní obratle.Žádný med,někdy lezu ohnutý,ale zvířátka mě donutějí k pohybu,bude hůř.
Držte se,neztrácejte naději.
Jsem zvědavý o čem jsou Vaše přednášky,téma?
Noo, velmi zjednodušeně o něčem, co asi zrovna Vy moc nechcete slyšet!😉
O lécích, ale občas i o té fytofarmakologii…👍
No, a stran páteře máme téměř stejný problém. Mně se zbortila páteř primárně v L oblasti. Bohužel tuto situaci bylinami nevyřeším. Ať se daří také Vám!👍
Anonymní:Chudáci ti, co se nechali proti covidu očkovat. Naštěstí jsou postupy jak se toho zbavit.
To je doživotní, nikdy se toho nezbavíte.
Dneska je tu nějaká soutěž o nejzbytečnější výkřiky do tmy…?
Znáte to. Nejlepší je nereagovat, pak takový “vykřikovatel” zmizí sám.
efe:Dneska je tu nějaká soutěž o nejzbytečnější výkřiky do tmy…?
Co k tématu máte Vy? Akorát si tady honíte triko a nic užitečného z vás nevypadne.
A z vás ano? I když - vlastně nevím. Jste anonym č. 1 nebo č. 2 nebo č. 3 nebo… Ono to nějak nejde poznat.
Pro efe - ano, neřídila jsem se vlastní radou, ale chtěla jsem se vás zastat. Mně ti anonymové docela vadí.
Ještě že tu strážíte, hned je diskuse víc na úrovni.
Ano, termín inhibitory puberty je opět takový pěkný nový výraz. S tím jsou translidi spokojení, ale běda říct spojení chemická kastrace nebo něco takového.😛
Na druhou stranu to, že translidi u nás pro úřední změnu pohlaví musí podstoupit sterilizaci, ehm kastraci (ehm “trvalé znemožnění reprodukce”), považuji za věc poněkud podivnou. Tuším, že v Evropě jsme jedna ze 2 nebo 3 posledních zemí, kde tato povinnost je. Ale to jsem poněkud odbočila.
Dávat něco podobného dětem považuju doslova za zločin, který by se měl trestně stíhat. Pokud a je to velké pokud, tahle odchylka vůbec existuje, ať na sobě experimentují dospělí lidé a za své peníze, ne děti, které snadno podléhají jakékoli módě, trendu nebo jak to nazvat.
drvodelkafialova:Dávat něco podobného dětem považuju doslova za zločin, který by se měl trestně stíhat. Pokud a je to velké pokud, tahle odchylka vůbec existuje, ať na sobě experimentují dospělí lidé a za své peníze, ne děti, které snadno podléhají jakékoli módě, trendu nebo jak to nazvat.
Z Vašeho příspěvku je poznat, že o tom vůbec nic nevíte. Zdržela bych se na Vašem místě komentů, navíc jsme tu na psí diskuzi, že. Máme dospělé dítě v rodině s touto změnou a mám alergii na podobné komenty 😡
S Fíkovnicí souhlasím a ty operace bych nechala čistě na rozhodnutí toho kterého jedince a ne tak, jak je to teď….
Fikovnice:Ano, termín inhibitory puberty je opět takový pěkný nový výraz. S tím jsou translidi spokojení, ale běda říct spojení chemická kastrace nebo něco takového.😛
Na druhou stranu to, že translidi u nás pro úřední změnu pohlaví musí podstoupit sterilizaci, ehm kastraci (ehm “trvalé znemožnění reprodukce”), považuji za věc poněkud podivnou. Tuším, že v Evropě jsme jedna ze 2 nebo 3 posledních zemí, kde tato povinnost je. Ale to jsem poněkud odbočila.
Translidi - strašné slovo - při změně pohlaví je snad správné a žádoucí, aby se nemohli rozmnožovat jako pohlaví, které být nechtějí, tedy při změně z muže na ženu nemůže zůstat zachován penis a varlata, ne? To by pak žádná změna nebyla, a byl by to pořád muž. Stejně tak žena při přeměně na muže by neměla mít vaječníky, dělohu a pochvu, ne? Pokud ano, tak je to pořád žena, i kdyby stokrát vypadadala jako Bud Spencer…
A další…plác plác bez osobních zkušeností…a na psech 🙈
Ano, bez osobní zkušenosti - naštěstí. A na psech, protože se tu to téma otevřelo. Jestli vás to štve, tak to nečtěte. Ale mě opravdu zajímá odpověď na moji otázku. Třeba byste mohla odpovědět vy, když s tím máte zkušenosti z rodiny.
balu:Ano, bez osobní zkušenosti - naštěstí. A na psech, protože se tu to téma otevřelo. Jestli vás to štve, tak to nečtěte. Ale mě opravdu zajímá odpověď na moji otázku. Třeba byste mohla odpovědět vy, když s tím máte zkušenosti z rodiny.
Ráda, napíšu Vám večer SZ, na to potřebuju prostor, ten teď nemám. Veřejně to komentovat nechci. Téma je to ožehavé.