Dobrý den chci slyšet váš názor na můj problém je normální že kačer kachny pižmové pojímá slepice? I teď na podzim kdybych si myslel že dá pokoj má u sebe i dvě kachny ale těch si teď nevšímá až brzy na jaře ale teď se zaměřil na slepice jsou chuděry celé omachlané od bláta.
Kohouta mám oni se před ním slípky nekrčí že by chtěli napojímat, on si je přichytí a vleze na ně, někdy utrhne zobákem peří a slepice uteče ale většinou je úspěšný. Mám obavu aby je nestrhal. Bude muset jít na samotku.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.11.2023, 10:00:51
Slepice,které nesnáší a ted přepeřuji a odpočívají, určitě nechtějí pojímat od kohouta…myslela jsem, jestli kohout slepice chrání před kačerem..tak asi ne.. kačera vyměňte..to bych mu netrpěla,aby mi lezl na slepice..není to normální,může jim ublížit.. pořiďte si nového 😉..
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 06.11.2023, 12:54:29
ne ne nechrání je mu to šumák. Kačera musím odstavit bokem hold půjde na samotku úplně se mi ho nechce dávat pryč když je dobrý otec a letos mi kachna vyvedly 29 káčat. Ještě na tom vydělá, bude si chodit po zahradě. A na jaře půjde zase k hejnu to se bude snad vědnovat zase svým holkám 😀