Konretne drvodelce bych na zahradu vypustila krajtu pak ji vysvetlila ze had nevi ze ma nekde bejt a bejt zavrenej pro nej neni prirozeny a az by ji sezrala psa tak bych ji vrazila do ruky par korun s tim ze to se holt stava. Vzala hada a odkracela. Takhle se totiz ona chova jako majitel kocky. Pvsem silne pochybuju ze za sve kocky prebira odpovednost natolik aby se tomu vubec postavila
Kočky umí zabíjet ptáky ve voliéře, skočit do venčícího výběhu s morčetem za bílého dne, pozabíjet kachňata nebo kuřata v ohrádkách, kam by se divoké zvíře nedostalo atd. Ale nezlobte se, srovnávat zabití psa krajtou už je příliš.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.12.2023, 12:18:48
….taky bych to tak viděla, bud z leknuti hada naberu na vidle a bude po hadovi anebo nafotím, natočim, zavolám policii, zahraju divadlo jaká to hrůza plus ohrožená malá vnoučata a vyděšená k smrti babička díky hadovi na zahradě a ještě bych to kvalifikovala jako týrání hada jeho najitelem, že ho takhle chudáka vyhodí z baráku na něčí cizi zahradu😄….
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.12.2023, 12:25:54
..na druhou stranu, protože mám oba rodiče z vesnice a vyrůstala jsem tam a dodnes se tam vracím, tak co lidi má na dvoře voliery s exoty, odchovává kuřata, kachňata a další drůbež, holuby a k tomu mají kočky a ztráty žádné anebo mizivé….babička se vždy bála lišek, kun, lasiček, toulavých psů,dravců a v neposlední řadě zlodějů ….
podle mě jde, kdysi jsme s kamarádkou narazili na inzerát daruji a hodně jsme o tom přemýšlely. plán byl takový, že by pytel s hadem šel rovnou do mrazáku, tím by se zneškodnil a pak bychom z něho mohli nadělat podkovy jak z ryby.