Prcek je super 👍.
Jsem zkousky pro male vzdycky videla jen trenovat -tak jen castecne to znam, nikdy jsem to nevidela v celku na akci. Moc lidi to nedela - a pritom to vypada, jako dobra zabava
….diky moc a pozdravuj čubinku, moc se mi ta tvoje vlkošedka pracovitá líbí….
Dobré ránko 😉,
náhodou Kilián je super 🦋. Za mě je jednička.
Prosím a zákus by tam někde nebyl? Ráda z kouknu👍.
Dája
Zdravím Dájo a děkuji….bohužel tlama papillona je tak malá a jemná, že na rukáv opravdu ne….kouše jenom na měkký klínek nebo peška
Děkuji, jojo chápu, ale představa jak Kilián letí přes celé hřiště a vyskočí, v letu udělala zákus…. byla hezká představa😉.
Dája
😄
Prcek je super 👍.
Jsem zkousky pro male vzdycky videla jen trenovat -tak jen castecne to znam, nikdy jsem to nevidela v celku na akci. Moc lidi to nedela - a pritom to vypada, jako dobra zabava
..díky….zvlášť legrační he pak boční doprovod kdy se snažíme toho psa s figurantem nezašlápnout…
Zhlédla jsem všechna videjka, je to parádní ! 👏👏👏
Doufám že vás oba třeba někdy uvidím naživo !
..děkuju moc….třeba to někdy vyjde….
Třeba to taky někdy někam dotáhneme a pak se potkáme na závodech .😊
Vy přece jezdíte na tu Zbraslav..
…to jsem si vlastně vzpomněla, že jsme mluvily o té Zbraslavi, tak letos přijedeme na 100 procent, tak pokud to vyjde i vám, budu ráda….
Framovi je teprve devět měsíců, tak to asi nestihneme, ale možná bych se přijela podívat, mám to kousíček.
Na jakém cvičáku cvičíte Vy, jestli se můžu ptát? Ten váš figurant vypadá moc sympaticky .😊
…..v Jinonicich a je fakt dobrej….
Dámy, myslíte Zbraslav u Prahy nebo u Brna?
V Praze 🙂.
Kilian:…..v Jinonicich a je fakt dobrej….
jestli je to ten taky pro slep. a asist. psy, tak tam jsme mívali bonitace KSP
….ano je tam středisko, dělíme se s nimi o plac na cvičení…..
Doron:Framovi je teprve devět měsíců, tak to asi nestihneme, ale možná bych se přijela podívat, mám to kousíček.
Na jakém cvičáku cvičíte Vy, jestli se můžu ptát? Ten váš figurant vypadá moc sympaticky .😊
ZZO je od 10 mesicu 😄 a v rijnu uz bude stary dost i na dalsi zkousky 😉
to je tak - mezi reci 🙂vzpominam, kde jsou ty doby - kdy jsem ve stredu koupila prvni aport a v sobotu jela zavody 😂
Nevím jak je to teď, ale býval tam “ Všestraný pes Zbraslavi” a to se jelo podle ZVV2, tak to nestihneme 😊.
ZZO chceme dělat najaře .
ZM bych vynechala a zkusila pak rovnou ZVV1 .
Ani nevím, jestli je ZZO povinná pro zkoušky ZVV, se musím podívat. 😊
….co tam jezdím, tak mají kategorie ZZO, ZZO1, ZVV1, IGBH2…ZZO teď mají na všech závodech…