Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 30.12.2024, 23:45:05
VAU😍 tak to je krasavec.
Tak mám vysněné už tři psy a to Briata, NO ( protože toho preferuje manžel ) a Pšeničného psa. Tak a teď babo raď? Určitě budu mít ještě jednoho protože já míním žit až do 120let😉budu genetický zázrak a budu baba čiperná🤣. To je moje předpověď a proto bude ještě jeden pejsek, basta fidly.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 30.12.2024, 23:45:05
Uplne jiny pes 👍
Pro me uz je ten vovcacek fakt strop, co se tyka srsti - tohle by me zabilo. A nejde jen o cesani - i udrzba “okoli” mi dava zabrat. Nejde porovnat auto jen s canikama a ted. Vsude kapky bahna a prach🤪 porad peru a susim. Aktualne jsem stastna, ze mrzne - konecne😄
Jinak - klidne udelam kukum zajezd a dovezu je dobrovolnikum na cesani kamkoliv😄briarde az skonci ucinek salonu a vovcaka az zacne linat😁
Chlapecci si kousli na Silvestra, aby se jim dobre spalo. Ale bylo teda nechutne pocasi -lezavo, sychravo, vlhko a mraz brrrr. Ale co by pro ne clovek neudelal, aby meli radost 😀
Právě je na foto vidět ten drajv, prostě jde do toho s radostí a na 100%, krása. Ceník a Framík i ostatní samozřejmě taky šikulíni a velikej respekt, ale povedenej NO je sen🤗
je to fakt - rozhybat canika je spis otazka osobni statecnosti psovoda, nez ze to zaridi projev psa 🤣ale u toho vovcacka se to tak nejak ceka, ze delat bude -tak to pak neni takove prekvapeni, kdyz opravdu dela.
aktualne chystam oba psy to trojek - a je to rachot, v hlave preskakovat z jednoho na druheho, aby meli spravny trenink 😄 s kazdy se dela uplne jinak i kdyz vysledek ma byt stejny 😂
Venca jede 4 sezonu zavody, uz je to matador a vovcacek ma pred sebou teprve zkousku - je dvoulety.
Ale i canik si umi narvat rukav na mandle 😂 a jako bonus zakouli i ocima 😂