On byl Ešus tak napůl člověk (a já dneska nevím, zda to bylo dobře??? rozvíjela jsem jeho myšlení a uvažování a……….. o to míň byl psem, tak nevím, každopádně vím, že jsou schopni neuvěřitelných věcí - sami od sebe nebo se je naučit -např. dávat kostičku určitého tvaru do stejného otvoru, jako to dělají malé děti. Uměl to Ešus, umí to i Rumíček, ani jedna fena se to nedokázala naučit, jsou moc zbrklé a taky já jim to asi neumím vysvětlit)
Oni umí podvádět, vymýšlet si, klamat, aby dosáhli svého, to je jasný 🙂 . Však Rumíček, když chce Tali něco vzít, běží ke vrátkům a štěká na imaginárního někoho, protože ví, že ona to pustí a poběží bez přemýšlení řvát, aby o něco nepřišla. A protože nepřemýšlí, vyjde mu to 10x z desíti 😀 . A není pochopitelně sám, kdo tuhle lhavou taktiku používá.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 26.11.2024, 23:07:41
Zavidim 😄
U nas se bere do huby vsechno, co jsem mela naposledy v ruce - opravdu vsechno. A v lepsim pripade se to jen vynasi na zahradu. Ale zpatky to pak zase takhle dobre nejde 😂
V horsim pripade se to, co jsem mela naposledy v ruce - rozdrti na atomy.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 26.11.2024, 20:38:58
je to borééééc!!!
jak nevíte co dělat??
chválit a odměnovat a pak si na sebe upletete bič jak já s Dafi,která mi k snídani nosí ze stolku-stájne s křesla-propisku,tv program,utěrku z háčku,a kartáč-její…a já odmenuju a ona nosí sama,bez povelu,s postele pidi polštářek a tak…
Mistrovství republiky stopařů pořádané speciálním kynologickým svazem ČR TART bylo naše první mistrovství, kterého jsme se s Guliverkem zúčastnili. Tohoto mistrovství se účastní i zástupci PČR, AČR, CS, VS, MP, taktéž se splněnou zkouškou T2 nebo SPT2. Pro účast na tomto mistrovství je potřeba mít složenou tartovou stopařskou zkoušku SPT2 (my s Guliverkem máme i SPT3, podle které bylo mistrovství uspořádáno). Obsahem této zkoušky je poslušnost a 2 stopy, jedna 2 hodinovka 800 kroků dlouhá a jedna čtyřhodinovka 1500 kroků dlouhá, na každé stopě jsou 2 předměty.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 27.11.2024, 11:47:49
….to není konkurence….jsme se s jeho paničkou shodly, že co Guliverek ve stopování, to Kilian ve sportovní poslušnosti…my jsme si to rozdělily🙂….ta fotka je z Volenic, my tam byli na intenzivním tréninkovém víkendu a Guliverek závodil…on je fakt neskutečnej a hluboce před ním a jeho paničkou smekám….
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 27.11.2024, 09:34:49
..to máte holky dobrý, to jsou vaše věci….my když jdeme s Kelišem do vinárny a dojde tam k placení bankovkou, tak ji Keliš, pokud je poblíž a nehlídáme ho, sebere a podá mně do ruky…už se to o něm ví, tak se platí mimo jeho dosah aby ho to nepoňoukalo…onehda si figurant na cvičáku také nechal peníze za kousání na stole poblíž Keliše a Keliš nehlídán opět podával….
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 27.11.2024, 23:12:55
Dobre ránko😉,
tak tenhle pes je fakt VAU, neprodáte ho? Do dobrých rukou a srdcem? Tak ten by se líbil i nám. Manžel je srdíčkem na NO. Kdysi hodně je cvičil a proto má pro ně obdiv.
kovaky jsou zbytecna energie a ke karte je treba i PIN 🤣 papirky maji porad smysl 👍
ofiko foto NO - a ne, fakt to neni hrbac 🙂
Proč se staví do tohoto postoje? Má to vypadat jako, že se k něčemu chystá? NO už dlouho nesleduju, takže vlastně ani nevím, kdy se takto začali stavět. 🤔