Sutriku-s prvními 2 dvojicemi psů jsem chodila na cvičák+dělala zkoušky+závody,zkoušky-BH,ZMMP,ZZO,ZOP ,ZPU1-závody-stopařský-dle ZM,poslušnostní dle ZOP,ZPU1,ZZO,-hlídání předmětu,aby se pes nenechal odvázat-bývalo na zkouškách i závodech,kdysi+obrany,stopy,poslušnost,pachové práce malých plemen-rozlišení předmětů,hledání ztraceného předmětu-peněženky,klíčenky,revírky aporty-přinášení svazku klíčů-jo s mým třínohým Duxíkem jsem 4 měsíce po amputaci zmákla FPR1-předměty přinášel…
po 18 letech cvičáku na cvičák nechodím,kdybych bydlela vBK,tak jo,ale bydlím jinde,cvičáky tam mi nevyhovují+dělám hodně víkendy-směny,zase mám volno v týdnu,takže psi jsou takhle mín sami,jak když má člověk od pondělí do pátku…
v týdnu se mnou,o víkenu s přítelem,,,
takže s touhle dvojicí dělám sama obden-na střídačku-cviky s tance-obíhačky,kroky,couvání,packy,poklony,panáčka,-a další- mimo jiné i kvůli rehabce-je tam právě i chůze u levé i pravé nohy,otočky,jedna,druhá strana a tak…
pak dělám poslušnost-tak nějak něco z jedniček,něco z z dvojek…
pachové práce-čmuchací čtverečky,stopu s Dafi-vlastní,hledání-revírky předmětů rozhátených do stran-zaměstnají mozek čmucháním a hoodně dělám hledej-ztratil-peněženky,kapesníků,vodítka,rukavice-normálně po cestě…
akorát bacha!🙂-kdysi jsem to dělala Killyně na lesní cestě v zatáčce-asi 70kroků a za ní šli nějaký tůristi a vodítko vzaly sebou🙂
jinak Guliver-krysařík je hvězda ve výcvku-stopy má teda bravurní🙂
tož to vše můžete cvičit sama,doma…🙂Dux-je ten uprostřed