Zdravím, no asi na té vaší teorii něco bude 👍 a ty krmítka máme na každé konečné v točkách tramvají a tak nějak každý do nich něčím přispěje a ještě věšíme lojové koule. A ohledně funkčnosti a účelu plní svojí funkci a i když je špatné počasí, tak zatím žádné neuletělo ani neupadlo a připevňuje se lykovým provázkem a ještě mezi dvě větve - teda, když to jde. S pozdravem Zappe
Když vidím ty květy atd.pripomina mi to paputo.cz čili paní která vyrábí papouškům krmivo na míru, sestaví dávku, dodá suroviny, namíchá. Má někdo s paputo zkušenost?
Zdravím, tak mě jedna zkušenost už stačila! A máte pravdu, že se to tak nějak podobá! A když si předčete složení pro jednotlivé druhy papoušků, tak žádná neobsahuje žádnou slunečnici ani bílou, dýni, arašídy, luštěniny. Takže pro mě jasno! S pozdravem Zappe
Má jít o revoluci v krmení papoušků. Paní doporučuje klíčené max.1x týdně, omezení ovoce, podávat pouze nedozrálé nesladké, hroznové víno například vůbec a nic sladké co rádo kvasí. Místo toho se zaměřuje na květy a sušené plody.
Buď je paní průkopnice a obrátí výživu dosavadní vzhůru nohama anebo si na tom chce jen postavit byznys.
Zdravím, no průkopnice, tak to nevím? Osobně bych to nazval úplně jinak… A mimochodem mě osobně nikdo míchat krmení nebude, ale nebráním se různým těm květem čerstvým i sušeným, ale nebudu papoušky krmit jako kozy! Nevím jestli je paní vegan nebo vegetarián a ani mě to nezajímá, ale já se držím zlaté střední cesty, jak pro sebe, tak i pro papoušky a i ostatní zvířata. A nebo si někdo myslí, že bude stačit, když svého dobrmana pustím na zelené na louku? 🤣 S pozdravem Zappe
Zrovna z paputa si člověk může něco vzít a něco z těch produktů použít a pak využít chovatelských zkušenosti a selského rozumu a jít si svoji vlastní cestou a složit si svoji krmnou dávku pro své ptáka které zná každý nejlíp.