a pro druhého mám jen 40., kterou jsem dostala od tety. (tedy já jí spíše nepoužívám pokud nevezu oba dva kocoury - jinak používáme na cestování postoj a batoh)
Každá kočka je jinak veliká - a to i když mají stejné rodiče, starší kocour má 6,5 kg, mladší pouze 4,2 kg (a už nevyroste.)
Když už se tu řeší přepravky, nemáte někdo tip na přepravku pro 11kg MCO kocoura, která by se vešla do auta na zadní sedačky a dala se nějak pohodlně vzít v případě nutnosti i MHD + s ní přejít od auta k ordinaci? Jako úplně boží by bylo, kdyby to mělo i kolečka 😀 …minule musel hledat přítel místo na parkování okolo veteriny, vyhodil mě co nejblíž to šlo ke vchodu (a odjel hledat místo), ale i tak jsem myslela, že tam s tou přepravkou a kocourem nedojdu (jinak ji bere on). Kdyby Willy nebyl takovej stresař a všeho se nebál, vzala bych ho dovnitř na kšírech, ale on potřebuje být v čekárně schovaný v domečku…
Ta naše přepravka je navíc taková velká plastová kraksna, strašně blbě se to drží a člověk se bojí aby se to nerozpadlo, takže to musím podebrat ze spodu, kde to není ani hladké a mám z toho i po chvilce otlačeniny 😀…a s mýma 58 kilo fakt lahoda.
Jedna paní jim tam prej jezdí se dvěma kocourama v kočárku, ale to se mi zase kupovat nechce. V 99% případů se dostaneme na vet autem a většinou je tam místo na zaparkování.
Díky za odkaz, jsou to docela dardy ale co se dá dělat. Neměl bych problém mít od truhláře dřevěnou a mnohem levnější ale zase těžší a horší na hygienu takže do toho budu investovat je to však na dlouhy roky.