byl jsem a nelituji, hezky prožité sobotní odpoledne
Určitě máte všichni poznamenáno v kalendáři, ale přidávám pro jistotu. 🙂
středa 25. – neděle 29. října 2023
Kdyby jste jel někdo dříve než v v sobotu, tak přihoďte report..Díky 👍
Určitě máte všichni poznamenáno v kalendáři, ale přidávám pro jistotu. 🙂
středa 25. – neděle 29. října 2023
Kdyby jste jel někdo dříve než v v sobotu, tak přihoďte report..Díky 👍
Tak koukám, že asi nikdo nebyl 😀
Za mě výstava super, v sobotu mraky lidí. Co mě potěšilo přednáška první pomoci při zranění a nemoci papouška. Ptáků mraky vč. prodeje. Přijde mi, že spousta známých chovatelů nemá dostatečný odbyt. Šlo koupit opravdu hodně ptactva.
Další foto
Poslední várka
byl jsem a nelituji, hezky prožité sobotní odpoledne
Taky jsem byl a paráda, mně osobně to přijde srovnatelny s Exotou Olomouc, škoda že je Exotika zbytečně tolik v jejím stínu.
Byla jsem též v sobotu. Za mě méně hezké než loni. Loni se mi výzdoba líbila více. Ptáků dost, bylo na co koukat. Možná méně ptáků na prodej než loni. Ale je to výstava, takže to oceňuji. A ceny ptactva mi nepřišli nijak velké.
Nemyslím že by Lysá byla ve stínu Exoty Olomouc. Každá z těch výstav má své. Osobně se mi víc líbí Lysá, kvůli větší pestrosti zvířat. Ale zase Olomouc měla víc prostoru a nebyla to taková tlačenice jako v Lysé na určitých úsecích.
Tady je pěkná recenze i fotky
Lenka:Byla jsem též v sobotu. Za mě méně hezké než loni. Loni se mi výzdoba líbila více. Ptáků dost, bylo na co koukat. Možná méně ptáků na prodej než loni. Ale je to výstava, takže to oceňuji. A ceny ptactva mi nepřišli nijak velké.
Nemyslím že by Lysá byla ve stínu Exoty Olomouc. Každá z těch výstav má své. Osobně se mi víc líbí Lysá, kvůli větší pestrosti zvířat. Ale zase Olomouc měla víc prostoru a nebyla to taková tlačenice jako v Lysé na určitých úsecích.
Přesně tak, Exotika a Exota jsou neporovnatelné zaměřením. Na exotice je i akvaristika, teraristika ale i kaktusy a další rostlinstvo. A mně osobně se líbí také víc.