Zdravím, no a z jakého důvodu to chcete vědět? To není papoušek pro začátečníky, má úplně jiné nároky na prostor i výživu! U nás je pár chovatelů, kteří je i odchovávají a viděl jsem i pár inzerátů, ale cena za kus je co jsem slyšel kolem 80tis. A jeden pár na chov je málo! A na mazlíčka i když je hodně inteligentní, tak do toho bych nešel nebo vyžaduje hodně moc pozornosti a zábavy, jinak vám z bytu udělá “kůlničku na dříví” Jinak na Googlu jsou nějaké informace… S pozdravem Zappe
Zdravím, no a z jakého důvodu to chcete vědět? To není papoušek pro začátečníky, má úplně jiné nároky na prostor i výživu! U nás je pár chovatelů, kteří je i odchovávají a viděl jsem i pár inzerátů, ale cena za kus je co jsem slyšel kolem 80tis. A jeden pár na chov je málo! A na mazlíčka i když je hodně inteligentní, tak do toho bych nešel nebo vyžaduje hodně moc pozornosti a zábavy, jinak vám z bytu udělá “kůlničku na dříví” Jinak na Googlu jsou nějaké informace… S pozdravem Zappe
také vás zdravím, ne nechcu nestory kea chovat, na to zatím nemám ale líbí se mi jejich povaha a celkově mě zaujali, tak si říkám jak moc je zastoupen v chovech. Viděl jsem je v zoo ale tam měli jen jeden pár, proč je jeden teda málo? Musí být chován ve skupince?
Zdravím, tak se podívejte kolik jsem toho našel asi za 30min! V některém odkaze máte i jejich hlas, spíš řev! Máte tam i potvrzenou cenu. Tak můžete šdudovat a nabírat informace. A na chov je lepší a možná i nutné víc párú nebo je to silně společenský papoušek! S pozdravem Zappe