Pověsit za 🐣🐣 do průvanu
Zde je jasný příklad fungování pozitivního seznamu. Jak vidno je opravdu potřeba zakázat chov křečků a papoušků.
Zde je jasný příklad fungování pozitivního seznamu. Jak vidno je opravdu potřeba zakázat chov křečků a papoušků.
Doufám biaco že se ve vašem příspěvku skrývá ironie. Pokud ne tak smekám před vaší fantazií.
J5:Doufám biaco že se ve vašem příspěvku skrývá ironie. Pokud ne tak smekám před vaší fantazií.
Není to ironie, spíše nemá smysl zavádět pozitivní seznam, když ani v zemích, kde je zaveden nefunguje. Jediné co pozitivní seznam způsobí je snížení kvality života zvířat, která nejsou uvedena na seznamu
I tak jste mne uklidnila. Já měl pocit že poukazujete na nezbytnost zavedení pozitivního seznamu, tudíž plošnému zákazu chovu, proto protože nějakému trdlovi utekla mamba. Ta domnělá souvislost mezi mambou a křečkem mne prostě porazila. Jsem rád že to tak není.
Pověsit za 🐣🐣 do průvanu
Kdyby pročítám co všechno se nesmí v zemích, kde tohle neřádstvo zavedli, otevírá se mi kudla v kapse. Když pominu, že tohle si nedovolili ani komunisti, umíte si představit, jak podobné opatření dá vzniknout spoustě teplých místeček pro nejrůznější úřednické parazity a naopak sebere obživu spoustě poctivých lidí, od chovatelů po všechny výrobce chovatelských zařízení, krmiv apodobně. Hnus.
drvodelkafialova:Kdyby pročítám co všechno se nesmí v zemích, kde tohle neřádstvo zavedli, otevírá se mi kudla v kapse. Když pominu, že tohle si nedovolili ani komunisti, umíte si představit, jak podobné opatření dá vzniknout spoustě teplých místeček pro nejrůznější úřednické parazity a naopak sebere obživu spoustě poctivých lidí, od chovatelů po všechny výrobce chovatelských zařízení, krmiv apodobně. Hnus.
A co to tyrani. Rozdelit par papousku zijici spolu 20 let. Tyrani jak prase ale to jim nevadi deb ilum zelenejm
Je to týrání. Jak vůbec můžou poznat, zda se jedná o páry. Určení pohlaví u ptáků přece není snadné. Teoreticky bych si prostě pořídila doklady, že mám dva papoušky stejného pohlaví, těžko by to prokazovali.
Velice snadno. Dna testy. Jako daj se zfalsovat ale pokud by si pro kontrolu delali odber sami nebo u nej jen byli tak tezko. Jeden stoji 250 kč. Ale je to blbost. Staci nedavat budku anebo jen odebirat vejce. A nic nebude.
Jen v Česku mají chovatelé větší základnu než jsou všichni volně žijící v Bolívii Sčítání arů hyacintových v Bolívii: v přírodě jich žije méně než u českých chovatelů
Evropská komise momentálně vybírá realizátora studie vhodnosti a proveditelnosti celoevropského pozitivního seznamu zvířat. Uzávěrka přihlášek pro zájemce byla v polovině září, vítěze by měla komise oznámit do konce letošního roku. Realizátor pak bude mít lhůtu 19 měsíců na vypracování studie, přičemž musí vzít v úvahu názory příznivců i odpůrců seznamu ze všech členských zemí EU.
To je běh na několik let.
Abyste se nedivil. Rozunny clovek na to spolehat fakt nebude.
Včera mi vyprávěla chovatelka, že si měla přijet pro štěně berňáka paní z Belgie. Doufala, že to bude v pohodě, protože psa už měla.
Smutně volala, že úřady jí dalšího psa nepovolily, byla prý úplně zdrcená .
Nevím, co je na tom pravdy ( že by tam byl na seznamu zakázaných plemen ? ), ale dost mě to vyděsilo .
Ještě jsem nepodepsala tu petici proti pozitivnímu seznamu zvířat, nevíte, kde můžu ?
Dá se snadno vygůglit, ale mě přijde takové krkolomné přihlášení do ní. A že chtějí, aspoň za mě, citlivé údaje. Já jsem zvyklá podepisovat petice, do kterých uvedu jenom jméno a adresu.