- Příspěvek #157755
- Nahlásit
Kdo je molok ?
…radí a informuje. Kde je molok?
molok, kde jste? Pojďte nám povídat sem. The time is now. 🙂
Kdo je molok ?
Velmi milý pán z bývalé diskuze, jestli se nepletu, měl anglické bulldogy. Taky mi tady chybí.
Kde je vlastně pišišvorka?
A lupus a dasvo?
Pišišvorka hlásí přistání 🛬.
Omluvuju se a sypu si popelník na hlavu - tato sezóna je dost pekelná, ale slibuju, že po 15. 12. zazimuju cirkus a už tu budu zase až do jara🌷🍀
Repta-A-Repta:A lupus a dasvo?
dnes 31.10. hlásím návrat do “civilizace” 😉
Nevíte někdo o chovateli “Mysak”? Dával krásné fotky sumatranek na ifauně a hltal jsem každý písmenko když se (nejen) o jejich chovu rozepsal.
Konad2:Nevíte někdo o chovateli “Mysak”? Dával krásné fotky sumatranek na ifauně a hltal jsem každý písmenko když se (nejen) o jejich chovu rozepsal.
S Myšákem jsem v kontaktu, psal jsem mu o diskuzi a i tady odpovídal na nějaký dotaz jako anonymní, diskuzí už má dost, použiji jeho slova “jsem vypsaný jak fixa”. Ale zkusím jej zlomit aspoň na nějaké fotky.
Nebo kdyby to všechno co se ztratilo s ifaunou zvěčnil ve formě článku 😊
zbynek:S Myšákem jsem v kontaktu, psal jsem mu o diskuzi a i tady odpovídal na nějaký dotaz jako anonymní, diskuzí už má dost, použiji jeho slova “jsem vypsaný jak fixa”. Ale zkusím jej zlomit aspoň na nějaké fotky.
U lidí jsem se setkal s obavou, že sumatranky jsou bojové plemeno = kohouti jsou pro lidi nebezpeční. Nikde se mi nedaří najít článek, který by se podrobněji zabýval jejich povahou, takže nemůžu na nic odkázat:/ (obecně u bojových plemen je jejich minulost spíše zárukou dobré povahy kohoutů, ale to není nikde moc popsané).