asi nemůžu chtít hned zázraky po pěti měsíšním štěňoušovi setříka, ale bohužel mě to trochu štve. Při procházce se nechce držet u nohy a pořád hodně táhne. Už mě nebaví neustále napomínání, protože bysme nikam nedošli. Zastavím, napomenu ho a jdeme dál a za 20 m chůze znovu a znovu.
Odpověď na příspěvek uživatele Bulda z 18.10.2023, 10:22:06
Cvicak nebo zkuseneho kynologa, ktery vam poradi na miste! a s temi nervy me bavite😂mate ho teprve 3 mesice, jestli dobre pocitam ani ne. My meli nervy rok a kus nez prosel pubertou a vse se naucil..a to byl jinej kadr…zkousky poslusnoti a podobne..holt pejsek neni na baterky a neumi vsechno v predavacim balicku.tyto veci nejsou zadarmo a jsou na dlouhe lokte.
Já jen dodám,rozlišujte chůzi na vodítku (jen netahám) a chůzi u nohy. A s 5měsíčním štěndem něco nacvičujte,až bude řádně vyběhané a unavené. Což u setra fakt jako trvá
napomínám 😂 bročku, ne, ne, nechoď rychle, jak jsme si to říkali?! dostaneš na zadek
😂
a že zrovna setr? no když o tom plemenu vim všecko?!
jít můj pes 20 m v nějakém normálním módu, tak už jdu objednávat ohňostroj a paletu šampaňského 🙂 tohodle psa taky nemám, i když se mi moc líbí… jsem na to líná