Zdravím, máme to doma podobně - počkám si na rady a tipy, třeba je taky využijeme :)
Dobrý den, nemáte prosím zkušenost jak zlepšit pohyblivost starého pejska. Náš Max má 11 let, bolí ho klouby a chodí celkem ztěžka.
Dobrý den, nemáte prosím zkušenost jak zlepšit pohyblivost starého pejska. Náš Max má 11 let, bolí ho klouby a chodí celkem ztěžka.
Injekce Bonharenu nebo Hyaluronanu. Je to celkem raketa. Dává se pět injekcí do žíly po tejdnu a jedna dávka stojí kolem litru - dle veterináře. Žádný polykací chondroprektiva se s výsledkem nemůžou rovnat.
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/15473-librela-zkusenosti/6/#prispevek153063
Zdravím, máme to doma podobně - počkám si na rady a tipy, třeba je taky využijeme :)
Doporučuji jednu z těchto věci:
Ortopedické pelíšky:
chrání klouby, svalový systém a pomáhají při péči o zdraví vašeho psího kamaráda. Matrace bývají s paměťovou pěnou, která snižuje tlak a namáhání kloubů zvířete. Díky tomu je kosterní systém zatížen napětím a přetížením, což významně snižuje riziko zánětu. Psi také snáze vstávají.
Zdravotní lehátka:
skvělá pomůcka pro starší psy a psy, kteří mají nemocné klouby, zvýšené zdravotní lehátko jim pomáhá lépe vstát. Další bonus těchto lehátek je, že kolem celého pelíšku může proudit vzduch, je to ideální pelíšek k v parném létě na vaši zahradu nebo do bytu.
Nám se osvědčil Colafit Max forte, který na ztuhlé klouby funguje perfektně. Navíc funguje i na bolestivost, takže pejsek zvládá celkově chůzi mnohem lépe.
není to pokus o reklamu? Že Lucka, Mirka i Alice píše z jedné IP adresy?? Jen mi nějak na ta čísla padnul zrak…
Může být. Taková nenápadná.
Stejná IP, různá jména - nebylo by to poprvé. Diskuze sama se sebou. Ale v zásadě neškodná. Zase zmizí.
Xerxova:není to pokus o reklamu? Že Lucka, Mirka i Alice píše z jedné IP adresy?? Jen mi nějak na ta čísla padnul zrak…
Nějaký Colafit je stejně proti Bonharenu jako trabant proti Ferrari..😝
Já doporučuji fyzioterapii a laser, na některé pohybové potíže funguje skvěle. Záleží, kde přesně je problém. Teď chodím s pejskem a první výsledky šly vidět už po prvním použití. Taky se na některé problémy doporučuje vana a tak. 🙂