Jukněte sem, super věcičky:
https://www.spokojenemorce.cz/vybaveni-kleci-hracky-zabava-postrojky
Mám otázku co byste doporučili za nejvěčí zábavu pro morčata jestli že prolézačky nebo učení různý kousků co je zábava pro vaše morče?🙈🐹
Oba dva milujeme zábavu ale už nevíme co zkoušet.🥱
Máme rádi nové věci.👋🥳
Největší zábava by bylo druhé morče.
Jukněte sem, super věcičky:
https://www.spokojenemorce.cz/vybaveni-kleci-hracky-zabava-postrojky
Děkuji🙋♀️
Prosím vás, všude doporučujete chovat morčata aspoň po dvou že jsou společenská zvířata ale když je člověk nehce množit jako myši musí dát samce pryč od samice a pak je chován většinu roku sám odděleně a to už mu samota nevadí nebo to je taky týrání?
Tak si pořídím a) jenom samice nebo b) jenom samce nebo c) dám samce vykastrovat.
Všechno se dá řešit. Aniž byste nechtěně množil(a).
Tak v papírovém chovu musí být chovní samci sami, jinak by se navzájem až zabili, ale v hobby chovu to tak být opravdu nemusí.
Janazevsi:Tak v papírovém chovu musí být chovní samci sami, jinak by se navzájem až zabili, ale v hobby chovu to tak být opravdu nemusí.
Takže ono to možná nebude s tím chovem o samotě až tak vážné nebo se mýlím? Mám kamaráda, co choval morče 7 let, jedno o samotě, bylo spokojené. Píšete: v papírovém chovu musí být o samotě, takže nepředpokládám že papírový chov podporuje týrání morčat? Možná se podvědomí lidí pomalu mění s nástupem zelených fanatiků kdy nesmí být zvířátko samo aby náhodou netrpělo.
Přesto mě něco zajímá, proč v papírovém chovu by se morčata navzájem zabily a v hobby chovu ne v čem je tak velký rozdíl? Díky.
Bylo spokojené?
Byla to velká zábava, být 7 let samo?
https://www.youtube.com/watch?v=h_9SumG9QXw
(kastrace? - nekastrovaní samci se perou…
Anonymní:Takže ono to možná nebude s tím chovem o samotě až tak vážné nebo se mýlím? Mám kamaráda, co choval morče 7 let, jedno o samotě, bylo spokojené. Píšete: v papírovém chovu musí být o samotě, takže nepředpokládám že papírový chov podporuje týrání morčat? Možná se podvědomí lidí pomalu mění s nástupem zelených fanatiků kdy nesmí být zvířátko samo aby náhodou netrpělo.
Přesto mě něco zajímá, proč v papírovém chovu by se morčata navzájem zabily a v hobby chovu ne v čem je tak velký rozdíl? Díky.
Opravdu spokojené? Jak žijí morčata v přírodě?
V čem? Viz můj včerejší příspěvek 8 49. Vy jste ho nečetl(a)?
Anonymní:Takže ono to možná nebude s tím chovem o samotě až tak vážné nebo se mýlím? Mám kamaráda, co choval morče 7 let, jedno o samotě, bylo spokojené. Píšete: v papírovém chovu musí být o samotě, takže nepředpokládám že papírový chov podporuje týrání morčat? Možná se podvědomí lidí pomalu mění s nástupem zelených fanatiků kdy nesmí být zvířátko samo aby náhodou netrpělo.
Ne, jde o to, že samci, kteří se už použili v chovu, prostě společnost jiných samců už nesnesou a se samicemi být nemůžou. Samozřejmě, pokud by někdo v hobby chovu měl dva samce u samic,nebo používal k připouštění, dopadne stejně.