Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 26.11.2023, 05:09:59
Dájo, ale tohle už opravdu není k životu, musí být strašně vyčerpaný, proto je tak hubený…..je to strašně těžké, ale další a dalš leky nejdou řešení ….nechte ho důstojně odejít….dopřejte mu klid….je mi to strašně moc lito.pořád na vás oba nyslim….
No, s vetmi je to tak, že oni s vašimi zvieratami doma nie sú, to, čo vidia na ambulancii je iba kratučný výsek dňa toho zvieraťa a niekedy majú aj tendenciu neveriť, že je to až také zlé (môj pes so zlyhávajúcim srdcom sa na ambulancii tváril, že ok, čulý, živý…).
A to rozhodnutie by tak úplne na vetovi záležať nemalo.
Hovorí zo mňa aj pár príšerných zážitkov zo sídliska, kedy aj wanna be prestížne (rozumej drahé jak prasa) kliniky mali úplne v paži nejakú pohodu zvierat (a majiteľov), onkologických pacientov nechali kľudne nažive bez paliatívy, bez vysvetlenia, čo to zviera čaká a neminie, brali nezmyselné odbery a navrhovali nezmyselnú liečbu. Zbytočnú a drahú.
Dájo, ale tohle už opravdu není k životu, musí být strašně vyčerpaný, proto je tak hubený…..je to strašně těžké, ale další a dalš leky nejdou řešení ….nechte ho důstojně odejít….dopřejte mu klid….je mi to strašně moc lito.pořád na vás oba nyslim….
Aha, holky píšou o uspání…asi ano.
Přesto, a asi i proto, že můj Fido je těžký diabetik a mně se podařilo jeho stav inzulínem zkompenzovat (dokonce tak, že je hravý jako kotě!!), tak se jen ptám: Dajo, máte AKTUÁLNÍ odběry na glykémii a vůbec zajímal se někdo o event. dg. diabetu?
Pokud do toho nebudete chtít jít, anebo je diabetes (a jiné endokrin. poruchy) vyloučen, a Vy se rozhodnete pro uspání, myslím, že my všichni zde Vás ve Vašem rozhodnutí podpoříme!💖
Milá Fíkovnice na diabetes byla první myšlenka a taky první odběr, výsledek negativní, za půl rok opakovány odběr a zase negativní. Škoda, dalo by se řešit.
moje 💓 asi neeee páč Batulek byl pořízeny od mojí kamarádky za Damyška který mi zahynul v 6letech u dost závažné havárie auta , ne mojí vinou, ale pán přehlédl stopku a já na hlavní.
Nesnažte se obviňovat.co kdyby a kdyby.uz je dobře a pro obě strany ….smrt patří k životu.co k sobě připoutate o se musime.postarat a to do neprijemneho konce…na každém zacatku už vím, že jednou bude konec.a.ja svoje lidi a zvířata vždy doprovodim.
Jste statečná Dájo.poplakejte si .posmutněle a vzpomeňte.ze měl s vám skvělej život.