Mno ještě jsme si letos vymysleli takovou dalekou cestu, tak asi až potom. Jestli mi nezačne vyhovovat život bez psa. Co to kecam…. 😀
psincový kašel
Na kontíkovi se mi moc líbí, že se důsledně dbá na zdraví, na otevřené nozdry, rovné nohy atd. Ti psi jsou schopni sportovat i v létě. A navíc to má skoro až mopsí povahu 🙂
efe:Na kontíkovi se mi moc líbí, že se důsledně dbá na zdraví, na otevřené nozdry, rovné nohy atd. Ti psi jsou schopni sportovat i v létě. A navíc to má skoro až mopsí povahu 🙂
Fakt? Co vím,tak u nich byl problém s dysplazií. Tak možná už je to jiné
Zodpovědní chovatelé testujou oba rodiče. Ale je fakt, že přesně tý dysplázky se bojim, je to přece jen velkej těžkej mollos.
efe:Zodpovědní chovatelé testujou oba rodiče. Ale je fakt, že přesně tý dysplázky se bojim, je to přece jen velkej těžkej mollos.
No právě….. každopádně jsem velmi zvědavá,co to nakonec bude
To jsme dvě 😀
Ja hlasuju za tu variantu “od kazdeho jeden kousek” ;)
No to já taky! Si vůbec neumim představit mít jen jednoho psa. To neumim!
No, ja uz taky ne.
A jsem rada ze i muj drahy, ktery zacinal jako kockar a pes byl “nutne zlo” uz taky zepsul. Zepsil. Proste je psi a sedm je pry malo 😀
Jo u nás chlap z nepsí rodiny, ale když nám odešla Hupa a zůstala samotná Šťopka, tak to byl on, co vybral k adopci rovnou dvě další mopsle najednou. A když pak jedna z nich odešla a zůstaly doma jen dvě, tak to byl zase on, co tvrdil, jak je to doma prázdný jen se dvěma a tak jsme zase jeli pro třetí 🙂
Arosek:No, ja uz taky ne.
A jsem rada ze i muj drahy, ktery zacinal jako kockar a pes byl “nutne zlo” uz taky zepsul. Zepsil. Proste je psi a sedm je pry malo 😀
Zepsul 🤣😂
U nás chlap taky zepsul. Díky němu máme Bellinku, protože když nečekaně umřela Fanynka, prohlásil,že máme nějak málo psů😂