Hele já tu psala, že neočkuju proti psincovému kašli a hle Verun mě nasměrovala s já vlastně očkuju. Díky za informace. Netušila jsem že obsahem vakcíny je i psincový kašel.
psincový kašel
Přeju ať je Yodovi brzo líp. Snad z toho nebude nic vážného.
janaa:Do 39 je normální teplota u každého psa. U pidi psa i víc. Každopádně teplota to je.
Na psincák moc doporučuju na jaře udělat do zásoby sirup ze smrkových výhonků. Dračí krev, virovet od Energy
Nesouhlasím. U dogy a dalších velkých plemen je 39 už moc.
efe:Možná pamatuješ, jak jsem bojovala s šílenou rýmou před půl rokem u Beu - došlo až k selhávání srdce. Pomohla jí mořská voda do nosu a ODSÁVAČKA, kterou mi poradily dobré duše na FB. Tímto znovu děkuji. Teprve až po odsávání hlenů byla schopná dýchat a spát.
Dobrý tip s tou mořskou vodou a odsávačkou a s tím, že jitrocelák zahleňuje, to je pravda, to ten cukr v tom, že? Lepší by byl asi vlažný slabý jitrocelový čaj nebo heřmánkový s šípkovým. Vy jste teď úplně bez psího chloupečku, efe?
Smí to bejt?….
🍀🍀🍀 ať je brzy dobře!
Mno já bych možná klidně dotovala céčko v tabletě…
Pes (psi) mi strašně chybí, trochu to obrušuje Pan Bečka, snaží se moc. A stále jedním očkem pokukuju, zdalipak mě nějaký někde nechytne za srdíčko. Zhruba někdy od jara by se mi měl změnit pracovně-životní rytmus (zkrácený úvazek), pak snad na psa (psy) prostor bude. Jen se zatím doma neumíme shodnout na vhodném kandidátovi, ve hře jsou tři varianty.
Beezva 🙂 jak zkrácený úvazek, tak i ti pejsci výhledově 👍
Vahine:Dobrý tip s tou mořskou vodou a odsávačkou a s tím, že jitrocelák zahleňuje, to je pravda, to ten cukr v tom, že? Lepší by byl asi vlažný slabý jitrocelový čaj nebo heřmánkový s šípkovým. Vy jste teď úplně bez psího chloupečku, efe?
Smí to bejt?….
A proto se psům má dávat jitrocelák bez cukru, aspoň nám to vždycky pomohlo, do tří dnů byl klid a to měl Dragouš ten psincák jednou pěkně hnusnej, první noc chuchvalce hlenu po celým patře.
momentálně tady řádí jak černá ruka - právě stáhl vodítko z věšáku a chce se o něj prát. Evidentně po injekci na sražení teploty ožil - žebrá jídlo… a vypadá zcela zdravě (až na ty nudle)
Xerxova:momentálně tady řádí jak černá ruka - právě stáhl vodítko z věšáku a chce se o něj prát. Evidentně po injekci na sražení teploty ožil - žebrá jídlo… a vypadá zcela zdravě (až na ty nudle)
Takže je to nějaká viroza, ne psincák?
janaa:Takže je to nějaká viroza, ne psincák?
tak psincák je taky z části virový… nebo se pletu?? Nevím - unavený, usmrkaný, občas zakašlající - myslela jsem, že začínající psincák. Navíc vakcína má krátkou účinnost a my byli zcela na konci - jak jsem psala, už objednáni na čtvrtek. Nákupem v lékárně - céčko a jitrocelák jsem doufala, že to skončí. Ale ty žlutý hleny a rostoucí teplota mě donutily zvednout telefon - a paní doktorce se Yoda moc nelíbil - a jak jindy s ATB váhá, teď neváhala… Jestli je to psincák či není - netuším.
Jasný, psincák virový, nebo virový a přidá se pak bakteriální infekce. Žlutej sopel je špatnej,to je jasný,taky bych neváhala. Já jen,že vlastně za psincák se označuje všechno, přitom je to jak u lidí, virozy, infekce,bakterie, prochladnutí,chřipka… Každopádně bloncky posílají mamutkovi blízance,ať je zase fit
janaa:Jasný, psincák virový, nebo virový a přidá se pak bakteriální infekce. Žlutej sopel je špatnej,to je jasný,taky bych neváhala. Já jen,že vlastně za psincák se označuje všechno, přitom je to jak u lidí, virozy, infekce,bakterie, prochladnutí,chřipka… Každopádně bloncky posílají mamutkovi blízance,ať je zase fit
teď bych s těmi předávanými blízanci byla opatrná - nemusíte mít všechno 😉.
Prášky evidentně zabraly - psisko je výrazně lepší než v poledne. Večeře zmizela rychlostí blesku, venku byl taky na venčící miniprocházce vesel… tak snad bude mít i lepší noc než na dnešek
Xerxova:teď bych s těmi předávanými blízanci byla opatrná - nemusíte mít všechno 😉.
Prášky evidentně zabraly - psisko je výrazně lepší než v poledne. Večeře zmizela rychlostí blesku, venku byl taky na venčící miniprocházce vesel… tak snad bude mít i lepší noc než na dnešek
Máš předat blízance od bloncek,nepožadujeme poslání zpět🤣
Už bude dobře, rychle jste to chytli, a je mladej a silnej. Budeš mít práci ho udržet
U nás psincový kašel proběhl vždycky tak nevinně, chvilka buchcání ( tak tři dny) a bylo dobrý.
Tak nevím , asi očkovat nebudu.
A Efe, podělíte se o ta tři plemena, jež jsou ve výběru? Myslím, že mopsle jsou jasné, ty zmiňovat nemusíte. A ta další dvě?
, ve hře jsou tři varianty.
KERÝÝÝ, KERÝÝÝ, NEUSNU!! A DRŽIM PALCE, PĚSTI, NOS, UŠI, a pusu taky, ale nutně to potřebuju vědět, abych se mohla těšit.
Ano, jsou to mopsle, pak se nám moc líbí kontík a pak prostě nějakej vořechoidní vořech, co bude potřebovat adoptovat naše gauče ;) A nejlíp vod každýho (aspoň) jeden kousek 🙂
Vy jste halt na ty zamáčknutý fifáky, což? 🙂
Tak jen doufám, že s jarem se vám uleví (pracovně) a klapne to. Chápu tu prázdnotu, mám to stejně.
Efe, já se těšim, já se těšim, jáááá se těěěěšim!