Na můj vkus poněkud drasticky.
Dobrý den, v e-shopu jsem narazila na tzv. zátěžový obojek. K čemu to probůh slouží? Jsou na něm navěšené závaží? 😲
Dobrý den, v e-shopu jsem narazila na tzv. zátěžový obojek. K čemu to probůh slouží? Jsou na něm navěšené závaží? 😲
Je určen pro bull plemena, na posilování, jako když lidi cvičí s náramky se závažími… https://www.hofero.cz/?page=hledej&cid=1663&kid=222&strana=1&sleva=N
Na můj vkus poněkud drasticky.
I na můj.
Dobrý den,
covím, tak se u loveckých plemen používá i aportovací činka, na kteou se přidávají zátěže. Tak snad majitelé ví, proč to dělají a mají psi správnou výchovu.
Dvoukilový obojek dát na ročního psa? Tak to je super hnus.
Jenže aportovací činka je něco jiného - tam se psu postupně zvedá zátěž, aby unesl více. Páč ona třeba ta liška taky něco váží.
Megi - jo, super hnus je to.
Anonymní:Dobrý den,
covím, tak se u loveckých plemen používá i aportovací činka, na kteou se přidávají zátěže. Tak snad majitelé ví, proč to dělají a mají psi správnou výchovu.
Ano majitelé loveckých psů při výcviku ví co dělají a proč to dělají. Škoda, že o té druhé skupině ve většině případů nejde říct totéž.
Anonymní:Ano majitelé loveckých psů při výcviku ví co dělají a proč to dělají. Škoda, že o té druhé skupině ve většině případů nejde říct totéž.
Možná jsem natrvdlý ale co je myšleno onou druhou skupinou?
Ti kteří používají ten zátěžový obojek přece.
Dát na krk psovi přes 2 kg je dost brutál.
Velikost S - sedí na obvod krku 39 - 51 cm, celková hmotnost 1,7 kg
Velikost M - sedí na obvod krku 45-57,5 cm, celková hmotnost 2,0 kg
Velikost L - sedí na obvod krku 51-66 cm, celková hmotnost 2,3 kg