- Příspěvek #157870
- Nahlásit
Velká pardubická
- Příspěvek #157875
- Nahlásit
Kdo ví,jestli příští rok budou Pardubice..😀
- Příspěvek #157882
- Nahlásit
To je tvuj vlhkej sen. Prosimte. Zachranuj konisky cpi je mrkvickou a neplet se do neceho na co nemas schopnosti ani znalosti natoz um. Prosim.
- Příspěvek #157886
- Nahlásit
Ano, můj sen je zničit Pardubice. 😀😀 Jinak fakt přiznávám, že nemám na to koukat jak se mrzačí koně. K tomu moc znalostí není třeba, jen lidi mám přečtený a vím čeho jsou pro prachy schopni. Svůj zájem budou hájit i přes mrtvoly a pokud se to nezmění, veřejnost stejně zaujme určité stanovisko všeobecně a utrpí tím celý sport.
- Příspěvek #157893
- Nahlásit
neverend:Ano, můj sen je zničit Pardubice. 😀😀 Jinak fakt přiznávám, že nemám na to koukat jak se mrzačí koně. K tomu moc znalostí není třeba, jen lidi mám přečtený a vím čeho jsou pro prachy schopni. Svůj zájem budou hájit i přes mrtvoly a pokud se to nezmění, veřejnost stejně zaujme určité stanovisko všeobecně a utrpí tím celý sport.
No tak si přestaňte pouštět ta videa o týrání koní na youtube a pusťte si dostihy. Tam se koně nemrzačí.
- Příspěvek #157897
- Nahlásit
Né,ani trochu.
- Příspěvek #157912
- Nahlásit
Dneska každý kdo má do zádele díru má na všechno názor…
Sice si o tom nic ano nepřečte a tvrdí lži a dezinformace…
Ale xo čekat od ignorantů co věří i v chemtrails.
- Příspěvek #157915
- Nahlásit
Hmmm ani jedno ten zlej taxis. Jdi mrkvickovat konisky svy a dej pokoj ostatnim.
- Příspěvek #157918
- Nahlásit
No pěkně se zase vybarvuješ.😐
- Příspěvek #157934
- Nahlásit
Já co částečně znám Váňu tak by to byl jistě zajímavý rozhovor. On není tolik omezení a dokáže uznat i jiný názor než svůj. Jestli by mě svými argumenty přesvědčil to říct nedokážu. Ale jestli se propůjčí k této chystané kravině proč by ho měli jezdci poslouchat ? A kdyby byl ve svém věku soudy nemůže přeci si kazit své jméno kvůli neschopnosti žokejů a trenérů. Jediná možnost je 💰 a stud u něj půjde stranou ano a líp.
- Příspěvek #157936
- Nahlásit
Děkuji za tento přepis 👍.
A je krása že i já jako laik co vůbec nic neví jsem psal stejně poznatky jako jsou uvedené v textu 😀.
- Příspěvek #157972
- Nahlásit
Já to nevydržím! Pane bože, do čehos to duši dal!
A už mlčím.
- Příspěvek #158029
- Nahlásit
Argumenty jsou k ničemu důležité jsou výsledky. A to se uvidí u příští “Velké”. Váňa nabídl pomoc a jak je vidět jezdci i trenéři jí potřebují. Chyby jsou jak jsem tak pochopil na straně jezdců a trenérů.
- Příspěvek #158037
- Nahlásit
To ty taky. Zacal ses chovat normalne. Ja te branim a pak vlezes sem a zas se chovas jak pansky pohlavni organ. Tak se nediv mymu chovani. Kone mas mozna rad. Ale rozhodne jim nerozumis a delat si zavery podle jedne staje kam jsi se nabic chodil jen koukat a ktera fakt neni vzorem ostatnich je dost smutny. Fakt bych ti prala bejt u návratu Vronskyho z VP. Pak bys to pochopil
- Příspěvek #158053
- Nahlásit
Já tam i přespával občas. 😀 Jani nikdy mi nemůžeš vnutit svůj názor na věc, protože já vždy beru jen to co vidím a ne co slyším. 🙂 Chápej, tebe beru jako fanouška dostihů a tím pádem nejsi nestranná. Zřejmě už se do jiné dostihové stáje nedostanu takhle blízko a tak můj názor na věc se nezmění.
- Příspěvek #158057
- Nahlásit
Další pohled na věc…
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/velka-pardubicka-smrt-kun-taxis-draha-ochranci.A231020_124856_pardubice-zpravy_skn
- Příspěvek #158059
- Nahlásit
neverend:Já tam i přespával občas. 😀 Jani nikdy mi nemůžeš vnutit svůj názor na věc, protože já vždy beru jen to co vidím a ne co slyším. 🙂 Chápej, tebe beru jako fanouška dostihů a tím pádem nejsi nestranná. Zřejmě už se do jiné dostihové stáje nedostanu takhle blízko a tak můj názor na věc se nezmění.
Já přespávala ve škole, ale nemyslím si, že jsem odborník na všechny problémy související se školou a vzděláváním.
Pokud berete jen to, co vidíte, je napřed nutné sundat klapky z očí, abyste skutečně mohl vidět. Nemáte rozhled, jste sobecky zaměřený na sebe a z mého pohledu na nízké hodnoty, jako jsou peníze, a navíc jste na to hrdý a čekáte, že to zaslouží obdiv.
Zkuste ty prachy schovat do kapsy a čtvrt hodiny nemluvit o vlastních úspěších, ale poslouchat lidi, kteří k tématu můžou říci fakta a ne vlastní neznalé dojmy. A pak se s otevřenýma očima běžte podívat na dostihy. Osobně tam běžte a koukejte se, jestli ti koně vypadají špatně, nezdravě a bolavě, jestli vypadají, že je někdo k něčemu nutí, jestli jsou Vaše předsudky oprávněné.
Vy totiž máte hrozně omezené obzory tím, že si myslíte, že všechno víte a na všechno máte právo. Jako třeba máte právo krmit cizího dobrmana řízky, protože víte, že to nikomu neublíží, že.
Nejste objektivní, nejste fér a nejste ani znalý toho, abyste poznal a sebereflexivně přiznal, že něco nevíte. Váš názor je naprosto irelevantní, protože se zakládá na dojmech, nikoli faktech, a ani nejste ochoten si to připustit. Tak to je pak všechno marné, s narcistou se nedá smysluplně komunikovat, pořád si povede tu svou.
- Příspěvek #158062
- Nahlásit
Nepřihlášená Varaxi👍 Takovou vás neznám.
- Příspěvek #158065
- Nahlásit
😂 za mě je to moc fylozofycké 🤣.
- Příspěvek #158066
- Nahlásit
A věříte že tedy nastanou nějaké radikálnější změny ve VP? A nebo se udělá nějaký kompromis aby byl přijatelný pro všechny spíš.