- Příspěvek #155881
- Nahlásit
Pojďte zpět k tématu. A ač otázky byli pro efe i Vy z koňského světa by jste mi to mohla objasnit . ( čas 19:27).
Pan Anderle má dozajista bohaté jezdecké zkušenosti.
Co kdyby se radši postaral o nepodmíněný trest tomu člověku, který nechal psu zarůst obojek do krku? Viz novinky. Černošín na Tachovsku.
XY.:Češtinu? Ani bych to tak nezazíval můj písemný projev . Počkejte to je podmínkou ? A kruci to nikdy zde podmínkou nebylo.
Sledování videa taky ne.
Pojďte zpět k tématu. A ač otázky byli pro efe i Vy z koňského světa by jste mi to mohla objasnit . ( čas 19:27).
Tak tu chlapečky nechte, ať se mají hezky. ;-)
Otázku č. 1 a 2 si můžete zodpovědět sám - stačí trochu zagůglit. Otázce č. 3 nerozumím. Otázku č. 4 musíte adresovat na Jockey klub.
Maj meifi maj. To ze ty sis toho nevsim je druha vec. A kun co ma stado fakt nepotrebuje bejt nonstop mazlenej nekym
Tak na steeplech cileny doping neni. A nikdy nebyl protoze tam proste nefungujd.
Takze pro Meifiho a xy a dalsi rejpaly. Osobne jsem mela tu neskutecnou čest sedět na několika vítězích VP v tréninku (Decent Fellow, Chalco, Vronsky, Cipísek) a ty kraviny co píšete jsou neskutečný nesmyslný bláboly. Drtivá větsina steeplerů a to skoro 90% jde na důchod ke svým ošetřovatelům nebo je dál živí majitel. Viz teď třeba Theophilos. Ti koně nejsou odložení. Jsou to zcela normálně využitelní (jezdecky) koně kteří fakt nechcípají někde v rohu bažinatý pastviny ale dál maj normálně své lidi. Většinou ty samé co celou kariéru a dál fungují jako kterýkoli hobík. Větši procento chcípajicich duchodcu maj na triku jezdecke kluby a holsisky atd.m
Né já chci ale slyšet odpověď od Vás. Od paní co říká že má koně a jezdí všeobecné na koni. Až budu chtít znát odpověď někoho jiného tak se budu ptát tam. Děkuji za pochopení .
Internet je plný nesmyslů třeba to welfare s krávou na fotce na Wikipedii že ? No nic jednou jsem zkoušel googlit a takový deb.lní zdroj trefím.
Tak to je jasný že nonstop mazlenej asi nechce být nikdo, ale když si sám přišel, tak klidně posloužím. 😀 Samozřejmě ani mrkev jsem do nich nerval pořád. 😀 To jen tady vznikl takový fenomén vybásněný několika lidmi. 😀 Ti dostiháci měli ale fakt jiný život. Různí jezdci, různí trenéři a taky cestovali a měnili prostředí i lidi. To všichni víme, že koním moc nesvědčí. 🙂 Vím když jsme měnili s “broučkem” ustájení.
Steepleri meni staje faaaakt malokdy. To bys moh vedet. Rpzhodne mene casto nez drtiva vetsina hobby koni
Já Jani říkám jen co jsem viděl.🙂
XY.:Tady jsou moje otázky.
- Proč nosí ženy na koňský dostihy klobouk ?
- Proč není povinná kvalifikace kůň jezdec ?
- Proč se diváci chovají jak stádo makaků před Taxisem ?
- Proč jak navrhuje jeden žokej není hlavní závod ve 14 h kvůli vhodným podmínkám slunečním.
1. nevím, předpokládám tradici
2. nevím
3. nerozumím otázce
4. nevím
Leithian:Takze pro Meifiho a xy a dalsi rejpaly. Osobne jsem mela tu neskutecnou čest sedět na několika vítězích VP v tréninku (Decent Fellow, Chalco, Vronsky, Cipísek) a ty kraviny co píšete jsou neskutečný nesmyslný bláboly. Drtivá větsina steeplerů a to skoro 90% jde na důchod ke svým ošetřovatelům nebo je dál živí majitel. Viz teď třeba Theophilos. Ti koně nejsou odložení. Jsou to zcela normálně využitelní (jezdecky) koně kteří fakt nechcípají někde v rohu bažinatý pastviny ale dál maj normálně své lidi. Většinou ty samé co celou kariéru a dál fungují jako kterýkoli hobík. Větši procento chcípajicich duchodcu maj na triku jezdecke kluby a holsisky atd.m
Nejsem rejpal, ale zajímalo by mě, kdy a kde se vám poštěstilo tréninkově jezdit 4 vítěze VP. Napíšete k tomu víc?
Vlastně když si v Pardubicích skočím na “velkou”, tak to svým způsobem bude “Velká Pardubická” taky.😀😀 No nesežerte mě hned.😀
Děkuji oběma zúčastněným za odpovědi na moje otázky. I když jsem jsi myslel že prozradí víc ale i tak mi toho dost již řekli.
5. Otázka proč velkou Pardubickou již 30 let nevyhrál hřebec ?
To jsou ty otázky co by mě zajímali od konkrétních lidí a ne googlit na netu.
Neverend:Já Jani říkám jen co jsem viděl.🙂
Pokud srovnáváte s US, tak v emerice ten business okolo dostiháků funguje úplně jinak než v CZ… To je nesrovnatelné. Tam se překážky v podstatě neběhají, s dopingem je to také jiná situace, konkurenční prostředí a peníze o dimenzi jinak, takže jestli srovnáváte podmínky tady našich steeplerů a tamních ozubených koleček v molochu, tak leda jako hrušky s jabkama.
Neverend:Vlastně když si v Pardubicích skočím na “velkou”, tak to svým způsobem bude “Velká Pardubická” taky.😀😀 No nesežerte mě hned.😀
Někdo už by ale měl, jste trochu mimo a obtížný.
XY.:5. Otázka proč velkou Pardubickou již 30 let nevyhrál hřebec ?
To jsou ty otázky co by mě zajímali od konkrétních lidí a ne googlit na netu.
Protože držet 10 let hřebce ve stáji je složitý. Steepleři ve většině případů tráví ve výběhu/pastvinách ve stádě víc času než ve spoustě luxusních hobby stájí. Někde to mají rozdělené na stádo klisen a stádo valachů. Ale držet v tomhle režimu hřebce je stejně složité jako když si pořídí hřebce člověk jen tak pro sebe. Zkrátka nastává otázka, kam s ním.
Navíc překážkoví hřebci zas až tak oblíbení v chovu nejsou, tak proč je držet v koulích a komplikovat jim jejich koňský život, když jako valaši můžou v klidu se stádem do normálního výběhu.