Viděla už jste video o těch drogách a dopingu? Napadá vás něco? Jestli ne, mohu dát další odkaz kde o tom jak to chodí ve vrcholovém sportu od přímého účastníka.🙂 Každé fitko vám později nabídne “pomoc” v tomto směru. Myslíte že koně jsou ušetřeni? A všichni víme co tohle svinstvo dělá v těle, jak časem ovlivňuje kostní hmotu,klouby a orgány v těle.
Viděla už jste video o těch drogách a dopingu? Napadá vás něco? Jestli ne, mohu dát další odkaz kde o tom jak to chodí ve vrcholovém sportu mluví od přímý účastník.🙂 Každé fitko vám později nabídne “pomoc” v tomto směru. Myslíte že koně jsou ušetřeni? A všichni víme co tohle svinstvo dělá v těle, jak časem ovlivňuje kostní hmotu,klouby a orgány v těle.
Jo, jo, víme.
Upřímně, mně je tohle tendenční video bůhví odkud šumák. Protože u nás antidopingové kontroly fungují. Viz Nikas 2015. Který v tom byl vlastně nevinně.
Efe jsem rád se stě z maštale zpátky. A opravdu mě zajímá vás pohled na VP a ne jeda otázka ? Kde je odpověď jistě ve vašem koňském světě.
Klidně bych i odpověděla, ale netuším na co se ptáš. Té změti písmenek, překlepů a nerespektování interpunkce bohužel nerozumím a dost často mi uniká smysl vět.
Klidně bych i odpověděla, ale netuším na co se ptáš. Té změti písmenek, překlepů a nerespektování interpunkce bohužel nerozumím a dost často mi uniká smysl vět.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.10.2023, 19:13:21
Doping ten na vysoké úrovni je vždy o krok napřed. Je to hrozný byznys a jestli chcete, opravdu najdu zpověď od lidí co s tím šli ven. I váš bývalý profi kulturista to přiznal.🙂 Jak tedy mohl soutěžit, když ty antidoping testy by ho odhalily?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.10.2023, 19:26:35
Né to rozhodně není úroveň diskuze je pro mě prim. A proto jsem tady i za ní bojoval a uvidíme co ukáže čas. I když už o úrovni jsi nechávám zdát ve svých vzdušných zámcích . Zatím jsem aroganty kritik s Honzíkovi cestou kapse a mám tatarskou cenu . Otázka zní kdo z vás to má 😂 ?
„Připomínám, že se jedná o 27. oběť a že za historii závodů přišlo o život víc než 50 koní. Myslím si, že lidé toho mají dost. Jezdci koně ženou biči, aby to skočili za každou cenu, je to tvrdý byznys,“ řekl ČTK předseda Demokratické strany zelených - Za práva zvířat Jiří Anderle.