Né tady je jádro pudla v tom že List použil pojem sádlo nesprávné. A stačilo napsat udělal jen chybu a záměnu ( nikdo není neomylný). Ale opravdu se od jisté doby vyjadřuje celkově arogantně kdo čte jeho příspěvky ví . A proto jsem tu poznámku i napsal.
A jeho odpověď na celé :
Ano, omlouvám se, reagoval jsem na ančovičku, která použila pojem sádlo, pane chytráku. V původním příspěvku je zmíněn lůj. Teď tedy k těm dvěma pojmům, abyste si to v té své hlavince srovnal. Lůj je živočišný tuk přežvýkavců. Sádlo je živočišný tuk získávaný z prasat, nebo vodní drůbeže. Tolik definice. Lůj se získává za nižších teplot nežli sádlo, oba tuky jsou při pokojové teplotě pevné. Výživové hodnoty mají zhruba stejné.
A ano jestli je to přání vaše klidně v této diskuzi z mé strany ukončíme své vyjadřování . Ať vládne nám obou klid na dvorku. A klidu se budu věnovat čtení příspěvků. Na odpovědi nemám náladu a boj z lidma mě tady opravdu nebaví.
( A pro neználou už jste viděla ten boj a řezbu v Rady na… to je teprve správně maso inzerce bude mít super ikonky a vzhled ale že tam nebude nikdo inzerovat není podstatné ). My se tomu můžeme jen 😄.
Mír ať vládne dál s pozdravem XY.