Aktuálně: 3 741 inzerátů211 145 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Psi v médiích

Verun
Verun 27.02.2024, 12:47:36 xxx.xxx.220.12

Můžu potvrdit, že kopnutí do držky a důrazné hlasové varování na rozběhlou asi pitku dneska  zafungovalo, nebo nebyla tak odvážná a my měly  štěstí…no měla i elektriku a páníček se snažil, bylo slyšet nějaký signál…ale z toho si nic nedělala a zkoušet “ona nic neudělá”  nebudu. Bulina koukala, ona nereaguje nijak , až když by došlo k nějakému kontaktu a nebyl by bez emocí, pak jo…😕

Anonymní (neregistrovaný) 28.02.2024, 18:14:37 xxx:xxx.fe2b:22e5
megi-the-pes:

Ty popelnice přece.

Toulaví psi

orionka-2
orionka-2 28.02.2024, 19:06:55 xxx.xxx.64.54

Ti psi nebyli toulaví. Pro toho prvního si doběhla majitelka, toho druhého si majitel odnesl za nohy. Takže buď popelnice a nebo majitelé, kteří neumí zavřít vrata.

Trickyvoo
Trickyvoo 29.02.2024, 23:18:22 xxx.xxx.62.63
orionka-2:

Ti psi nebyli toulaví. Pro toho prvního si doběhla majitelka, toho druhého si majitel odnesl za nohy. Takže buď popelnice a nebo majitelé, kteří neumí zavřít vrata.

Majitelé, ani nenechali pejsky očuchat. Chlap odnes tak ošlivě svého psa, místo toho, aby ho nechal tomu druhému na “hraní”…

Fikovnice
Fikovnice 29.02.2024, 23:41:22 xxx.xxx.60.135
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 29.02.2024, 23:22:15

Jj, lidi na Hradecku se psy se musí šíleně bát…

Je to hovado, kdo je schopen takto úmyslně líčit jed na psy!!!

Buggyra
Buggyra 01.03.2024, 09:32:04 xxx.xxx.198.226

Jako, včera jsem byla vytočená a vyřkla jsem taky takovou strašlivou věc, že snad bych ty psy likvidovala. Ale zmátořila jsem se a opravila, že bych likvidovala páníčky. V první vteřině mě ale popadl vztek na venčící dvojice, a prostě jsem upnula tu pozornost na ty psy.

Uvnitř ohrady za pletivem jsem našla odhozený pytlík s hovnem. Je to bio rozložitelný pytlík a bio rozložitelné hovno. Nechala jsem tak. Doufám, že se toho chytí další “takypejskaři” a začnou nám to tam hromadit.

Bylo jasné, že někde v civilizaci se mu vydělal pes, on to způsobně ten člověk sebral, “aby lidi neřekli”, a jen co zmizel asfalt z cesty, hodil to někomu na zahradu za plot. Máme plot dvoumetrový, takže podle umístění to musel ten člověk za ten plot PROSTRČIT. Protože se mu to hygienicky zabalené v tom pytlíku nechtělo nosit okolo celého venčícího okruhu. Mimochodem sto metrů zpátky je popelnice, kolem které MUSEL jít.    &@€]łđ€€!!!!!

No takže vlastně se úplně nedivím, že primitivnějšímu člověku v závitu jediném churém mozkovém se zasyslí myšlenka na likvidaci psů, a bohužel pokud je ještě nižšího kognitivního vybavení než já (takových lidí pravda moc není, jak jsem byla již několikrát upozorněna), tak může nelenit a vydat se na křížovou výpravu, kdy vezme řešení neutěšené situace do vlastních rukou. Neodpustitelné, ale ta první motivace je pro mě pochopitelná, já jsem byla nepříčetná.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 01.03.2024, 10:13:21 xxx.xxx.119.6
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.03.2024, 09:32:04

Občas vidím pytlík s bobkem pověšenej na větvi, v civilizaci jsem viděla někomu pověšenej na plotě. Že mě to taky nenapadlo, já ho cvaknu k batohu a zbytek procházky mi bimbá u batůžku, narušuje rovnováhu a občas i zasmrádá😱…blbá jsem. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.03.2024, 10:24:47 xxx.xxx.124.6

Mně tu u branky na tulipány a šeřík čůrají psi. Tuhle jsem otevřela okno, řekla dobrý den, co tu děláte, to není psí záchod, a dostala jsem vynadáno, že už jdou z vycházky a že už čůrá jen trochu, že se přece nic nestalo. 

A když na mě někdo zvýší hlas, tak já zařvu… vem si toho čokla a táhni, ty dobytku. 
Takže mám ty nízké kogni… co? 😀

Jednou jsem hodila zavázaný sáček do plastové černé popelnice, jiná v dohledu nikde hrozně dlouho… a vyběhl dědeček milý a tak na mě řval, že jim to tam bude smrdět…

Tudíž ten počůraný pozemek mám za ten sáček v popelnici. Který jsem ale zase vyndala. 
Né, prostě je to mnou. Moje chyba, že bydlím takto na rohu. Blbá, no. 

Buggyra
Buggyra 01.03.2024, 11:18:36 xxx.xxx.198.226

Ne, ty nízké pudy (kogni…) má ten, co skutečně dokoná a tu otrávenou návnadu položí. Tak jsem to myslela. Má ještě nižší než já.

Já mám nižší než vy, protože bych zřejmě toho odhazovače tělesně inzultovala.

Vy jen zvýšíte hlas, to je projev vysoce rozvinutého intelektu, který se nesnižuje k přízemním řešením.

Natáhněte na nějaký ten měsíc u branky ke kytičce elektrický ohradník a psi si na dlouhé roky rozmyslí.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.03.2024, 11:29:24 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.03.2024, 11:18:36

No jo, jenže tam chodí i můj pes a kočky a slépky. 😀 A lidi, co jdou s počítačem. Hehe, to mě teď rozesmálo, jak ten člověk dostane pecku. Někteří fakt zaslouží. 😀

Buggyra
Buggyra 01.03.2024, 12:19:31 xxx.xxx.198.226

kočky a slépky by se rychle naučily, vašemu psovi řeknete a on pochopí. No a člověk s počítačem… To já to nemyslím tak, že ten drát natáhnete přes cestu jako nástražné lanko od granátu 😲 Ale jako že tím ohradníkem ohradíte ty kytičky a keříček dokolečka. Tady takhle mají pletivo, jen kolem těch kytek:

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 01.03.2024, 12:28:19 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.03.2024, 12:19:31

A to už nebude žádná legrace.

kometa
kometa 01.03.2024, 13:46:25 xxx.xxx.224.101
Buggyra:

kočky a slépky by se rychle naučily, vašemu psovi řeknete a on pochopí. No a člověk s počítačem… To já to nemyslím tak, že ten drát natáhnete přes cestu jako nástražné lanko od granátu 😲 Ale jako že tím ohradníkem ohradíte ty kytičky a keříček dokolečka. Tady takhle mají pletivo, jen kolem těch kytek:

Obrázek

jako nástražné lanko od granátu

Asi, že je už pátek a nastupuje relaxace, ale ta věta mě velmi pobavila. Doufám, že to neznamená, že mám nízké ty kogni…. funkce.

lupus4
lupus4 01.03.2024, 14:17:52 xxx.xxx.205.61

koukám, že zde přítomným keliškám úplně unikla kauza zastřeleného 8mi měs štěněte BOC , co se leklo nízko letoucího letadla a uteklo i s vodítkem, za které se chytlo za oplocenku a bylo “zneškodněno” (zastřeleno) zdraví divé zvěře “ochraňujícím a neohroženým” mislivcem (to “i” je tam schválně), neb se slovem myslet evidentně dotyčný nepřišel ani náznakem do kontaktu…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.