Odpověď na příspěvek uživatele impact z 09.02.2024, 06:45:50
Tak to je slušná drzost. Ne , nechutná drzost.
A přesně pro tohle je dobře, Orionko, Repto - že se o tom tady mluví, protože se aspoň případnému budoucímu čtenáři ukáže, jak to s tou pravdou, kterou ta zdejší paní s nickem Leithan ,která se snažila tady šířit obhajobu množitelky v Plavsku, ve skutečnosti je. Jak tihle lidé fungují.
Edit: a jak vidíte na moje otázky odpověď nepřišla, protože ani přijít nemůže, protože psům za pár dní neshnijí zuby, nenarostou orlí drápy. jenže psi u množitelky v Plavsku to tak měli a odůvodnit se to nedá.
německý občan, ale žijící v Krušných horách si koupil dogy. Postupně tři. Chovatelka říká, že neměla problém s prodejem - tvářil se normálně. No a on se nestaral - nekrmil, venčily se pod sebe, byly opravdu týrané fyzicky i psychicky. A hlavně po odebrání blokoval jakoukoli dohodu - neustále se odvolával, nechtěl se jich vzdát ve prospěch útulku, ani odprodat třeba chovateli… nebyly tak právně volné.
Útulek je dal dohromady (až na tu nejmladší, ta to nedala…), vykrmil, vykastroval, naučil je hrát si a běhat… a teď je tedy může po dvou letech konečně vydat zájemcům - ale chtějí, aby šly spolu. Nebude to úplně snadné - socializace v mládí žádná, trpí hltavostí (opravdu zažily hlad), mají citlivé zažívání a snad i ne zcela zažité hygienické návyky…
Ano, to jsou ty stále obhajované zuby. To je u malých psů normální.
Dobré ránko 😉 impact,
obhajoba zubů byla jinak myšlená, tohle je opravdu pruser, ale já obhajovala to, že jim brzo vytrhávají zuby i když jsou v péči i když se staráte. Tyhle zuby jsou fakt ku*evský pruser, tyhle zuby nikdo neobhajoval.
obhajoba zubů byla jinak myšlená, tohle je opravdu pruser, ale já obhajovala to, že jim brzo vytrhávají zuby i když jsou v péči i když se staráte. Tyhle zuby jsou fakt ku*evský pruser, tyhle zuby nikdo neobhajoval.
Dája
Obhajovala to ještě na staré iFauně Leithian. Že je to v pořádku, že to tak malí psi prostě mají. 😉
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 09.02.2024, 07:07:42
Působí to na mě divně. Pokud by leithian věděla, že psi byli odkoupeni za vysoké částky, tak by spíš držela pusu a klávesnici, ne? Proč by se dožadovala důkazů proti? To je nelogické…
Působí to na mě divně. Pokud by leithian věděla, že psi byli odkoupeni za vysoké částky, tak by spíš držela pusu a klávesnici, ne? Proč by se dožadovala důkazů proti? To je nelogické…
Já se právě divím, že se berňák neprobere. Nemusí se nám to líbit, ale ty množky, pokud dají psům nažrat, napít, prostě splní základní minimum, nedělají nic protizákoného.
Nicméně, moc by mě zajímalo, kolik zaplatí na daních, protože příjem mají pořádný. Na to bych se soustředila, kdybych je chtěla dostat.
Koneckonců, daně musíme platit všichni, není důvod, aby to někdo měl jinak. No a vyplatit by je mohla hezky zpětně, za řadu let i s pokutou.
3 vrhy naráz (velkej červenej vykřičník - už kvůli tomuhle je to množka a je úplně jedno, že má PP psy), neměla se na koho jiného obrátit - aha? …"já ani syn jsme nic nezavinili" - PROSÍM? Tak to asi duch svatý…zavolal na úřady 27. prosince a potom už tam tedy nejel a o psy se nepostaral?, ale jeho ani její vina to není, že nechali umřít psy hlady…
hnus.
Mě by teda docela zajímalo, jak by každý den zvládla pravidelně venčit tolik psů. Nesmysl - pokud tedy nemyslí “vypustila jsem je na zahradu”.
Stav těch psů (zuby, drápy) řekl myslím víc, než tisíc slov…Pokud byli všichni v takovém stavu, tak tam byla zanedbaná dlouhodopě péče a je úplně jedno, jestli baba a její kamarádi slepě věří, že pejsci se měli hezky. Psi nacpaní v ohrádkách, kteří se jen vypustí na zahradu, dá se jim voda a jídlo se rozhodně nemají hezky a je úplně jedno, že mají vyprané pelíšky a v ohrádce hračku…továrna na štěnata.