bohužel, už je to fuč :-/
Psi v médiích
No přesně - politika to je neverendig story- a to doslova 😀 😀 a tohle může jednou třeba někomu, kdo bude mít kvíkvé vyšší, než šumící tráva, pomoct, až bude před pořízením psa hledat relevantní informace.
Janae:Určitě nemazat, je zajímavé a děsivé jak se množky napříč zvířecími druhy kryjí, dělají si alibi a bílé koně, jak jsou propojené. Jak pracují s polopravdou.
Běžného člověka nenapadne, že se to děje až do takové míry.
Tak ono ne nadarmo se kšeft se zvířecím utrpením označuje za nejhorší hned po kšeftu s drogami, zbraněmi a bílým masem…
My jsme kdysi, už je to víc jak deset let, brali pár fen od jedné slovenské množky. A když jsme jí volali, že už budeme na místě srazu, tak mi ta pizda řekla do telefonu, že naskládá štěňata do přepravek a za chvíli bude u nás. Pak se zasekla a prej jo vy ale vlastně jedete pro ty tři fenky.
Mimochodem tohle je taky zajímavej článek. Mi to naskočilo, když jsem hledala cosi k těm jorkům z Plavska. Škoda, že tam Kája nemá pokračování.
https://www.ecanis.cz/clanky/pribeh-prekupnice-a-jeji-sluzebnice-1-dil_2219.html?pid=56
Zrzavci:bohužel, už je to fuč :-/
Já myslím, že toho zase tolik nezmizlo, ne? Krom toho mýho výkřiku. 😀
Počkej, já do Politiky také přispívám…
Jinak jsem proti mazání, pokud tam nejsou vyloženě vulgarismy. A já včera pár napsala v návalu emocí, za což se znovu omlouvám.😔
Jj, myslím si totéž, vždyť počet stránek je cca stejný. Orionka psala, že asi od str. 60 promazat. Já schválně najela na tu stránku a zdá se mi, že tam zůstalo skoro vše.
Fikovnice:Počkej, já do Politiky také přispívám…
Jinak jsem proti mazání, pokud tam nejsou vyloženě vulgarismy. A já včera pár napsala v návalu emocí, za což se znovu omlouvám.😔
Doplňuji: Chtěla jsem nechat smazat ve vláknu Veselé okénko tu ubohost, co tam dal nějaký anonym (o Ukrajinkách). Teď mi došlo, že to asi musím nahlásit, tak jdu na to.
Proč mazat? Možná, až se omluví. Jak by to bylo v reálném životě? Někdo udělá něco takového a já řeknu - tak to smažem.
?
Hihi, to je takové až orwellovské upravování reality 😅
Megi, vždyť Vám musí být naprosto jasné, že nějaký anonym se neomluví…
V reálném životě bych za podpásovku omluvu chtěla. Ostatně dělo se to teď skutečně v mém životě…a ani tak jsem se nedočkala.
Ale OK, zatím jsem ten příspěvek nenahlásila.
Dobrý den, na přání jsem z tohoto vlákna smazal 4 příspěvky, ale nic co by nějak výrazně ovlivnilo pohled na tuto kauzu. Všechny příspěvky byly z poslední strany, nic z kraje a 3x to byly strohé žádosti o omluvu a 1x reakce od Impact na její přání, takže nic zásadního.
Jo? Mně to přišlo . Ale podle mě ten výkřik zmizet prostě neměl, byly tam věci, které souvisely, ale co už.
dík za osvětlení.
Ať se neomlouvá, jeho osud a u Božího soudu uvidí!
Ale hezky to tu vše nechat - vidíme IP, víme, s kým máme tu čest.
No, Zbyněk to už smazal, ale ví Bůh, že jsem to ofiko nenahlásila. Teda ví Bůh a Zbyněk…😉
Fíkovnice, v pořádku. Nemám vůbec problém s tím, že tu řada přispěvatelů diskutuje v Politice. Jen pro mě prostě to téma není, tak do něj nechodím, nepřispívám. A rozhodně tam nechodím usměrňovat ostatní, jak a o čem se diskutovat má. To tím chtěl básník říci 🙂
Jasný, rozumím a souhlasím!👍
Já bych se ještě přes Orionky rozvrkočení vrátila k těm nebožákům jorkům od té paní, co za nic nemůže a samo se to.
Když ji Leithan tak dobře zná a obhajuje - ještě neodpověděla na dotaz Megi - na co tedy ti chudáci zemřeli, jistě to podle všeho ví. A taky a na můj dotaz(a nejen můj, zpochybňovali to tu mnohé) , jak je možné, že tedy ty drápy a zuby zvládly se takhle zdevastovat za ten krátký čas.
Zrzavci:Bereš mi tak trochu moje slova - vnitřní zatím, protože jsem si říkala, že až se Leithan ozve, že už se tentokrát neudržím a napíšu to, co jsem chtěla napsat už tehdy na fauně. A totiž to, že ten kdo chová živé tvory v krabicích a tím pádem nemají možnost se normálně pohybovat, tak, jak je pro ně přirozené, pro mě není tím, kdo může objektivně hodnotit, co je a co není množení a týrání. Hada jsme měli, jednoho, nebyl to náš záměr, nicméně i tomu hadovi jsme se snažili upravit podmínky tak, aby se mu dobře žilo. A aby se mohl normálně pohybovat. Možná mám zkreslené představy vycházející z toho, jak se tu prezentovala, a ona má hady v lepších podmínkách, ale z toho co psala mi to vychází takhle jak tu píšu a to není nic hezkýho. Z mého pohledu rozhodně ne. Nechtěla bych být hadem, co musí žít převážnou část života v krabici. Jestli je to ještě horší, než jsem si představovala a zdravotní stav těch zvířat není valný, tak je to ještě horší. A pak takový člověk má pokřivené měřítko toho, jak se o zvířata starat.
Nojo, ale to by s Vámi většina zoologů asi nesouhlasila.
Had má jiný mozek a jiné potřeby než my, savci. Je hodně pasivní, energii využívá vlastně jenom k lovu, pak odpočívá v těsném místě se stálou teplotou.
Co je pro nás peklo, pro něj může být ráj.
Tak mi to alespoň vysvětloval Daniel Frynta.
Já bych teda hady nikdy nechovala protože přece nezaprodám život savce, kvůli nějakému plazovi😅 !
Já myslím, že by hadi volně žijící, nebo i ti z velkých terárií s Vámi a tím pánem nesouhlasili. Jistě, že když máte hada v terárku, nelítá tam jako promyka, ale zároveň není celou dobu stočený v malém tak, aby mohl bydlet v krabici. Je to volně žijící živočich. Kdybych chovala hady, tak v životě zvíře z bedýnky nekoupím a půjdu dam, kde má had prostor, strom, kde se můžue plazit, když se mu chce. A ne že, když se mu chce, ta nemůže, protože je v bedýnce.
edit ano s krmením jsem měla problémy, všechny myši, které jsem metrem dovezla domů na krmení se cestou staly mými kamarádkami, tudíž se musel vydat na nákup někdo jiný. Já svoje myši nedala.