Aktuálně: 3 728 inzerátů211 033 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Psi v médiích

impact
impact 05.02.2024, 14:27:15 xxx.xxx.58.131

Takže keď pani zistila, že nemá nikoho na starostlivosť o psov, žiadne konktaty na kamarátov nemala, spoľahla sa, že to vyrieši za ňu nikto druhý. Ale keď bolo treba predať psov, už mala kontakty na kopec ochotných kamarátov. 

Hřebíček 👉 hlavička. 😄

impact
impact 05.02.2024, 15:25:12 xxx.xxx.58.131
megi-the-pes:
Obrázek

Tohle je podle mě standard u zodpovědných majitelů zvířat. U množky, o které se tady bavíme, nic jako ZODPOVĚDNOST prostě neexistuje. A kamarádky ji maj v pejči, protože ty přiběhnou jen ve chvíli, kdy se mává prachama. 😂

Espiro
Espiro 05.02.2024, 15:41:34 xxx.xxx.207.140

Leithian, a pročpak by se měla Impact omlouvat VÁM? Proč tady vy řvete o omluvu, když je tu řeč o oné paní, jejím chovu, jejích příspěvcích? Proč by zrovna vám měl někdo dlužit omluvu?

impact
impact 05.02.2024, 16:02:51 xxx.xxx.58.131
Espiro:

Leithian, a pročpak by se měla Impact omlouvat VÁM? Proč tady vy řvete o omluvu, když je tu řeč o oné paní, jejím chovu, jejích příspěvcích? Proč by zrovna vám měl někdo dlužit omluvu?

Ale ona nechce omluvu za to, že jsem údajně množku označila, že má nový vrh. Ona chce omluvu za to, že jsem množku označila, že má nový vrh. Chápete. 😂

Já ale nechci omluvu za tohle. Já chci omluvu za tohle: 

😂

impact
impact 05.02.2024, 16:19:16 xxx.xxx.58.131

PS: Upřímně se omlouvám všem, kteří ten výblitek museli číst. Už to holt muselo ven jak podebranej beďar. 🤪🤧

Espiro
Espiro 05.02.2024, 16:22:59 xxx.xxx.207.140
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 05.02.2024, 16:02:51

Jsem Pepa.

Tonda řekl Frantovi, že je idiot.

Já (Pepa) žádám, aby se MNĚ Tonda omluvil za to, že řekl Frantovi, že je idiot. Jsem totiž přesvědčen, že idiot není. 

Leithian, chápete co je tu špatně? Co jsem chtěla říct?

Irma19
Irma19 05.02.2024, 16:26:52 xxx.xxx.239.133

Někdy tady postrádám možnost hodnotit příspěvek palcem dolů.

Posledních pár dní by se to hodilo. Velmi.

impact
impact 05.02.2024, 16:44:51 xxx.xxx.58.131
Irma19:

Někdy tady postrádám možnost hodnotit příspěvek palcem dolů.

Posledních pár dní by se to hodilo. Velmi.

Mě je to upřímně líto, že jsem to sem musela vytáhnout. Ale ona tady jenom otravuje všem diskuzi tím svým pištěním děleeeeej impact omluv se. Tak jsem to chtěla utnout. A ano, existuje možnost napsat SZ, ale to by pak ona tady beztak prezentovala úplně překroucené, jak má ve zvyku a já bych jí zase musela odpovídat a řešit to. Takže fakt pardon, neviděla jsem aktuálně jiné východisko, jak jí to utnout. 😏 

Od ní je to úplně normální argumentační faul. Snaží se přetáhnout pozornost na někoho jiného, aby se nepropírala množka. Ale ono jen čím víc se v hovně rejpe, tím víc smrdí.

Budu jen doufat, že to vyčistilo vzduch a bude mě dále ignorovat tak, jako ignoruji já ji. Protože tohle mě fakt neba.🥱

Janae (neregistrovaný) 05.02.2024, 17:08:42 xxx.xxx.160.6
Leithian:

Já ale nechci omluvu za tohle. Já chci omluvu za tohle: 

Impact tvrdila tady veřejně že dotyčná má teď!!! Další vrh. Já jí tu usvědčila ze lži. Takže chci omluvu za tuto jednu jedinou konkrétní věc. Ne za to ostatní. Ale sorry pokud si tu prokazatelně vymyslí totální lež a blud tak očekávám že se k tomu postaví čelem a v tomto případě uzná že to posrala nebo přestřelila.

Obrázek Obrázek

Kolik má vlastně fena malého teriéra štěňat, já našla, že u yorka  to jsou v průměru 3. Na fotkách jsem jich napočítala o dost více. Přijde mi, že to je několik vrhů a asi nebude úplně problém vložit nové fotky pod starý datum.

Jinak jsem prošla fotky té pani na FCB, hezké fotky dospělých psů, co jsem byly vloženy, jsou z roku 2018  a starší, sama “chovatelka” je má na svých stránkách mezi milionem štěňat a jsou jedny z mála fotek dospělých psů, co tam má.

Takže fotky nejsou přímo fotky Leithian, ale jsou z FCB chovatelky.  Dost možná žádné momentky, ale naaranžované fotky.

Teoreticky by bylo možné, že těch asi 10 psů na fotkách jsou chovné feny a psy a odchovává na nich. To by znamenalo, že v době odebrání bylo v domě asi 30 stěňat, což je celkem divné, když Leithian tvrdí, že moc neodchovávala, že za mnoho let ani neotočila abecedu. Že by najednou připustila všechny feny?

Ale jinde v diskuzích jsou informace, že odchovává pod více pofidérními kluby, nejede každý klub svojí abecedu? Pak by to i vycházelo.

Já mám z toho pocit, že paní jela množku, nejdříve asi i celkem slušnou, psy netrpěli, ale pak se jí to vymklo z ruky. Proto nekontaktovala kamarádky nebo známé či někoho z klubů, bylo ji jasné, že to by byl průšvih. Volala syna a ten se sám lekl počtu psů a jejich zdravotního stavu a rovnou kontaktoval úřady.

impact
impact 05.02.2024, 17:14:22 xxx.xxx.58.131

Jo a mimochodem… Napasovat na to deset nebo kolik let starý album právě ty dvě aktuální fotky mi na mobilu trvalo asi patnáct vteřin. Na to nemusím být ani nějaký počítačový supermág. Stačí mít appku na úpravu fotek.

Obrázek
Sardullah
Sardullah 05.02.2024, 17:36:03 xxx.xxx.221.216

Vždycky, když dá někdo dotaz, že si chce pořídit psa a je sám, tak mu všichni napíšeme, že je potřeba mít někoho, kdo se o psa v případě nouze postará…neboť stát se může cokoliv…nemoc, nehoda…a o psa nebo jiného živého tvora musí být postaráno a to je jedno zvíře. Další věcí je, že i když mám ten plán A, tak musím uvážit, zda je můj plán A schopen a ochoten se o moje zvířata postarat…případně mám ještě plán B a případně plán A má minimálně instrukce na koho se obrátit, pokud by péči sám nezvládl…třeba “synu, kdyby se mi něco stalo, tak kontaktuj ty a ty osoby a popros je o pomoc, mám to s nimi domluvený” A ta nejdůležitější věc…těch zvířat si můžu pořídit pouze tolik a taková, aby se v případě nouze o ně někdo zvládl fyzicky postarat.

To je dle mého základ a zodpovědnost majitele zvířat. 

Já třeba strašně nerada jezdím někam společně s manželem. Jako, co kdyby se něco stalo, autonehoda a byli jsme oba těžce zranění nedejbože mrtví. Tak jasně je tady ještě můj syn, který je schopen se o psy postarat, ale už by bylo v jeho situaci složité utáhnout finančně barák…a do bytu s pyrenejkou nemůže…ale tak nějak spoléhám na to, že by finančně vypomohla dcera, že by zajistila veterinu a podobně a pak až by psi nebyli, tak by se jí finance vrátily z prodeje domu. A i kdyby došlo na úplně nejhorší a situace by byla fakt krizovka a nešlo by to jinak, tak by někdo z dětí našel psům nový domov. 

Prostě moje zvířata, moje zodpovědnost. Řeší se tady jak pejsci vypadali před tím, než majitelka onemocněla, jestli to bylo cajk….z mého pohledu je to v principu jedno…ať už to zvládala a nebo ne, tak péči měla mít zajištěnou, psů měla mít pouze tolik, co by případná výpomoc zvládla a syn, který bydlel jinde a dle mého zdravého rozumu se v delším horizontu nebyl schopen o py postarat, měl mít instrukce koho kontaktovat v případě, že by se něco stalo.  A při takovém počtu psů to musí být kurňa domluveno…

A hlavně si myslím, že při takovém počtu psů a je jedno, jestli z toho půlka byli psi na prodej - štěňata - tím spíš, péče o psí matky a péče o štěnda je z mého pohledu ještě náročnější než když na psech neodchovávám…tak už je to o té produkci štěňat, byť s PP…

Prostě z mého pohledu je momentálně jedno, kdo za co může a nemůže, vždycky je to odpovědnost majitele zajistit, aby o jeho zvěř bylo postaráno.

Leithian..vy tady paní hájíte…tak já se zeptám…máte z mého pohledu velký chov hadů a další zvěř…vy nemáte záložní plán, kdyby se něco stalo, aby o vaše zvířata bylo postaráno?? To je totiž to, oč tu běží.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 05.02.2024, 18:26:22 xxx.xxx.171.177

Nejlegračnější je, že kdyby do toho neryla, dávno tahle zpráva zanikla. Ale dobrý, zas všichni vědí, že množírna jede dál.

N (neregistrovaný) 05.02.2024, 18:50:08 xxx.xxx.242.38

Ale jinak osobně tu paní nikdo nezná asi? Takže info jsou jen z netu a nějakých novin? Já jen jestli taky někomu třeba paní “nevadí”. Co jsem tak slyšel, tak jednotlivé chovatelské stanice jsou mezi sebou dost “svině”. Čili jestli někdo taky nevyužil situace. Přeci jen jde o prachy a tam jsou lidi schopni všeho. Kdysi jsem taky byl v zařízení pro nechtěnné koně a vlastně i pejsky a byl jsem varován ještě na Ifauně před tou osobou. Pravda to naštěstí nebyla, ale jet tam semnou tehdy nikdo nechtěl. 

Doron
Doron 05.02.2024, 18:50:50 xxx.xxx.30.75
balu:

Tak teď se mi udělalo špatně. Brečím. Jaká zrůda mohla toto udělat?? (řečnická otázka)

Snad se to  majitelce vrátí. Přeji jí jen to nejhorší, doufám, že bude umírat pomalu a bolestivě.

Víme, že ho zranila ta majitelka ? 

Tyhle věci obvykle dělají mladí muži ( chlapci) a bývá to důležitým prediktorem psychopatické a sadistické osobnostní psychopatologie ..

Teda tak alespoň hovoří statistika .

orionka (neregistrovaný) 05.02.2024, 18:58:41 xxx.xxx.64.54

Vyšetřování nikam nepovede. Majitelka řekne, že jí pes utekl, hledala, hledala, nenašla a případ bude odložen.

A prosím, požádejte někdo rozumný admina o smazání toho kolotoče mezi impact a Leit….Nikam to nevede a je top čím dál hnusnější, furt dokola. Cca od stránky 60 ( Já nemůžu, nejsem přihlášená a nejde mi to )

N (neregistrovaný) 05.02.2024, 19:04:10 xxx.xxx.242.38
orionka:

Vyšetřování nikam nepovede. Majitelka řekne, že jí pes utekl, hledala, hledala, nenašla a případ bude odložen.

A prosím, požádejte někdo rozumný admina o smazání toho kolotoče mezi impact a Leit….Nikam to nevede a je top čím dál hnusnější, furt dokola. Cca od stránky 60 ( Já nemůžu, nejsem přihlášená a nejde mi to )

Diskuze na netu nikdy nikam nevedou.🙂 Ale máte pravdu, že už se to zase strhává do urážek a nevkusností. Se divím že u toho nejsem zase já.😀😀 

impact
impact 05.02.2024, 19:10:06 xxx.xxx.58.131
orionka:

Souhlasím… Leithian to evidentně dle palců již četla a věřím, že bude respektovat to, že na ni nechci reagovat a přestane mě tak nesmyslně atakovat. 

Ujely mi nervy a vůči ostatním diskutujícím mě to upřímně mrzí. Jen už jsem v tu chvíli neviděla jinou cestu, jak jí to napadání skrz smyšlenou omluvu utnout.

Jen prosím o smazání konkrétních komentářů a ne smazání x stran s komentáři ostatních k dané kauze. 

Edit: napsala jsem Zbyňkovi a poprosila ho, ať na to mrkne.

Zrzavci
Zrzavci 05.02.2024, 20:58:34 xxx.xxx.116.3
megi-the-pes:
Obrázek

Ano přesně tak. 

A nějak se mi tu nedostalo odpovědi, jak je možné za tak krátkou dobu, aby psům - tolika psům shnily zuby, přerostly drápy (znovu opakuju srst neřeším)?  kdyby to bylo  u jednoho jediného psa z těch téměř padesáti, tak je možné argumentovat - i když to argument není - že ho paní přehlédla. Ehm. Přehlédla. Už to by bylo hrozný, ale ten pes nebyl jeden. Ostatní odstřihávám, chtěla bych jen vědět, japato, že se tohle v takovém množství podařilo za tak krátký časový úsek. 

Pokud někdo něčemu takovému věří - je mdlého rozumu.

Pokud někdo něco takového obhajuje, sám se staví roven tomu, kdo něco takového páchá.

Ani jedna z těch variant pro Leithan nevyznívá dobře.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.