Leithian:Já ale nechci omluvu za tohle. Já chci omluvu za tohle:
Impact tvrdila tady veřejně že dotyčná má teď!!! Další vrh. Já jí tu usvědčila ze lži. Takže chci omluvu za tuto jednu jedinou konkrétní věc. Ne za to ostatní. Ale sorry pokud si tu prokazatelně vymyslí totální lež a blud tak očekávám že se k tomu postaví čelem a v tomto případě uzná že to posrala nebo přestřelila.
Kolik má vlastně fena malého teriéra štěňat, já našla, že u yorka to jsou v průměru 3. Na fotkách jsem jich napočítala o dost více. Přijde mi, že to je několik vrhů a asi nebude úplně problém vložit nové fotky pod starý datum.
Jinak jsem prošla fotky té pani na FCB, hezké fotky dospělých psů, co jsem byly vloženy, jsou z roku 2018 a starší, sama “chovatelka” je má na svých stránkách mezi milionem štěňat a jsou jedny z mála fotek dospělých psů, co tam má.
Takže fotky nejsou přímo fotky Leithian, ale jsou z FCB chovatelky. Dost možná žádné momentky, ale naaranžované fotky.
Teoreticky by bylo možné, že těch asi 10 psů na fotkách jsou chovné feny a psy a odchovává na nich. To by znamenalo, že v době odebrání bylo v domě asi 30 stěňat, což je celkem divné, když Leithian tvrdí, že moc neodchovávala, že za mnoho let ani neotočila abecedu. Že by najednou připustila všechny feny?
Ale jinde v diskuzích jsou informace, že odchovává pod více pofidérními kluby, nejede každý klub svojí abecedu? Pak by to i vycházelo.
Já mám z toho pocit, že paní jela množku, nejdříve asi i celkem slušnou, psy netrpěli, ale pak se jí to vymklo z ruky. Proto nekontaktovala kamarádky nebo známé či někoho z klubů, bylo ji jasné, že to by byl průšvih. Volala syna a ten se sám lekl počtu psů a jejich zdravotního stavu a rovnou kontaktoval úřady.