Vidíte, rádoby odborníci a “zkurví” celá plemena.🙂 Pejsek sice krásný,ale občas mu padají zuby.😐 Jak se jmenoval ten film, “Chodí to pěkně, ale neseje to”.😄
Psi v médiích
Samozřejmě. Tak sdílela vzpomínku. Co je na tomhle proboha špatného? Opravdu musíš za každou cenu naprosto na čemkoli hledat zlo?
A ano od impact chci omluvu protože šíří lži a ještě osočuje ze lží mě. Kdybych to udělala já to samé tak mě tu sežerete ale ona nemusí ani přiznat svůj vlastní omyl? Proč?
Holky tak se na to už vykašlete. Stejně to nic nezmění.
Promiň balu že mi nepřijde normální aby se tu běžně lhalo, bralo to za bernou minci. A jestli tobě ano a jiným taky tak je tahle komunita pěkně v háji.
Víš jak by to vypadalo kdyby na pravdu kašlali všichni? Už takhle je to v piheli víc než dost. (A ne, nemyslim tim tohle ale celkově)
Leithian:Víš jak by to vypadalo kdyby na pravdu kašlali všichni? Už takhle je to v piheli víc než dost. (A ne, nemyslim tim tohle ale celkově)
Když oni si stejně budou myslet své Jani. Ať už o tomto případu nebo třeba i v ostatních záležitostech. To chce jen čas a ono až kladovo uhodí i na ně, mnoho názorů se změní. Teď bych si tím nekazil náladu.🙂
Leithian, za prvé my dvě si netykáme. A za druhé - kde je pravda? Je to ta vaše o které se nás tu křečovitě snažíte přesvědčit, nebo ta v oficiálních mediích teď i před časem? Je mi líto, pro mě ta vaše verze pravdou není.
Ona média říkají čistou pravdu, nic nepřekrucují, neupravují 😅 nikdy.
To neříkám. Ale když začnou úřady konat, tak to už musí být průšvih.
Tak když se na to podívám úplně nezaujatě..
Média, v tomto případě Jindřichohradecký deník, vychází z výpovědí provozovatelů útulku, paní se k tomu jinak nevyjádřila, nevíme, jestli nechtěla nebo nedostala možnost .
Fotky jsou velmi působivé, když se na ně podívám, vidím hodně ošklivě zacuchanou znečištěnou srst, dredy, někteří psi mají drápky v pořádku, na jedné fotce drápky trochu přerostlé , na fotkách z interiéru je vidět, že to tam bývalo dřív útulné, ohrádky se štěňaty v nepořádku, klece nikde nevidím, žádné zranění od kousnutí na fotkách také ne . Zoubky má jeden pejsek opravdu ošklivé, ouška taky.
Na fotkách od Leithian psi vypadají dobře a prostředí také velmi dobře a upraveně.
Informaci kolik bylo štěňat a kolik dospělců postrádám.
Nerozumím tomu, že když byli psi tak fyzicky a psychicky nemocní, našlo se o ně tolik zájemců , paní jich z útulku rozdala ( prodala) třicet .
Taky nerozumím tomu, proč jich patnáct ( z toho některá štěňata) v útulku zůstalo.
Jestli se o ně paní starala sama nebo měla někoho na pomoc nevíme, v každém případě po její mrtvici zůstali bez řádné péče .
Zbylí psi nebyli paní vydáni proto, že neuhradila náklady na pobyt v útulku, ne z důvodu týrání.
Takže bylo a je vlastně všechno v pořádku. Bože!
Balu, prosím, nebuďte demagogická. Řekla jsem snad něco takovýho ?
Já nevím, jestli je ta paní týrala, a Vy taky ne .
Mít pětačtyřicet psů je tedy poněkud nestandardní, ale předpokládám,že kdyby to posoudili jako týrání, dali by na ni trestní oznámení.
Já jen nejsem zvyklá odsuzovat lidi tak rychle, když nemám dost informací . A Jindřichohradecký deník mi jako zdroj informací nestačí. Ani fotky na kterých jsou totálně v srsti zanedbaní psi. Vypadají hrozně a zažili si svoje když zůstali bez péče.
Ale je taky možný, že před tou mrtvicí se paní starala a není to žádná zrůda. Měsíc je dost dlouhá doba , na dehydrataci stačí jeden den .
Doron:Tak když se na to podívám úplně nezaujatě..
Média, v tomto případě Jindřichohradecký deník, vychází z výpovědí provozovatelů útulku, paní se k tomu jinak nevyjádřila, nevíme, jestli nechtěla nebo nedostala možnost .
Fotky jsou velmi působivé, když se na ně podívám, vidím hodně ošklivě zacuchanou znečištěnou srst, dredy, někteří psi mají drápky v pořádku, na jedné fotce drápky trochu přerostlé , na fotkách z interiéru je vidět, že to tam bývalo dřív útulné, ohrádky se štěňaty v nepořádku, klece nikde nevidím, žádné zranění od kousnutí na fotkách také ne . Zoubky má jeden pejsek opravdu ošklivé, ouška taky.
Na fotkách od Leithian psi vypadají dobře a prostředí také velmi dobře a upraveně.
Informaci kolik bylo štěňat a kolik dospělců postrádám.
Nerozumím tomu, že když byli psi tak fyzicky a psychicky nemocní, našlo se o ně tolik zájemců , paní jich z útulku rozdala ( prodala) třicet .
Taky nerozumím tomu, proč jich patnáct ( z toho některá štěňata) v útulku zůstalo.
Jestli se o ně paní starala sama nebo měla někoho na pomoc nevíme, v každém případě po její mrtvici zůstali bez řádné péče .
Zbylí psi nebyli paní vydáni proto, že neuhradila náklady na pobyt v útulku, ne z důvodu týrání.
nestranně ještě dodám, že ta štěňata měla v těch ohrádkách hračky, pelíšky…že to někdo nechal dojít až do takových konců je tragické…
na druhou stranu, bývalá kolegyně fenku odtud má, bez PP york, 10+, kolena v háji-operace 2x, ektopický ureter-operace(než se na to vůbec přišlo…) jedna ledvina pryč, trachea v háji, zuby v háji-málem přišla i o oko, prostě generální sponzor kliniky…kartičku VZP samozřejmě nemá😂
A ještě dodám,když jsme se byli podívat na naší buli, dušovala jsem se , že tam se už nevrátím, chov s PP. Štěňata v domku na zahradě, v době našeho příjezdu bez feny ta vyšla z domu, ohrádka na dlažbě-chápu dobře se udržuje, ale alespoň savá jednorázová podložka mohla být, všude exkrementy, štěně ušmudlané, že než jsem si ho pochovala, museli ho otřít ubrouskama. No, za asi týden jsme si pro ní jeli, prostě jsme si jí vybrali a s tím se nedalo nic dělat i když podmínky chovu nebyly zrovna uspokojivé.🤔
Kdybych vyčíslil Belinku, tak v ní za doktory taky kolem 100 000 bude.😐 Dvě mrtvice každá návštěva 4500 pohotovost. Alergie na obiloviny testována 14 000. Operace dělohy kolem dvaceti. Doživotně prášky kvůli té mrtvici kolem 1000 a ta alergie bohužel zřejmě není jen na ty obiloviny a tak jednou za dva až tři měsíce injekce za 4500. 🙂 Už to tak nějak dobojujeme spolu.🙂
Už jenom to, že měla 46 psů, tedy včetně snad tři vrhů, pro mě znamená, že se o psy nemohla - i kdyby chtěla - postarat, natož dobře postarat. Nemohla mít čas štěňata socializovat, navyknout na běžnou manipulaci. Neměla čas na péči o ostatní psy . Den má i pro ni pouze 24 hodin. O tom, že péči zanedbala já nepochybuji a netrvalo to jen tři týdny, kdy byla v nemocnici, to ať mně nikdo netvrdí. Provozovala typickou množku.
A jestli se to vám zdá v pořádku, tak mně tedy ne.
No tak 46 psů to jsem přehlédl.😯 Ježiši to opravdu nelze obstarat v jednom člověku. To se mi tedy taky v pořádku nezdá.
Leithian:Čekám tu omluvu Dájo a Impact.
Dobré ránko 😉,
Leithian za co se mám já Vám omluvit?
Já požadovala důkaz ohledně peněz, že majitelka je dostala a ona zařídila aby zbytek psu měli vše jak má být a to hlavně veterináře ohledně všeho vyšetření, stříhání, protože srst byla už v prdeli. Museli se všichni určitě oholit a to stoji taky.
To se nestalo a důkaz jste nepředložila tečka😤. O 46 psu se jedna osoba nikdy nemůže pořádně postarat ( srst, veterina….) a ani lásku všem dát. Holka zlatá konečně přiznej te, že paní to NEZVLADLA , to se prostě nedá u staršího, nemocného človíčka.
Sama chováte a víte jak je těžké se o vše postarat aby chov byl v pořádku🤫. A to jste ještě relativně mladá beruška .
Dája
nebudu nic a nikoho soudit. Množství psů je jasně nezvládnutelné - je to fabrika na štěňata. Asi zase jedna z těch, co přibírají a přibírají (ne kila, ale psy) a nevidí, že překročili své možnosti. Holt prachy se hodí…
Ale jednou jsem volala “odchyt” (nebylo po ruce auto, abychom ho odvezli) pro malého nechodícího klepajícího se jorka. Srst promotaná větvičkama a bodlákama, nemohl chodit. Vypadal jako starý nemocný. Zabalila jsem ho do deky, nabídla trošku masa…Přijela paní z útulku a hlásila, že je to mladý, opečovávaný, veselý psíček, který se hledá (ztratil se nedaleko od nás). Večer zdrhnul paničce za háravou velkou fenkou… a nenašli ho. A těch ani ne 20 hodin pobytu v přírodě (ve městě) přes noc z normálního jorka udělal chudinku, která vypadala opravdu jak z množírny… Jeden den bez žrádla, noční chladno a k tomu srst, která ho totálně svázala do kozelce…
Já na srst kašlu. Vidím stav zubů a drápy. 46 psů nejde zvládnout, ne v jednom.
Leckdy tihle začnou s rozumným počtem a pak zblbnou a pořizují dokolečka další. Nebo je to typická množka s tolika psy co se zrovna sesypala. Je mi to fuk, péče v pořádku nebyla.