Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 04.02.2024, 16:18:53
Kdo chce nejake info at mi napise sz. Slusnym zpravam odpovim tak jak jen to pujde. Neslusne ignoruji. Verejne nebudu davat nic neb zdejsi svata supi trojka by to stejne smetla ze stolu i kdybych je jakymkoli dukazem majzla po palici. Me logicke pripominky doted uspesne ignoruji a snazi se na mne vyhrabat jakoukoli spinu o kterou zavadi. Navic sem davaji lzive informace (viz info ze ma dotycna novy vrh ac jen nove nasdilela stare fotky).
Jestli mam cokoli psat verejne cekam omluvu od impact za jeji prokazatelnou lez o novem vrhu u chovatelky. A take omluvu za jeji pokus sirit o me lzive informace. (Viz utok s hady).
On totiž žádný soud nebyl. Nikdo neshledal, že by bylo nutné podat tr. oznámení. Řešila to přestupková komise. To psali už tenkrát (majitelce hrozila jen pokuta), ale já si myslela, že teda někdo něco udělá… jsem blbá, no. Má to nějakou promlčecí lhůtu?
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 04.02.2024, 18:21:59
Nené, ta paní nic neprovedla a její syn taky nic, ona říká, takže to bude pravda! Syn z Prahy, to je, co by kamenem, že jo, bezva nápad. A pak se mu už dojíždět nechtělo, tak se na to vybod.
Taky zítra zavolám na veterinu, esi se mi postarají o zvířata.
Tak jo, omlouvám se zhluboka! Ona za to nemůže! Měním svůj názor! Můj názor teď je: "Odnětím svobody na dvě léta až šest let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na větším počtu zvířat, b) způsobí-li takovým činem týranému zvířeti trvalé následky na zdraví nebo smrt,” MOHOU ZA TO OBA!
Hodně mě překvapilo, jak jste tu psali o problémech se zuby a ztrátě zubů u malých plemen v podstatě ještě mladém věku.
Čím to je?
Přece to tak nemohlo být vždycky, to by byli malí psi v minulosti nepoužitelní (lov hlodavců a jiných škůdců)…
Podle mě za to z velké části může i genetika. Tak dlouho se to prskalo na psech se špatným chrupem (protože jiné parametry měly přednost), až je to prostě v pejči…
To je, no. Ale ono ovčákem, který ve třech letech nemá zuby, asi moc lidí nenakryje. Ale když je nejdůležitější faktor mini, mikro a hlavně moc chlupů, tak se holt na zuby moc nehraje. A pak to prostě jede…
Hodně mě překvapilo, jak jste tu psali o problémech se zuby a ztrátě zubů u malých plemen v podstatě ještě mladém věku.
Čím to je?
Přece to tak nemohlo být vždycky, to by byli malí psi v minulosti nepoužitelní (lov hlodavců a jiných škůdců)…
to by byli malí psi v minulosti nepoužitelní (lov hlodavců a jiných škůdců)…
On ten původní york na lov hlodavců vypadal trochu jinak než současný pidi pes (ten by souboj s potkanem asi nevyhrál). A bohužel nejen on - stačí se podívat na starší fota NO, boxerů nebo buldoků.