Penize scifi? Nechapu. Neveris. Tak never. Ja je nemam. Tecka. Zadnej dukaz ti nebude dost dobrej. Jestli nejakej jo tak mi rekni jakej by pro tebe relevantni byl.
Hele zlatíčko docela je to všechno masakr a nezlobte se přiznej te, že fakt to nezvládli. Já psala, že taky znám dost chovek co jsou opravdu na hraně.
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 03.02.2024, 15:24:12
A tady narážíme na protimluv. Syn se na to vykašlal x volal veterinu. Kdyby jim dal vodu a rohlík… Hele, vím, na koho se nemůžu 100% spolehnout, takže mu psa do ruky nedám, natož 46 ks. Měli jsme do 20 ks a byli jsme na to tři + vet, co dojel i v noci. Podle mě musí mít pes asi jiné vyžití a náplň dne, no, se 4 desítkami nevím, co bychom dělali. Už tohle je nesmysl. Mít naráz několik vrhů, kolik tam bylo, 10 16 štěňat, pečující jeden člověk, ne, sorry, ne.
Nějak tomu nerozumím. Impact v jednom příspěvků píšete, že o tom nic nevíte…..pak píšete tak, jako byste u toho byla, kupní smlouva, darovací smlouva, podepsaných 80 tisíc…….Proč se to táhlo dva roky? Co bylo se psy po tu dobu? Asi taky nejšťastnější nebyli? Otázek je hodně, odpovědí méně. A nějaké “šup, šup s důkazy sem ” no to snad dotyčná ( nebyla to impact) nemyslí vážně. Co je? Vyšetřující soudce? Klidně se tu ještě na 10 stránkách dohadujte…..
Nevím, jak a kdy přesně ta kauza proběhla. Vaší optikou to možná vypadá, že toho vím hodně. Já jsem ale přesvědčena, že toho nevím dost. O tom, jak to dopadlo možná jo. Ale Fíkovnice chtěla shrnout celou kauzu a k tomu jsem napsala, že to nevím celé přesně.
Psy darovala Leithian na darovací smlouvu a k tomu si vzala 80K a na ty podepsala doklad, že je převzala.
Proč se to táhlo tak dlouho? Co je mi známo, tak proto, že to množka pořád protahovala, protože se snažila získat všechny psy. Jinak je to otázka na kompetentní úřady a ne na mě.
Co bylo se psy se ptejte v útulcích, kde byli umístění.
Jo a k těm důkazům. Dája nepsala, že sem musí někdo dávat důkazy. Jasně napsala, že se omluví jen v případě, že uvidí důkazy. To jsou dvě úplně odlišné věci.
Slovní obrat “dát ze své kapsy” je běžně používán ve smyslu zaplatil jsem to sám. Pokud bych uvedla, že za psy platili lidi v DP, mohla bych někoho uvést v omyl, že to platili že spolkového účtu. Proto jsem napsala, že to dali ze svých kapes. Opravdu to neznamená, že každej vytáhl z kapsy dvacet tyček. Sorry, to je prostě úsměvné.
Dcera má havaňáka 10 letýho a nedávno byl na další operaci se zuby, dalších 6 ven, spodní už nemá vůbec žádné. Měl i nějaký zánět čelisti, přitom dcera mu vždycky zuby poctivě čistila. Tak nevím. Já tyto problémy se svými GR nikdy neměla.
V životě jsem psovi zuby nečistila a začínat nehodlám. Dostává kosti, tím si je vyčistí líp. Když byla mladší vždycky při orání chodila brázdou a lovila myši. Jednou se jich strašně přežrala a my ji zrovna vzali s sebou do hospody, hezky jim to tam ohodila.