Aktuálně: 3 726 inzerátů210 941 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Psi v médiích

Daja
Daja 03.02.2024, 12:06:40 xxx.xxx.237.198
Fikovnice:

Doplňuji: Pokud peníze Leithian předala nemocné paní, hluboce se jí omluvím.

Ano, ale s dukazem a pokud bude i já se dokážu omluvit.🙏.

Tak a teď je na tahu Leithian, šup-šup sem s tím.

Dája

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 12:13:39 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 03.02.2024, 12:06:40

Ona asi není online.

A Vy chodíte pro změnu brzy spát (takže byste si event. odpověď přečetla třeba zítra). Na druhou stranu berme to tak, že není povinna nám žádné důkazy předkládat. Je jen a jen na ní, co sem napíše, pokud vůbec něco.😉

impact
impact 03.02.2024, 12:15:56 xxx.xxx.58.131
Fikovnice:

Doplňuji: Pokud peníze Leithian předala nemocné paní, hluboce se jí omluvím.

Víte o tom, že jsme těch zhruba šest milionů za péči o psy, které ona málem utýrala, my všichni zaplatili ze svých daní? 

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 12:17:29 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 12:15:56

Nevím, vždyť jsem Vám psala, že fakt nejsem v obraze…

Já se přece nijak proti Vám nestavím.😉

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 12:21:20 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 12:15:56

Já vlastně ani nevím o jakých 6 mio teď píšete. To je částka, která padla na co? Na záchranu všech těch psů? Jako nepřijde mi samozřejmě normální, aby někdo “choval” psy po desítkách, pokud není nějak splněna účelovost tohoto počtu. Nevím, zda se vyjadřuji srozumitelně, snad ano. Nevím ani, jak a proč se Leithian s paní a tou rodinou znala. Byli nějak ze “sousedství”? To nejsou ani příliš otázky na Vás; třeba pak Leithian k tomu napíše víc.

impact
impact 03.02.2024, 12:31:17 xxx.xxx.58.131
Kilian:

…..no ale ono to tak většinou u malých plemen typu např., jork tak většinou je….já mám motýla a před dvěma lety tedy v jeho pěti letech přišel o čtyři zuby a ted v sedmi letech přišel   v úterý o další čtyři, a to říkal vet, že je má ještě dobrý…zuby čistíme,je na barfu, pořád něco okusuje a žvýká včetně třeba tvrdého chleba a je skoro bez zubů….  

Já myslím, že nešlo o to, že by měli vypadaný zuby, jako spíš o to, že je měli úplně shnilý a ona tvrdila, že to mají malí psi normálně…

impact
impact 03.02.2024, 12:34:41 xxx.xxx.58.131
Fikovnice:

Nevím, vždyť jsem Vám psala, že fakt nejsem v obraze…

Já se přece nijak proti Vám nestavím.😉

Já to jenom píšu pro objasnění. V mých očích to, kdo peníze z těch dvou nakonec shrábnul, nijak nesnižuje pocit blití z takovýho jednání. 

Ta částka je baj vočko. Počítala jsem to na dvě stovky denně na 40 psů za dva roky. A ty jsme my všichni museli zaplatit. 

Samozřejmě to není jen ona. Platíme to tak všem tyranům, kterým odebrali zvířata.

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 12:35:52 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 12:34:41

Jj, opět díky za odpověď.

orionka (neregistrovaný) 03.02.2024, 12:56:14 xxx.xxx.64.54
drvodelkafialova:

Kupní smlouva se napíše rychle a 20 000, není to pakatel, ale ani částka, která není rychle sehnatelná. Já za nesmysly neutrácím, mám ráda rezervu, dvacet tisíc není zas tolik.

Lidem z Dogpointu bylo prostě líto, že je musí vydat a tak ze svých kapes poskládali 80 tisíc a čtyři z nich jim Leithian na místě obratem za tu částku prodala.

Vy tady čtete něco o kupní smlouvě ? 

Doron
Doron 03.02.2024, 13:14:13 xxx.xxx.162.21

Chápu to správně, že psi byli odebraní, ta paní se jich odmítala vzdát, takže probíhal nějaký soudní proces a psi byli mezitím v útulku  ?

A v útulku jsou denní náklady na jednoho psa 200Kč, tj.za tuhle smečku 8000Kč denně , zhruba 160 000Kč měsíčně atd…

Nebo proč vlastně byli tak dlouho v útulku, nebyli v dočaskách nebo umístěni v nových rodinách ?

Čtyřicet psů je docela dost.. Byla mezi nimi i nějaká štěňata nebo to byli dospělci ?

Vůbec tuhle kauzu neznám..

impact
impact 03.02.2024, 13:16:25 xxx.xxx.58.131
orionka:

Lidem z Dogpointu bylo prostě líto, že je musí vydat a tak ze svých kapes poskládali 80 tisíc a čtyři z nich jim Leithian na místě obratem za tu částku prodala.

Vy tady čtete něco o kupní smlouvě ? 

Orionko vážně jste si představovala, že tam Leithian přijela, sešli se tam lidi z DP, dočaskáři a náhodní venčitelé, sáhli do kapes a po drobákách vytahali dohromady 80K, dali jí je, vzali čtyři feny a bylo? 

Kristovanoho… 

A ano, samozřejmě, že převzetí peněz podepsala.

Janae (neregistrovaný) 03.02.2024, 13:32:24 xxx.xxx.160.6
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 03.02.2024, 13:14:13

Tady je odemčený odkaz, je v něm i odkaz na FCB diskuzi, kde je zas odkaz na televizní reportáž.

https://www.denik.cz/krimi/veterina-v-plavsku-odebrala-na-50-jorksiru-chovali-je-v-prisernych-podminkach-20.html

Hnus, to fakt není pár dní zanedbání.

Pokud jsem dobře pochopila ze zdejší diskuze, ta nemocná stará pani po udajné mrtvici má zákaz chovu, ale už zase má štěňata. Lidi s dočasky starali o její zanedbané a týrané psy, pani nějakým záhadným způsobem přes prostředníky dostala psy zpět a protože je tolik strašně milovala a stála o ně, tak jako správná množka je hned zpeněžila a prodala dočaskářům.

Je uplně jedno, jestli si peníze nechal prostředník nebo šli tyrance, prostě je to hnus.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.02.2024, 13:37:58 xxx.xxx.171.177
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 03.02.2024, 13:14:13

Tak v případě jako je tenhle je kupní smlouva minimum. Já osobně bych si takového psa vzala jedině zadarmo a i tehdy jedině se smlouvou, kterou můžu kdykoli ukázat, až bude kdokoli cokoli tvrdit.  Takovèhle zvíře je i zadarmo drahé, veterina musela stát mraky peněz, plus mít doma uzlík nervů, to jako fakt nestojí za dvacet tisíc. Smlouva by bylo to absolutně nejmenší co předpokládám ti lidé co si psy vzali požadovali.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.02.2024, 13:39:44 xxx.xxx.171.177
drvodelkafialova:

Tak v případě jako je tenhle je kupní smlouva minimum. Já osobně bych si takového psa vzala jedině zadarmo a i tehdy jedině se smlouvou, kterou můžu kdykoli ukázat, až bude kdokoli cokoli tvrdit.  Takovèhle zvíře je i zadarmo drahé, veterina musela stát mraky peněz, plus mít doma uzlík nervů, to jako fakt nestojí za dvacet tisíc. Smlouva by bylo to absolutně nejmenší co předpokládám ti lidé co si psy vzali požadovali.

Omlouvám se, odpověd patřila Orionce.

impact
impact 03.02.2024, 13:50:58 xxx.xxx.58.131
Janae:

Tady je odemčený odkaz, je v něm i odkaz na FCB diskuzi, kde je zas odkaz na televizní reportáž.

https://www.denik.cz/krimi/veterina-v-plavsku-odebrala-na-50-jorksiru-chovali-je-v-prisernych-podminkach-20.html

Hnus, to fakt není pár dní zanedbání.

Pokud jsem dobře pochopila ze zdejší diskuze, ta nemocná stará pani po udajné mrtvici má zákaz chovu, ale už zase má štěňata. Lidi s dočasky starali o její zanedbané a týrané psy, pani nějakým záhadným způsobem přes prostředníky dostala psy zpět a protože je tolik strašně milovala a stála o ně, tak jako správná množka je hned zpeněžila a prodala dočaskářům.

Je uplně jedno, jestli si peníze nechal prostředník nebo šli tyrance, prostě je to hnus.

Ona má na svoje prostory povoleno mít max dvacet (nebo 22, teď nevím) psů a nesmírně důležité mít březí a kojící feny. A ano, už se u sebe chlubí dalším vrhem.

Jinak je otázka, jestli nápad s prodejem vylezl z Leithian a nebo z množky. Napřed si totiž Leithian na místě stála za tím, že je nemůže darovat třetím osobám, že to tak má s množkou ve smlouvě. Až se dostali k 80K, tak otočila. 

Leithian
Leithian 03.02.2024, 14:14:25 xxx.xxx.52.95
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 13:50:58

Impact ale to sou stary fotky🤣🤣🤣 to vas nenapadlo co? 🤣🤣🤣

Leithian
Leithian 03.02.2024, 14:29:04 xxx.xxx.52.95
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 13:50:58

Penize nemam. Dotycna jen dala stary fotky staryho vrhu. To je trestny? Impact ty jsi tam tehdy byla? Ze ses nepriznala kdo jsi. Skoda. Feny jsem chtela odvezt. Dotycni mi tam breceli na kolenou ze udelaj cokoli aby jim feny ktery uz meli v docaskach zustaly. Takze se volalo zainteresovany strane kterou tu fakt jmenovat nebudu neb to nemam povoleny (a chovatelka to neni) co dal. Tam mi bylo receno po tom co tam chlapi bulili jak zelvy (mezi nama sprostak kteryho vyrazili z asi 10 skupin) ze teda jo at jim je necham ale za prachy protoze dogpoint mi jeste vecer pred tvrdil ze vse om a pro psy si muzu jet. Az na miste na me a mamku nastoupilo 6 lidi a huceli do nas. Proc to nenapsali rovnou ze feny jaou v docasce a chtej si je lidi nechat? Proc to nerekli rovnou ale nechali nas tam prijet v domneni ze jedu pro 6 psu?

Nebyli ale lini strcit si do svy pokladnicky skorem 4tisice za dva dny kvuli datu na smlouve a to i u tech fen ktere za a v utulku ani nemeli a ktere jsem ani neodvazela. Ale budiz.

Mozna by mi ale impact mohla vysvetlit jak je mozny ze po 2 letech jejich skvele pece maj i ti mladi psi v haji zuby a stale maj giardie? Ma na to prosim logickou odpoved?

Impact. Si utulkarka jasny ze s kamosema drzis basu. Jak jinak. Ono totiz jsou liliove cisti ze? Vsichni.

Impact ale vsichni psi papiry maj a konkretne ti co si brali ty 4 feny je dostali postou. Jakapak mnozka? 

Leithian
Leithian 03.02.2024, 14:29:50 xxx.xxx.52.95

A proc se mi tu nikdo nevyjadrite k tem fotkam? Proc delate ze neexistujou? To pak nezapada do ty predstavy vasi jak je tam mucila hrozne dlouho ze?

Leithian
Leithian 03.02.2024, 14:30:42 xxx.xxx.52.95

Proc se dogpoint nepochlubi take tim ze existuje o tyden starsi video od uradu ktere castecne popira ty jejich lzi? To se totiz nehodi do kramu.

Orionka (neregistrovaný) 03.02.2024, 14:34:35 xxx.xxx.64.54
impact:

Ona má na svoje prostory povoleno mít max dvacet (nebo 22, teď nevím) psů a nesmírně důležité mít březí a kojící feny. A ano, už se u sebe chlubí dalším vrhem.

Jinak je otázka, jestli nápad s prodejem vylezl z Leithian a nebo z množky. Napřed si totiž Leithian na místě stála za tím, že je nemůže darovat třetím osobám, že to tak má s množkou ve smlouvě. Až se dostali k 80K, tak otočila. 

Nějak tomu nerozumím. Impact v jednom příspěvků píšete, že o tom nic nevíte…..pak píšete tak, jako byste u toho byla, kupní smlouva, darovací smlouva, podepsaných 80 tisíc…….Proč se to táhlo dva roky? Co bylo se psy po tu dobu? Asi taky nejšťastnější nebyli? Otázek je hodně, odpovědí méně. A nějaké “šup, šup s důkazy sem ” no to snad dotyčná ( nebyla to impact) nemyslí vážně. Co je? Vyšetřující soudce? Klidně se tu ještě na 10 stránkách dohadujte…..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.