Aktuálně: 3 726 inzerátů210 941 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Psi v médiích

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.02.2024, 07:28:10 xxx.xxx.171.177

Zajímavý přístup. Takže, když dostanu dost peněz, klidně prodám zvíře komukoli? Jako nedělám si iluze, jde o běžnou praxi. Jen by pak ten prodejce neměl tolik vřískat. Moc tím na sebe upozorňuje. To je pak lepší skutečně,jak jen to přesně bylo, držet hubu.

impact
impact 03.02.2024, 07:54:50 xxx.xxx.58.131

A možná jsem huba nevymáchaná ale aspoň nejsem pokrytec a lhář jako jiní. To víte útulky si nadělili tehdy 22 čistokrevnejch štěňat. A jaksi je nemohly rozprodat. To naštve. 

A tak je Leithian obratem rozprodala sama hned ve chvíli, kdy na ně měla papír. 

Ty kokos ta bude mít budíček dneska. Jsem zvědavá, co se dozvím na sebe. Ale držhubné je jistě ještě slabej odvar. 🤫

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:12:28 xxx.xxx.61.30

Jani - Leithian, měla by ses k tomu vyjádřit…

Třeba pro mě je 80k obrovská suma, každý měsíc si půjčuji, abych vyžila…

A Ty jsi toto nepřiznala, nechápu, opravdu nechápu. Víš, že se přátelíme (a já to nijak neskrývám), ale toto se mi HRUBĚ nelíbí!

Daja
Daja 03.02.2024, 08:13:04 xxx.xxx.237.198
impact:

Pro dvanáct psů si byla Leithian. 

Lidem z Dogpointu bylo prostě líto, že je musí vydat a tak ze svých kapes poskládali 80 tisíc a čtyři z nich jim Leithian na místě obratem za tu částku  prodala.

neb dočaskáři o ně stáli a na místě se dohodlo že jim zůstanou

Dohodlo…. 🤣

Obrázek Obrázek

Ty Vado tak to je masakr, valym bulvy🥺, tohle jsem fakt nečekala. Impakt dík za zveřejnění a teď jsem zvědavá na to jak bude mlet Leithian 🤮.

Leithian, holka zlatá tak to jsi posrala, fuj , tohle se fakt nedělá😡.

Dája

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:14:37 xxx.xxx.61.30
impact:

A možná jsem huba nevymáchaná ale aspoň nejsem pokrytec a lhář jako jiní. To víte útulky si nadělili tehdy 22 čistokrevnejch štěňat. A jaksi je nemohly rozprodat. To naštve. 

A tak je Leithian obratem rozprodala sama hned ve chvíli, kdy na ně měla papír. 

Ty kokos ta bude mít budíček dneska. Jsem zvědavá, co se dozvím na sebe. Ale držhubné je jistě ještě slabej odvar. 🤫

Impact, a bylo by tedy prosím možné celou kauzu nějak víc shrnout? Já už si to vše pamatuji jen matně. Jen vím, že se Leithian zastávala paní, která nějak vážně onemocněla a “chovala” plno psů. Nic dalšího už nevím a z těch print screenů jsem opravdu šokována!

Edit: Impact, já ani nevím, pro jakou organizaci pracujete Vy, jestli ten Dog Point souvisí s Vámi…? Fakt mám málo info. Nicméně, napište, jen pokud se Vám bude chtít.

impact
impact 03.02.2024, 08:36:39 xxx.xxx.58.131
Fikovnice:

Impact, a bylo by tedy prosím možné celou kauzu nějak víc shrnout? Já už si to vše pamatuji jen matně. Jen vím, že se Leithian zastávala paní, která nějak vážně onemocněla a “chovala” plno psů. Nic dalšího už nevím a z těch print screenů jsem opravdu šokována!

Edit: Impact, já ani nevím, pro jakou organizaci pracujete Vy, jestli ten Dog Point souvisí s Vámi…? Fakt mám málo info. Nicméně, napište, jen pokud se Vám bude chtít.

Já o tom vím taky jen tak povrchně. Resp. spousta informací je dohledatelných veřejně, ale kauza se mě netýkala, tak jsem si tím nezatěžovala hlavu. Na to mám svých starostí a psů dost. Čímž chci říct, abyste to ode mě nebrali za bernou minci. 

Pokud je mi dobře známo, tak tam KVS odebrala několik desítek psů v otřesném stavu, pak se roky táhly soudy a bohužel to dopadlo tak, že si psy sice nemohla vzít sama "chovatelka" (berme to tak, že dle zákona je správný termín chovatel pro každého držitele zvířete), ale nesměly s nimi disponovat ani útulky. Ona je ale mohla smluvně darovat jiným lidem. Takže si prostě domluvila kámoše, kterým dala darovací smlouvy a ti jí jezdili psy vytahovat ven. 

No a zbytek vidíte na screenech, co jsem sem dala. Je to normálně dohledatelné na stránkách DP v komentářích v pár dní starém příspěvku.

Jinak údajně ona dotyčná nesmí mít březí a kojící feny (v rámci trestu) a přesto se teď na svým profilu chlubí aktuálním vrhem.

Jo a přidávám ještě screen jedné zajímavosti. Je to samozřejmě neověřená informace, ale jakmile začneš běhat po různých stránkách a kopat do všech okolo, tak se vždycky najde někdo, kdo tě zná…

PS: Nemám žádnou souvislost s DP. Jen se ke mě občas dostane víc podpultových informací. Ale to je v každém oboru stejné.

Obrázek Obrázek
impact
impact 03.02.2024, 08:50:38 xxx.xxx.58.131
Fikovnice:

Jani - Leithian, měla by ses k tomu vyjádřit…

Třeba pro mě je 80k obrovská suma, každý měsíc si půjčuji, abych vyžila…

A Ty jsi toto nepřiznala, nechápu, opravdu nechápu. Víš, že se přátelíme (a já to nijak neskrývám), ale toto se mi HRUBĚ nelíbí!

Tohle je brutál i na mě. Ještě napíše, že se na místě dohodlo, že jim čtyři psi zůstanou a přitom ví, že tam vyhandlovala cenu 20 tisíc za každého. Kdo je tady do prkýnka teda pokrytec a lhář? 

A byla bych ráda, kdyby si tady všichni uvědomili, že v tomhle světle jsou všechny její ataky na práci DP a ataky na to, jak DP zanedbával péči o jim svěřená zvířata.

orionka (neregistrovaný) 03.02.2024, 10:21:54 xxx.xxx.64.54

Já jako věčný pochybovač (neznám nikoho zainteresovaného) - papír unese všechno a ty okopírované texty……Tak si představuji, jak zaměstnanci útulku vytáhnou z kapsy ( složili se )jen tak 20000, 30000 - to dnes nosí po kapsách kdekdo, někdo přihodí jen drobné….až je na té hromádce 80000, tak je dají  někomu do kapsy….jen tak…..Já si tedy napíšu papír i na 100, 200. Ale já jsem z jiného světa, mě se v kapsách tisíce netočí - navíc bývalá účetní. Takže tady asi lžou všichni.  

orionka (neregistrovaný) 03.02.2024, 10:25:41 xxx.xxx.64.54

A dávat sem neověřené informace, t.j. možná dezinformace…..Plivni a zpátky už to nevezmeš.

impact
impact 03.02.2024, 10:30:42 xxx.xxx.58.131
orionka:

Já jako věčný pochybovač (neznám nikoho zainteresovaného) - papír unese všechno a ty okopírované texty……Tak si představuji, jak zaměstnanci útulku vytáhnou z kapsy ( složili se )jen tak 20000, 30000 - to dnes nosí po kapsách kdekdo, někdo přihodí jen drobné….až je na té hromádce 80000, tak je dají  někomu do kapsy….jen tak…..Já si tedy napíšu papír i na 100, 200. Ale já jsem z jiného světa, mě se v kapsách tisíce netočí - navíc bývalá účetní. Takže tady asi lžou všichni.  

Můžete se v DP zeptat sama, když mi nevěříte. 🙂

Já Vám bohužel podrobnosti toho, čeho jsem sama byla svědkem, na anonymní diskuzi psát nebudu. Lidí se na to ale složilo dost, jakmile došlo na to, že jsou tihle bílí koně úplatní.  Ale určitě máte právo tomu nevěřit. To Vám snad nikdo neupře.

Doron
Doron 03.02.2024, 10:42:43 xxx.xxx.162.21

Já tomu nerozumím. Lidi v útulku se složili na to, aby odkoupili psy po 20 000 za jednoho ?

lupus4
lupus4 03.02.2024, 10:49:32 xxx.xxx.205.61

Mno, chybí tu jedna dost podstatná informace. Zda si “zmocněnec” utržené finance ponechal, nebo je předal nemocné majitelce…

Doron
Doron 03.02.2024, 11:07:38 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 03.02.2024, 10:49:32

Přesně tak .

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.02.2024, 11:17:38 xxx.xxx.171.177
impact:

Můžete se v DP zeptat sama, když mi nevěříte. 🙂

Já Vám bohužel podrobnosti toho, čeho jsem sama byla svědkem, na anonymní diskuzi psát nebudu. Lidí se na to ale složilo dost, jakmile došlo na to, že jsou tihle bílí koně úplatní.  Ale určitě máte právo tomu nevěřit. To Vám snad nikdo neupře.

A tak já si pamatuju, jak mě šokovalo že tady tahle chovatelka vysvětlovala, jak je normální že pětiletí psi - jorci nebo Biewři už mají nárok na to nemít skoro zuby. To mi stačí, víc říkat nemusí. Samozřejmě, dohledat to nejde, na fauně ty diskuse zmizely, ale mě stačí, že si to pamatuju, věřit může kdokoli čemukoli.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.02.2024, 11:21:53 xxx.xxx.171.177
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 03.02.2024, 10:21:54

Kupní smlouva se napíše rychle a 20 000, není to pakatel, ale ani částka, která není rychle sehnatelná. Já za nesmysly neutrácím, mám ráda rezervu, dvacet tisíc není zas tolik.

Kilian
Kilian 03.02.2024, 11:36:21 xxx:xxx.6778:1b4a
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 03.02.2024, 11:17:38

…..no ale ono to tak většinou u malých plemen typu např., jork tak většinou je….já mám motýla a před dvěma lety tedy v jeho pěti letech přišel o čtyři zuby a ted v sedmi letech přišel   v úterý o další čtyři, a to říkal vet, že je má ještě dobrý…zuby čistíme,je na barfu, pořád něco okusuje a žvýká včetně třeba tvrdého chleba a je skoro bez zubů….  

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 11:43:48 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 08:36:39

Impact, děkuji moc a ať se Vám daří!👍

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 11:48:12 xxx.xxx.61.30
lupus4:

Mno, chybí tu jedna dost podstatná informace. Zda si “zmocněnec” utržené finance ponechal, nebo je předal nemocné majitelce…

Hmmm, toto je skutečně další věc, kterou nevíme…máš pravdu!

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 12:02:08 xxx.xxx.61.30
Fikovnice:

Hmmm, toto je skutečně další věc, kterou nevíme…máš pravdu!

Doplňuji: Pokud peníze Leithian předala nemocné paní, hluboce se jí omluvím.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.