Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 31.01.2024, 00:52:39
No Fikovnice zato vy jste mi vykouzlil a po ránu úsměv na rtech😃.
Ono Pitkin vlastně vznikl z popudu toho, že když jsme koupili chalupu tak má otázka na manžela byla, že ať si vybere strom pod kterým ho mám rozssipat? A odpověď byla, “ to víš a psy budou na mě chcat” proto jsem koupila Pitkina a dala do vnitř strom. Strom se vytáhne a manžela pochováme🙏. No plán je to pěkný, ale možná, že tam budu já.
No Fikovnice zato vy jste mi vykouzlil a po ránu úsměv na rtech😃.
Ono Pitkin vlastně vznikl z popudu toho, že když jsme koupili chalupu tak má otázka na manžela byla, že ať si vybere strom pod kterým ho mám rozssipat? A odpověď byla, “ to víš a psy budou na mě chcat” proto jsem koupila Pitkina a dala do vnitř strom. Strom se vytáhne a manžela pochováme🙏. No plán je to pěkný, ale možná, že tam budu já.
Dája
proto jsem koupila Pitkina a dala do vnitř strom. Strom se vytáhne a manžela pochováme🙏. No plán je to pěkný, ale možná, že tam budu já.
O důvod víc vás v létě navštívit. 🙂 Zkontrolovat na vlastní oko.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.01.2024, 09:21:52
No, je pravdou, že jsem pořád tak nějak na Pitkina zvědavá…😄
Teda raději píšu, že s jednou kámoškou jezdíváme na D ve druhé polovině srpna. Plus teda…já netuším, kolik budu mít D, zda tedy budu v nové práci😉, atd.
😂 Tak to my měli letos okurky nakladačky, Píčusky, sazeničky nám rozdala kolegyně z práce, původně si je piplal její přítel , ten byl nazván kolegyní “pěkným Píčusem” a nová odrůda byla na světě.
Teda, omlouvám se, ale já normálně viděla jeden díl pořadu Malé lásky. No a tam porodila jedna žena, která ale zůstala sama, bez chlapa. Každopádně mimčo po porodu vyfotila a foto tomu exchlapovi poslala. A kamera si ji pěkně vychutnala a zazoomovala, jak má toho chlapa v mobilu uloženého. No…a měla jej tam pojmenovaného…ehm “č..ák”. Pak tam byl záběr na “Poslat foto č..ákovi?” To jsem taky padala do mdlob…😄
Teda, omlouvám se, ale já normálně viděla jeden díl pořadu Malé lásky. No a tam porodila jedna žena, která ale zůstala sama, bez chlapa. Každopádně mimčo po porodu vyfotila a foto tomu exchlapovi poslala. A kamera si ji pěkně vychutnala a zazoomovala, jak má toho chlapa v mobilu uloženého. No…a měla jej tam pojmenovaného…ehm “č..ák”. Pak tam byl záběr na “Poslat foto č..ákovi?” To jsem taky padala do mdlob…😄
No, když si lidi neuložím pod opravdovým jménem, pak musím projíždět celý seznam a hledat, co jsem komu přisoudila za přezdívku. To se pak objednáte na gyndu u spolužáka😂. Takže už jen opravdová jména.
No, je pravdou, že jsem pořád tak nějak na Pitkina zvědavá…😄
Teda raději píšu, že s jednou kámoškou jezdíváme na D ve druhé polovině srpna. Plus teda…já netuším, kolik budu mít D, zda tedy budu v nové práci😉, atd.
Druhá polovina srpna… až na poslední přípravný týden můžu. Moc ráda bych vás poznala osobně. I Sarah01. Tak snad to tentokrát klapne.
Já rovnou napíšu, že vůbec nevím, co bude. Po zkušenostech z minulosti radši neplánuju ani dva týdny dopředu. Určitě vím, že nemůžu v červenci. A 8/24/2024 - 8/25/2024 je výstava v Polsku - Rybnik, ale zatím nevím, jestli pojedu, to ještě závisí na jiných věcech. Určitě mám v plánu zkoušky a RK zatím nemá zveřejněný plán ani zkoušek, ani výstav.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.01.2024, 13:42:49
Ne ne, já právě ve druhé polovině srpna jezdívám na tu D. Teda doufám, že vůbec nějakou D mít budu. Plus, když dobře vychází ty svátky v črvci…na to jsem se ještě nedívala. Minulé nebo předminulé léto se mi fakt podařilo odjet na asi 5 minidovolených… A obvykle nejdelší bývá ta na konci srpna.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 31.01.2024, 14:05:26
No, já bych se ráda srazila (v případě nás dvou, Ali, doufám, že to vyjde brzy!), ale asi ani neumím pořádně plánovat. Já jsem schopná říct: Příští víkend můžu. A zároveň chápu, že tento postup bude většině nevyhovovat… Ale tak snad by to už mohlo nějak klapnout!👍
😂 Tak to my měli letos okurky nakladačky, Píčusky, sazeničky nám rozdala kolegyně z práce, původně si je piplal její přítel , ten byl nazván kolegyní “pěkným Píčusem” a nová odrůda byla na světě.
Jo a mě v minulosti překvapilo, že existuje zapékací miska, která se zcela oficiálně jmenuje kokotka!😂