Psi v médiích
https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/mrtvi-psi-unicov-policie.A240109_094105_olomouc-zpravy_dmk?utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/muz-britanie-uklid-v-garazi-kamera-mys.html?consent=CP1LgYAP1LgYAD3ACBCSAiEsAP_gAEPgAATIJVwQQAAwAKAAsACAAFQALgAZAA6ACAAFAAKgAWgAyABoADmAIgAigBHACSAEwAJwAVQAtgBfgDCAMUAgACEgEQARQAjoBOAE6AL4AaQA4gB3ADxAH6AQgAkwBOACegFIAKyAWYAuoBgQDTgG0APkAjUBHQCaQE2gJ0AVIAtQBbgC8wGMgMkAZcA0oBqYDugHfgQHAhcBGYCVYIXQIoAFAAWABUAC4AIAAZAA0ACIAEcAJgAVQAtgBiAD8AISARABEgCOAE4AMsAZoA7gB-gEIAIsAXUA2gCbQFSALUAW4AvMBggDJAGpgQuAAAAA.YAAAAAAAAAAA&seznam-hp=1&sznclid=VD0waWVhYW1kZG1gYWBjZmNnYm1gbGIoIGllY2RmZmZlbGZhem1gYCggMWllY2RgbWFsY2RkemFnbCg3aWEXbWESZhdmFW1lEREWEGdnZGJmZGcREWRsEGZnYhEV&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=VWbsknUGaB0-202401110750&dop_id=25314115
Tohle si určitě pusťte, i když to není o psech, pobavíte se.
Dost šílené je to, co se stalo Brožové.
lesnizinka:Dost šílené je to, co se stalo Brožové.
Ano, zrovna dnes jsem to zaznamenala, píšou to snad všechna média. To není poprvé, co se něco takového stalo, jen to tedy dřív nebyly žádné známé osobnosti. A o to víc je to zarážející, že toto je klinika. Měli by jí uhradit i cenu pejska, i když samozřejmě chápu, že je pro ni nenahraditelný.
Na druhou stranu byl pes už opravdu hodně nemocný, měl ochablý jícen i svaly, nemohl normálně polykat, možná to pro něj bylo vysvobození.. Jen škoda, že neumřel v klidu se svojí paničkou.😔
Neumím si představit, že bych mohla dát svoje psy po dobu dovolené do hotelu nebo na nějakou kliniku, myslím, že by to nesli opravdu špatně , nám musí hlídat lidi, které dobře znají, nejlíp u nás doma . I tak blbě jedí a navečer vyjou.😅
Možná jsem moc utlocitná . Občas teď některého psa posílám na procházku, nebo takový jednodenní pobyt s přespáním , k nějakému kamarádovi, aby nebyli tak závislí.
Nečetla jsem, že byl ten pes tak nemocný, ale nečetla jsem všechny články.
Nedovedu si představit, že nemocného psa dám na kliniku a odjedu na dovolenou po republice, natož na druhý konec světa. To bych spíš tu dovolenou trávila se psem denním dojížděním na veterinu, aby nemusel být beze mne.
Hlídání v případě potřeby jsme si vždycky zajišťovali v rámci rodiny, tedy buď byla doma mamka a postarala se i o mého psa, nebo jsem se o její psy starala já.
Jj, byl prý dlouhodobě nemocný, takové to ochabnutí hltanu ( nevím jak se řekne odborně) , co nejde k lepšímu .
My máme s hlídáním v rodině problém, dcerka má takový “ dokonalý” dům a je hodně čistotná, synek s rodinou se u nás občas rád přes léto s rodinou ubytuje ( tomu trocha chlupů nevadí 😊), ale musí se to hlásit hodně dopředu .
Podmínka a za tři roky si kup dalšího psa a tentokrát ho utýrej ho k smrti!
Tato země není normální. Není.
megi-the-pes:Podmínka a za tři roky si kup dalšího psa a tentokrát ho utýrej ho k smrti!
Tato země není normální. Není.
Jestli je pravda, co v tom článku píšou, tak to byla celkem nešťastná situace, psa mu tam nechal strýc, tento pán se ho bál a nejspíš nemá IQ dostatečné na to, aby si někde zavolal o pomoc. Ovšem mohli konat sousedi nebo obec.
Doron:Jj, byl prý dlouhodobě nemocný, takové to ochabnutí hltanu ( nevím jak se řekne odborně) , co nejde k lepšímu .
My máme s hlídáním v rodině problém, dcerka má takový “ dokonalý” dům a je hodně čistotná, synek s rodinou se u nás občas rád přes léto s rodinou ubytuje ( tomu trocha chlupů nevadí 😊), ale musí se to hlásit hodně dopředu .
Myslíte megaesophagus?
Tak jsem se dočetla, že se ztratil z kliniky. Našel se? Umřel?
orionka:Tak jsem se dočetla, že se ztratil z kliniky. Našel se? Umřel?
přejel ho vlak, údajně zdrhnul při nočním venčení…
orionka:Tak jsem se dočetla, že se ztratil z kliniky. Našel se? Umřel?
Aha, už jsem to našla.
lupus4:přejel ho vlak, údajně zdrhnul při nočním venčení…
Prý to nebylo venčení, ale pracovnice kliniky psy přemisťovala jinam a on se jí vysmeknul. To je info kliniky z FB, ale kdoví jak to v reálu bylo.
Neni to o psech… ale ono to není týrání, když si dám rybu do akvárka a nula vzduchu?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-prodejce-kapru-pred-vanocemi-porcoval-uz-lekle-ryby-ceka-ho-tucna-pokuta-40457064
https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/tyrany-pes-trnava-podvyziveny-kulhal-veterinarni-sprava.A240112_153236_zlin-zpravy_jfuk
Toto bohužel o psech je. Lidi jsou fakt hovada!!! 👎
Není to o psech a neměla jsem si to pouštět😢https://cnn.iprima.cz/smutny-osud-krav-v-braniborsku-zvirata-zamrzla-v-ledu-farmar-ted-celi-trestnimu-rizeni-422605?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Nebudu si to pouštět, ale třeba v Němcích budou chytřejší a farmáře pověsí za koule do průvanu.
Někdo v tom článku zmiňuje, že v takové zimě patří krávy do chléva. Za mě rozhodně souhlas.
Když jsme si loni pořídili krávu, měli jsme takovou představu, že bude celoročně venku, s tím že na pastvině má domeček, kam se může schovat. Tak to mimochodem aplikovala i její předchozí majitelka v podhůří. Tak hned první zimu nám domorodci řekli, že jsme se zbláznili a že krávu privazat na řetěz do chleva a nechat jí tam celou zimu 🤔 Udělali jsme jak radili místní, ale celou zimu ve mě hlodala taková pochybnost, jako jestli nějak nestrádá, když nemůže chodit. Prostě byla od prosince do dubna privazana. No a letos jsme je zkusili nechat venku ‘co nejdéle’. Na Kateřinu nasněžilo, obě vpodstate nevylezaly z domečku na pasrtvine, jen k pitku se napít a hned zase zpátky. Takže jsme je hned na konci listopadu odvedli domů. A nevěřila bych, že se na nich dá poznat, jak jsou tady šťastné. A to i přes to, že jsou prostě jen přivazane. A mimochodem se nám od té doby zdvojnásobil nádoj.
Takže za mě, pokud se nejedná o nějaké highlandy nebo jiné chlupáče, tak kráva na zimu rozhodně patří dovnitř