Aktuálně: 3 733 inzerátů210 935 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Psi v médiích

drvodelkafialova
drvodelkafialova 11.01.2024, 08:56:37 xxx:xxx.f24:15de

https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/muz-britanie-uklid-v-garazi-kamera-mys.html?consent=CP1LgYAP1LgYAD3ACBCSAiEsAP_gAEPgAATIJVwQQAAwAKAAsACAAFQALgAZAA6ACAAFAAKgAWgAyABoADmAIgAigBHACSAEwAJwAVQAtgBfgDCAMUAgACEgEQARQAjoBOAE6AL4AaQA4gB3ADxAH6AQgAkwBOACegFIAKyAWYAuoBgQDTgG0APkAjUBHQCaQE2gJ0AVIAtQBbgC8wGMgMkAZcA0oBqYDugHfgQHAhcBGYCVYIXQIoAFAAWABUAC4AIAAZAA0ACIAEcAJgAVQAtgBiAD8AISARABEgCOAE4AMsAZoA7gB-gEIAIsAXUA2gCbQFSALUAW4AvMBggDJAGpgQuAAAAA.YAAAAAAAAAAA&seznam-hp=1&sznclid=VD0waWVhYW1kZG1gYWBjZmNnYm1gbGIoIGllY2RmZmZlbGZhem1gYCggMWllY2RgbWFsY2RkemFnbCg3aWEXbWESZhdmFW1lEREWEGdnZGJmZGcREWRsEGZnYhEV&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=VWbsknUGaB0-202401110750&dop_id=25314115

Tohle si určitě pusťte, i když to není o psech, pobavíte se.

Sarah01
Sarah01 11.01.2024, 11:15:20 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Dost šílené je to, co se stalo Brožové.

Ano, zrovna dnes jsem to zaznamenala, píšou to snad všechna média. To není poprvé, co se něco takového stalo, jen to tedy dřív nebyly žádné známé osobnosti. A o to víc je to zarážející, že toto je klinika. Měli by jí uhradit i cenu pejska, i když samozřejmě chápu, že je pro ni nenahraditelný.

Doron
Doron 11.01.2024, 11:54:50 xxx.xxx.25.138

Na druhou stranu byl pes už opravdu hodně nemocný, měl ochablý jícen i svaly, nemohl normálně polykat, možná to pro něj bylo vysvobození.. Jen škoda, že neumřel v klidu se svojí paničkou.😔

Neumím si představit, že bych mohla dát svoje psy po dobu dovolené do hotelu nebo na nějakou kliniku, myslím, že by to nesli opravdu špatně , nám musí hlídat lidi, které dobře znají, nejlíp u nás doma . I tak blbě jedí a navečer vyjou.😅

Možná jsem moc utlocitná . Občas teď některého psa posílám na procházku, nebo takový jednodenní pobyt s přespáním , k nějakému kamarádovi, aby nebyli tak závislí.

balu
balu 11.01.2024, 12:15:25 xxx.xxx.152.98
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.01.2024, 11:54:50

Nečetla jsem, že byl ten pes tak nemocný, ale nečetla jsem všechny články. 

Nedovedu si představit, že nemocného psa dám na kliniku a odjedu na dovolenou po republice, natož na druhý konec světa.  To bych spíš tu dovolenou trávila se psem denním dojížděním na veterinu, aby nemusel být beze mne. 

Hlídání v případě potřeby jsme si vždycky zajišťovali v rámci rodiny, tedy buď byla doma mamka a postarala se i o mého psa, nebo jsem se o její psy starala já. 

Doron
Doron 11.01.2024, 12:47:40 xxx.xxx.25.138

Jj, byl prý dlouhodobě nemocný, takové to ochabnutí hltanu ( nevím jak se řekne odborně) , co nejde k lepšímu .

My máme s hlídáním v rodině problém, dcerka má takový “ dokonalý” dům a je hodně čistotná, synek s rodinou se u nás občas rád přes léto s rodinou ubytuje ( tomu trocha chlupů nevadí 😊), ale musí se to hlásit hodně dopředu .

Sarah01
Sarah01 11.01.2024, 13:17:29 xxx.xxx.11.197
Doron:

Jj, byl prý dlouhodobě nemocný, takové to ochabnutí hltanu ( nevím jak se řekne odborně) , co nejde k lepšímu .

My máme s hlídáním v rodině problém, dcerka má takový “ dokonalý” dům a je hodně čistotná, synek s rodinou se u nás občas rád přes léto s rodinou ubytuje ( tomu trocha chlupů nevadí 😊), ale musí se to hlásit hodně dopředu .

Myslíte megaesophagus?

lupus4
lupus4 11.01.2024, 18:42:47 xxx.xxx.205.61
orionka:

Tak jsem se dočetla, že se ztratil z kliniky. Našel se? Umřel?

přejel ho vlak, údajně zdrhnul při nočním venčení…

orionka
orionka 11.01.2024, 18:43:23 xxx.xxx.64.54
orionka:

Tak jsem se dočetla, že se ztratil z kliniky. Našel se? Umřel?

Aha, už jsem to našla.

Sarah01
Sarah01 11.01.2024, 19:03:29 xxx.xxx.162.253
lupus4:

přejel ho vlak, údajně zdrhnul při nočním venčení…

Prý to nebylo venčení, ale pracovnice kliniky psy přemisťovala jinam a on se jí vysmeknul. To je info kliniky z FB, ale kdoví jak to v reálu bylo.

Buggyra
Buggyra 14.01.2024, 18:22:24 xxx.xxx.118.4

Nebudu si to pouštět, ale třeba v Němcích budou chytřejší a farmáře pověsí za koule do průvanu.

Ivus
Ivus 17.01.2024, 13:35:12 xxx.xxx.113.99
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 14.01.2024, 17:49:34

Někdo v tom článku zmiňuje, že v takové zimě patří krávy do chléva. Za mě rozhodně souhlas.

Když jsme si loni pořídili krávu, měli jsme takovou představu, že bude celoročně venku, s tím že na pastvině má domeček, kam se může schovat. Tak to mimochodem aplikovala i její předchozí majitelka v podhůří. Tak hned první zimu nám domorodci řekli, že jsme se zbláznili a že krávu privazat na řetěz do chleva a nechat jí tam celou zimu 🤔 Udělali jsme jak radili místní, ale celou zimu ve mě hlodala taková pochybnost, jako jestli nějak nestrádá, když nemůže chodit. Prostě byla od prosince do dubna privazana. No a letos jsme je zkusili nechat venku ‘co nejdéle’. Na Kateřinu nasněžilo, obě vpodstate nevylezaly z domečku na pasrtvine, jen k pitku se napít a hned zase zpátky. Takže jsme je hned na konci listopadu odvedli domů. A nevěřila bych, že se na nich dá poznat, jak jsou tady šťastné. A to i přes to, že jsou prostě jen přivazane. A mimochodem se nám od té doby zdvojnásobil nádoj. 

Takže za mě, pokud se nejedná o nějaké highlandy nebo jiné chlupáče, tak kráva na zimu rozhodně patří dovnitř 

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.