Jo, taky se nehroutím a beru s rezervou.
Psincák - před časem jsme si ho taky asi dovezli z výstavy. Ale stejně tak ho mohla chytit venku… Člověk neví.
Jo, taky se nehroutím a beru s rezervou.
Psincák - před časem jsme si ho taky asi dovezli z výstavy. Ale stejně tak ho mohla chytit venku… Člověk neví.
My si ho jednou přivezli ze zkoušek a jednou z výstavy. Žádného kašlajícího psa jsem si tam ale nevšimla. I když je to prý hodně nakažlivý a přenášejí to i psi, kteří ještě nemají příznaky, takže kdoví.
Ta naše zrovna skoro nekašlala, ale spíš to vypadalo, že má něco uvízlé v krku. Dokonce jsme s ní byli i na veterině, protože jak občas žere ty kameny, tak jsme měli strach. Ale byl to psincák.
Ano, ratloraptor dostal psincák od pirani, i když ta se jevila ještě zdravá. Dva dny za sebou si holky spolu hrály déle než obvykle. Pěkně se celé oslintaly. Třetí den se u pirani projevil psincák. Ratloraptor se rozhodl pro delší inkubační dobu, tak projevy nemoci byly až po týdnu od posledního setkání s piraňou.
A majitelka pirani zjistila až se zpožděním, kde to chytla.
Statečná dvojice👏
Šutříku, zdravím srdečně…a já pořád přemýšlím, kdo je raploraptor…? 😄
To je ta plazička?? 😉
Fikovnice:Šutříku, zdravím srdečně…a já pořád přemýšlím, kdo je raploraptor…? 😄
To je ta plazička?? 😉
Ano. Spojení slov ratlík a raptor.
Nejsou to psi v médiích, ale jiná zvířata. Dávám to sem, protože chodím diskutovat jen na psy, tak snad to nevadí… Chudák tygřice…
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/karlos-vemola-tygrice-podezreni-tyrani-drapy-cesko-nemecko-ministerstvo-zivotniho-prostredi.A231208_103547_domaci_svm?utm_campaign=abtest233_input_nad_feedem_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Tolik k té jeho lásce ke zvířatům. Je drobet zvrácená, z mého pohledu.
Ony by fotky zdrápaného majitele na Instáči nevypadaly tak super…
U nás je to zakázané, ale tipuju to skončí nějakou malou pokutičkou.
balu:Nejsou to psi v médiích, ale jiná zvířata. Dávám to sem, protože chodím diskutovat jen na psy, tak snad to nevadí… Chudák tygřice…
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/karlos-vemola-tygrice-podezreni-tyrani-drapy-cesko-nemecko-ministerstvo-zivotniho-prostredi.A231208_103547_domaci_svm?utm_campaign=abtest233_input_nad_feedem_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jako nechci nikomu křivdit, ale na mě působí Vémola v tomto jako pozér….hlavně mít exotická, atraktivní a “hustá cool” zvířata…ach jo…
Mně hlavně v poslední době připadá, že takzvaný celebrity jsou lidi hodně zvláštní nebo spíš dost se vymykající normálu. Asi by jinak nebyly celebrity.
Je dost lidi co ma to samy co on, lravda nikde to videt neni ale taky nejsou znamy osobnosti. Na tohle bych to nesvadela.
Mně je tý tygričky líto, musí teď být opuštěná a ztracená . Jako byste vzali milovanou kočku z rodiny a dali ji do útulku ..
Vémola je tydýt, ale věřím, že ji měl rád a staral se o ni.
A co se týče těch drápků..
Kdysi, v devadesátkách, jsem dala svojí americký kamarádce ( byla z takových opravdu vyšších kruhů), která na pár let žila v Česku, dva úžasný kocourky . A ona jim nechala odstranit drápky na předních nožkách !
Strašně jsem tehdy zuřila, ona to nechápala, že je to prý u nichž běžný zákrok .
No nic, pak si je odvezla zpátky a oba se dožili opravdu vysokého věku okolí dvaceti let.
.
Ty tygrici to v nicem neprekazi. Rvacky s tygry ani pobyt ve volne prirode ji necekaji. Neni duvod aby mela jakykoli problemy. A odstraneny je nejspis mela uz z drivejska nez si ji vzal. Tohle by neutajil operaci u veta
Zánět měla, ale papír od veterináře asi nemá (ještě aby jo, však vet by šel taky do…), stejně jako CITES nebo aspoň kupní smlouvu. Bez předních drápů nemůže kočka šplhat, pořádně skákat, hrát si… ty lidi sou fakt ubožáci… Jo, chudák je to, asi úplně vymláceno, nebuďte na něj zlí. Jasně že ty drápy odstranil někdo předtím a on si vůbec nezkontroloval, jak zvíře z toho nelegálního kšeftu vypadá.
Kdo taky dnes ví, že kočka má drápy.
megi-the-pes:Zánět měla, ale papír od veterináře asi nemá (ještě aby jo, však vet by šel taky do…), stejně jako CITES nebo aspoň kupní smlouvu. Bez předních drápů nemůže kočka šplhat, pořádně skákat, hrát si… ty lidi sou fakt ubožáci… Jo, chudák je to, asi úplně vymláceno, nebuďte na něj zlí. Jasně že ty drápy odstranil někdo předtím a on si vůbec nezkontroloval, jak zvíře z toho nelegálního kšeftu vypadá.
Kdo taky dnes ví, že kočka má drápy.
Zánět měla, jasně a že zrovna na všech drápech HK
(tomu může věřit asi jen Vémolová)
Jako že je normální a v pořádku mrzačit zvířata?
Jako že odstranění posledních článků prstů tomu zvířeti nevadí?
Vadí, nevadí. V zajetí s tím může žít. Kór, jestli jí to odstranili jako kotěti. To nevíme.
Ale samozřejmě s tím nesouhlasím.
balu:Jako že je normální a v pořádku mrzačit zvířata?
Jako že odstranění posledních článků prstů tomu zvířeti nevadí?
Tak, jestli tomuhle kdokoli věří, pak to o jeho takzvané “láásce” ke zvířatům vypovídá. To je láska typu ňuňu to je roztomilej plyšáček, toho chci. Přesně tenhle typ nedospělých lidí je věčným a vděčným zdrojem peněz, pro bezohledné množiče, kteří budou samozřejmě tvrdit, jak to zvířeti nevadí, protože přece nebojuje s ostatnímu tygry.
Je to hnus.