Prostě existují vyhlášky a ty nemají být pro srandu králíkům. Dělejte si nějaký záznamy a votravujte, jo budete votravná náplava, ale jen proto, že jste náplava, nemá někdo jiný, právo nechat vás svým psem obtězovat.
Ono taky když se o někom ví, že je votravnej a prudič, tak se mu taky každej radši vyhne a radši mu dá pokoj a nedráždí ho, že ano 🙂 Ze souseda ignorujícího stížnosti na psa stejně nikdy bezproblémový kamarád nebude, tak nač si dělat vrásky.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 14.11.2023, 14:29:33
No jenže co můžou dělat, než dojedou, pes je doma, když jim řeknete kdo to byl, tak tam dojdou, majitel řekne, že nikde nebyl a jeho pes je celou dobu doma a policajti se můžou tak akorát odpoklonkovat. Nic se nestalo a oni nic nemůžou. A vědí to, tak se na to vykašlou už radši rovnou.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 14.11.2023, 14:37:38
Stačit k čemu? Natočíte volně pobíhajícího anonymního psa a když majitel bude tvrdit, že to není ten jeho, nemáte jak to dokázat.
A i v tom nejideálnějším případě si majitele předvolají, možná zaplatí pokutu a když je mu to jedno (taky jsme tu měli takového maníka, byl na úřadě xkrát), tak ten pes tu bude další den pobíhat znova.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 14.11.2023, 15:14:34
U nás na vsi to navíc není jen jeden pes. Třeba jeden voříšek mi nikterak nevadil. A že se napobíhal - několikrát denně tam a zpět, doprovázel děti na autobus, pak se pářil s volně pobíhající fenkou a autobus musel počkat až se uprostřed silnice rozpojí. Pak jeden xindl, který napadl a zranil spoustu lidí a psů, mě se bál, jak mě uviděl , mazal k domovu. Ale než se mě začal bát, stihl mi napadnout štěně. Pobíhá takto už asi 15 let. Další, který pokousal už tři lidi. Obrovský německý ovčák, který si denně pobíhá, ve dne v noci….
A ty co volně nepobíhaji, tak řvou a řvou. Asi ze závisti. No a pak já náplava, který nic nepobíhá a neřve.
Tak si tu pěkně pospolu u nás na vsi žijeme. Policajti by se ujezdili a já bych nemohla bydlet na vsi, což se mi nechce.
Já snad vytopila sousedy poprvé. Nevím ani, zda by se mi to tedy vyplatilo…
Vím akorát, že naši byli od sousedů nad námi vytopení snad 20x. To bylo ještě za komoušů a tuším s tím nic moc nenadělali. Pak jsem už já sama byla vytopena od souseda. Když jsem mu to řekla, opáčil, ať si nechám vymalovat a dám mu následně účet. Tak jsem to tak tehdy udělala…
Ono je to pár stovek ročně. Já jsem z pojišťovácké rodiny, tak mám pojištěné všechno - byt, odpovědnost, sebe i koně.
U nás na vsi to navíc není jen jeden pes. Třeba jeden voříšek mi nikterak nevadil. A že se napobíhal - několikrát denně tam a zpět, doprovázel děti na autobus, pak se pářil s volně pobíhající fenkou a autobus musel počkat až se uprostřed silnice rozpojí. Pak jeden xindl, který napadl a zranil spoustu lidí a psů, mě se bál, jak mě uviděl , mazal k domovu. Ale než se mě začal bát, stihl mi napadnout štěně. Pobíhá takto už asi 15 let. Další, který pokousal už tři lidi. Obrovský německý ovčák, který si denně pobíhá, ve dne v noci….
A ty co volně nepobíhaji, tak řvou a řvou. Asi ze závisti. No a pak já náplava, který nic nepobíhá a neřve.
Tak si tu pěkně pospolu u nás na vsi žijeme. Policajti by se ujezdili a já bych nemohla bydlet na vsi, což se mi nechce.
Ani jsem to nedočetla, moc moc moc a pes v médiu vůbec není v médiu… Je možné založit vlákno “hlasy zvířat na vsi, hlasujme svými hlasy” a přesunout tam všecky tyto komentáře? admin 🌻
Tak to mi teda vůbec vtipné nepřijde, pes se od první vteřiny bojí jak sviňa, a ten se k němu eště nahne a jde ho matlat po hlavě? Toto pouštět dětem jako součást programu: co nemám dělat, když potkám cizího psa.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 17.11.2023, 19:01:12
Přiznám se, že jsem video neviděla, jen mi přišlo “vtipné”, či spíše veselé, jít vítat státní návštěvu se psem - a ještě k tomu, když na takové “hrátky” není zvyklý a ožene se.
Mi poslali… další zabitý psík. Majitel/ka psa zas nic, nezájem. Jenže ten kynolog, ten Job na konci, to je katastrofa, je to návod pro hlupý lid - běžte a kupte si stafforda, pitbulla, argentýnu, akitu, to vychováte, v pohodě, nic napadat nebude, je to výchovou!