Aktuálně: 2 662 inzerátů231 050 diskuzních příspěvků18 572 uživatelů

Psi v médiích

Vahine
Vahine 24.02.2025, 16:47:49 xxx.xxx.124.95
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 24.02.2025, 10:14:57

Ach jo 🙈 paní Eliška Vafková to nemá lehké. Ta reportáž JE těžce jednostranná☝️

Komentář p. Vafkové jsem četla…je to vzácná žena, obdivuji ji. 

balu
balu 24.02.2025, 16:51:47 xxx.xxx.24.189
»

Paní Vafková má moji podporu. 

Zajímavé, že se vždycky najde někdo, kdo chce škodit. Jako paní Zhana, hvězda z východu.

Trickyvoo
Trickyvoo 25.02.2025, 03:16:58 xxx.xxx.62.63
»

Tohle je nepříjemný, když máte tohle v sousedství. Myslím tím paní, co si na videu stěžuje. Taky jsem to zažila a ta situace nemá řešení. Určitě v tom hraje roli závist. O nějakým zápachu dost pochybuji, paní měla doma dost načančanou domácnost, ta by to nesnesla. No a psi štěkají a byly doby, kdy se tohle neřešilo a celkem se divím, že v dnešní hlučné době někomu tohle vadí. 

Daja
Daja 25.02.2025, 05:09:23 xxx:xxx.1caa:d6b4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 25.02.2025, 03:16:58

Ano máte pravdu a my pejskař ky dokážeme pochopit. Reportáž jsem taky viděla a mám i já jednu poznámku a to, že je nešťastně umístěný útulek. Když tak pouvažuji hmmm…..( což se stává málo kdy) tak taky by mi v zástavbě vadilo štěkání inr vere. Pokud by byl útulek na okraji nikdo asi neřekne ani ťuk a vemte si, že 45 pejsků a k tomu starší a nemocní dokážou opravdu dost štěkat. Já mám jen dva pidi psy a jak přijde hezké počasí jsme venku neustále a vím jak Gigoš dokáže neustále na vše štěkotem reagovat.

Jinak paní má mojí hlubokou poklonu a je vidět, že to zvládá, žáden zápach tam určitě není, bylo vidět, že paní má baráček nastrojeny a i okolí.. Dědina chce vyhovět všem a proto navrhla kompromis.

Sarah01
Sarah01 25.02.2025, 08:04:58 xxx.xxx.162.253

No, já co si přečetla na tom FB pod postem od těch asi sousedů, tak jsem koukala…. majitelka hospicu přece žádný příspěvek od obce nepotřebuje, peněz má dost, nato zveřejněný její transparentní účet (taky dobře, aspoň nemusím složitě hledat 😁) a světě div se chodí ke kadeřnici, na nehty a na masáže. To jsem teda nevěděla, že majitelka psího hospicu musí vypadat jak šmudla od trpaslíků a trpět bolestí zad, aby si ty peníze zasloužila. Lidi jsou fakt závistivé svině, nic víc. Jinak v Bukovince bydlí moje kamarádka, takže info mám celkem z první ruky. Ano, pejskové občas štěkají, to tak prostě bývá a hlavní problém asi je, že skorosousedka Bulharka je doma s dítětem a nemá co na práci. Údajně to vadí více lidem, ale v TV nikdo jiný nevystoupil, zřejmě si za svým tak očividně nestojí a spíš to bude taková ta davová psychóza, kdy si prostě většina potřebuje kopnout, když si hystericky postěžuje na obecním zasedání jedna ženská. Kdyby se majitelé psů starali o svý mazlíčky do konce svých dní, tak by tam ten hospic přece vůbec být nemusel. 

impact
impact 25.02.2025, 16:46:30 xxx.xxx.17.244
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.02.2025, 08:04:58

Když jsme řešili kauzu Kamenice (212 psů v množce), tak já měla už snad půl roku koupený lístek na koncert. Psala jsem to tenkrát na stránky, že mám narozeniny a vyrážím si dát pár hodin pauzu. To jsem byla ještě mladá a blbá a myslela si, že můžu být upřímná. Vzali jsme z té kauzy šest fen a jedna ludra nenechavá, která sama nikdy pro takový psy nehne ani prstem, mě taky na fejsu osolila, že mám dokonce čas chodit na koncerty! 😂

Některý lidi jsou fakt nechutný broskve. 🍑 

Tenurri
Tenurri 27.02.2025, 14:40:34 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.02.2025, 16:46:30

Mazec…lidi jsou fakt hnusní. Jako by snad každej, kdo pomáhá zvířatům v nouzi, měl bydlet v jeskyni, jíst kořínky a chodit oblečenej v pytlích…
kdo pomáhá, tak asi nemá právo na to mít osobní život 😀.

Ono se teda stačí kouknout do komentářů kdekoliv, někteří lidi jsou úplně vyhrabaní v palicích a buď roznáší zlo, nebo plodí totální nesmysly.

impact
impact 27.02.2025, 16:11:22 xxx.xxx.17.244
Tenurri:

Mazec…lidi jsou fakt hnusní. Jako by snad každej, kdo pomáhá zvířatům v nouzi, měl bydlet v jeskyni, jíst kořínky a chodit oblečenej v pytlích…
kdo pomáhá, tak asi nemá právo na to mít osobní život 😀.

Ono se teda stačí kouknout do komentářů kdekoliv, někteří lidi jsou úplně vyhrabaní v palicích a buď roznáší zlo, nebo plodí totální nesmysly.

Hele já dnes chytla jednu čarodějnici, která se rýpe v tom, jak je strašně zvláštní, že se Eliška každých pět let v rejstříku na ejustice vymazává z funkce předsedy spolku a zase se znovu zapisuje na jeho místo.

Fakt se dneska celej den držím zuby nehty, abych jí tam neodpověděla něco ve smyslu: protože se předseda spolku volí na pět lety ty tupá broskvo…

😂😂😂😂😂

O tom, že už se řeší i to, jak může s modelovanými nehty sbírat hovna ani nemluvě. 

Trickyvoo
Trickyvoo 27.02.2025, 20:25:43 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 27.02.2025, 16:11:22

, že už se řeší i to, jak může s modelovanými nehty sbírat hovna ani nemluvě.

A to je nenapadlo, že není nutný to sbírat holou rukou 🤣?

impact
impact 28.02.2025, 16:02:40 xxx.xxx.17.244

No tvl tak prej mlátil jejich dítě tak, až jim ho úřady sebraly a teď čekají další. Proč se takoví lidi množej jak králíci? 😏

lupus4
lupus4 28.02.2025, 16:07:43 xxx.xxx.205.61
impact:

No tvl tak prej mlátil jejich dítě tak, až jim ho úřady sebraly a teď čekají další. Proč se takoví lidi množej jak králíci? 😏

Proč se takoví lidi množej jak králíci?

jak jsem proti “preventivním” kastracím, tak tady bych ji i nařídil a to pro 1,1

(holt nic jinýho neuměj )

Sardullah
Sardullah 03.03.2025, 16:21:34 xxx.xxx.189.104
assil:

tady hned množírna, ale nevím, nevypadal by takhle i toulavý pudl?

https://boleslavsky.denik.cz/zpravy_region/pes-nalez-utulek-zachrana-zvire-brezno-20250303.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1451110&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

No já nevim…jak dlouho by se musel toulat, aby byl v takovém stavu…přerostlý drápy, výkaly v srsti…teda nemám zkušenost s malými pejsky, ale neumím si představit, že by takhle vypadali moji psy, i kdyby se toulali dlouho…jasně, asi splstnatělý, namotaný větvičky v srsti, ale dlouhé drápy a nebo výkaly??

Teda ani tak si nemyslím, že musí jít nutně o množírnu…klidně to může být důsledek “péče milujícího páníčka”.

Chingis
Chingis 03.03.2025, 16:57:04 xxx:xxx.33ac:e359
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 03.03.2025, 14:39:39

Pokud by u toho plotu byl chycený pár dní tak možná. Ty výkaly zapatlané v srsti a přerostlé drápy jsou známka toho, že byl někde v malém prostoru po dlouhou dobu. 

Kdyby se toulal, měl by v srsti jiný bordel, větvičky, listí, trávu… 

Pro porovnání, tenhle pes byl chycený v trávě minimálně den.

Edit: občas stříhám místní psy, a vypadají přesně jak ten pudlík, protože žijí většinou na pár metrech čtverečních, bez venčení, bez denního úklidu. 

Obrázek Obrázek
assil
assil 04.03.2025, 08:03:01 xxx.xxx.248.95
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 03.03.2025, 16:57:04

Já  myslela, že kdyby se toulal třeba pár měsíců, půl roku, ale s těma větvičkama a trávou to mě nenapadlo, to by pudl fakt asi v srsti měl.

Anonymní (neregistrovaný) 10.03.2025, 07:57:11 xxx.xxx.48.120

Pes v Německu pokousal dvanáctileté dívce zátylek, hrozí ji ochrnutí obličeje

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-pes-v-nemecku-pokousal-dvanactilete-divce-zatylek-hrozi-ji-ochrnuti-obliceje-40512265#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest283_shrnuti_na_klik_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Sardullah
Sardullah 10.03.2025, 08:29:51 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 10.03.2025, 07:57:11

V článku bylo, že si děti hrály na trampolíně a tam jí buldoček napadl… no jak se tam asi dostal, někdo ho na tu trampolínu dal a co se dělá na trampošce… skáče… možná na něj holka skočila, spadla a bylo vymalováno…

Takže nechci se zastávat buldočka, ale možná nebyl agresor, možná se jenom bránil a bohužel se blbě trefil zubiskama a možnà to způsobí trvalé následky.

Prostě taková hodně nešťastná souhra okolností.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.