Krásný příběh se šťastným koncem:
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-ztracena-fenka-se-domu-vratila-na-stedry-den-sama-zazvonila-na-zvonek-40503235
Mamince nejvíc škodí, že už ji nenechala “odejít”
Život dceři tím stejně nevrátí, jen si stále jitří rány…
Hele jako sebevražda se dá při troše dobré vůle uzavřít ledacos. Pamatujete na toho pedofila, jak unesl a zabil syna jednoho z bachařů? Ten prý spáchal sebevraždu opakovanými údery hlavy o stěnu.
Irma19:Mamince nejvíc škodí, že už ji nenechala “odejít”
Život dceři tím stejně nevrátí, jen si stále jitří rány…
Možná je to právě proto pro ni těžký, protože vlastně nic neví. Ono je těžký někoho soudit, když nejsme v jeho kůži a neprožili jsme to, co on.
drvodelkafialova:Hele jako sebevražda se dá při troše dobré vůle uzavřít ledacos. Pamatujete na toho pedofila, jak unesl a zabil syna jednoho z bachařů? Ten prý spáchal sebevraždu opakovanými údery hlavy o stěnu.
Pamatuju a tam moc nevěřím, že si to udělal sám.
Na druhou stranu prý opravdu zdrogovaný člověk umí neskutečné věci….
Ale jo, jsou studie takových sebevražd, ale tady nebyla holka z Sherwoodu. Byly tam ale další dvě (ta kamarádka nejdřív uvedla, že tři) osoby, které určitě měly dost, něco měly, to řek i sám ten Libanonec, že A. nechtěla nic (povídalo se, že kvůli té dovolené nespala dva dny, nebyla snad úplně blbá, další den - s drogami - by mohla klidně zkolabovat, možná i umřít) a oni si dali. Mimochodem ho u nás soudili několikrát za různé ne přestupky.
A nebo online…jako přísedící. Na okrese drobnosti typu každému víc jak za ublížení na zdraví (a pod to dnes spadá i kopání do hlavy) za pár kytek marjánky, krádeže, pomluvy apod. Husté na kraji.
Chtějí to zrušit, prý aby jim do toho amatéři nekecali a důchodci tam neprospali dopoledne. Tak si pospěšte, jestli vás to baví🙂
Jasně, takovou hrůzu si člověk radši ani nepředstavuje… ale upřímně, bolela by vás ztráta dítěte míň, kdyby byla zavražděno, sraženo autem nebo se zabilo samo v psychóze?
Co jsem k tomu případu našla já, tak nějaké psychotické stavy měla už předtím. Možná si maminka v hloubi duše vyčítá, že ji nepřiměla k léčbě…nebo, že ji neodradila od kamarádů feťáků…
Přece jen ta událost začala v Coco baru, tam běžní lidé moc nechodili…
Sarah01:Které myslíte? Případ vraždy ve Slopném jeden případ a ta Aneta druhý případ. Film byl jen o té Anetě, dokument. O Slopném jsem viděla jen reportáže na Seznamu.
Nepřijde vám úchylné točit o takovém případu film ? ( To není proti vám, ale proti tvůrcům. Dost hrozné, že se něco takového stane. A natočit o tom navíc “umělecké dílo” ?) Není svět zvrácený ?
Bolelo by mě to určitě stejně. Ale asi bych taky chtěla vědět, co se vlastně stalo. A asi se to nikdy nedozvíme.
orionka-2:Nepřijde vám úchylné točit o takovém případu film ? ( To není proti vám, ale proti tvůrcům. Dost hrozné, že se něco takového stane. A natočit o tom navíc “umělecké dílo” ?) Není svět zvrácený ?
Natočili ten dokument údajně na žádost té maminky. Chtěla asi docílit obnovení vyšetřování, nevím. Už je víc než 10 let, těžko se přijde na něco nového.
On je vlastně dost podobný i případ maminek zastřelených studentek z FF Elišky a Klárky, chtějí taky vysvětlení, nestačí jim, co bylo vyšetřeno a sděleno. Je to prostě těžký, když matka přijde o dítě, těžko se do toho můžeme vžít.
Rozhovor s maminkou Anety má Insta crime podcast a je to zajímavý.
assil:Rozhovor s maminkou Anety má Insta crime podcast a je to zajímavý.
Jj, už jsem si poslechla.
Krásný příběh se šťastným koncem:
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-ztracena-fenka-se-domu-vratila-na-stedry-den-sama-zazvonila-na-zvonek-40503235