Aktuálně: 3 523 inzerátů216 840 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Psi v médiích

Daja
Daja 16.12.2024, 06:43:29 xxx:xxx.8579:c0ba
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.12.2024, 06:40:53

Jo a ještě dodatek, já se s Vámi nebudu hádat protože na Vás nemám😉.

Tak zakopeme sekeru a budeme meditovat😇.

Dája

Varaxi
Varaxi 16.12.2024, 07:22:56 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 05:22:52

To jsem pochopila už dávno a byla byste velice divná, kdybyste to rak neměla. 

Naopak jste nepochopila Vy, že já Vás přesvědčovat vůbec nechci a nikdy nechtěla. 😉

impact
impact 16.12.2024, 08:19:21 xxx.xxx.253.185
Daja:

Dobre ranko impact😉,

sluníčko proč pak hned tak útočně? Víte, že Vás respektuji a máte mojí poklonu za to co děláte pro pejsky a lidičky👍. Ale všimla jsem si, že někdy jste hned hrrr útočná, stačí poznámka a šup hned to dotyčný slízne. Já vím a chápu jak to vše myslíte, ale trochu mírníte toho šášuru🥳 co vyskočí hned .

Daja

Píšu tak, jak píšu. Už leta letoucí. Neschovávám se za omáčku a píšu přímočaře a jasně tak, jak to myslím. Bez urážky. 😂 Ale mě naopak iritují sluníčka, zlatíčka a podobné titulování. 😃

impact
impact 16.12.2024, 08:22:08 xxx.xxx.253.185
Varaxi:

To jsem pochopila už dávno a byla byste velice divná, kdybyste to rak neměla. 

Naopak jste nepochopila Vy, že já Vás přesvědčovat vůbec nechci a nikdy nechtěla. 😉

Pochopila bych to v případě, že byste neměla potřebu za mnou běhat a vykládat mi, že se mnou nesouhlasíte. 🙃 Pokud Vás to vyprovokovalo k nějakému komentáři, evidentně Vám na tom záleží víc, než si chcete přiznat. 🙂

Varaxi
Varaxi 16.12.2024, 09:10:25 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 08:22:08

Neběhám za Vámi. Ten příspěvek nebyl ani tak pro Vás, jako spíš do pléna.

Vy máte poměrně extrémní názor. Může být, že já také, akorát na opačnou stranu. Tak když zazní A, mělo by zaznít i B. A ostatní ať si to přeberou podle sebe. Je to nabídka opačného názoru podloženého těmi samými argumenty, akorát se jimi argumentuje naopak. 

impact
impact 16.12.2024, 09:13:59 xxx.xxx.253.185
Varaxi:

Neběhám za Vámi. Ten příspěvek nebyl ani tak pro Vás, jako spíš do pléna.

Vy máte poměrně extrémní názor. Může být, že já také, akorát na opačnou stranu. Tak když zazní A, mělo by zaznít i B. A ostatní ať si to přeberou podle sebe. Je to nabídka opačného názoru podloženého těmi samými argumenty, akorát se jimi argumentuje naopak. 

No vida. A jsme u toho. 😂 

Diskuze na toto téma nemá podle Vás smysl a vlastně Vám na ní vůbec nezáleží a už jedete svoji antikastrační kampaň. 😂 Made my day. 😂

hmn
hmn 16.12.2024, 10:31:58 xxx.xxx.42.177

Impact 😲

to jako je zakázáno reagovat na příspěvek? V diskuzi? 😲 Navíc jsou ty věty napsány přímo jako výzva k reakci ("…málokdo z běžné veřejnosti….může pochopit….")

no, jako zástupce běžné veřejnosti musím napsat :  můžeme chápat a chápeme (jsme spoluutvářeni životními zkušenostmi)
a zároveň nemusíme být přítelem plošných kastrací 
co je na tom divného?

Varaxi
Varaxi 16.12.2024, 12:07:49 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 09:13:59

Diskuze S VÁMI nemá smysl. Ne proto, že bych Vás chtěla přesvědčovat, ale proto, že už jsme si všechno řekly.

Ale uznávám Vám to, že bych velice nerada, aby se Vaše praktiky rozšířily na všechny útulky, aby se prodej kastrovaných psů stal normou. Pak už jen zbývá zavést praxi z USA nebo od kočkařů, kdy se budou kastrovat štěňata/koťata, a my, co budeme chtít štěně komplet, budeme muset platit násobnou cenu za stěně na chov, protože ta na mazlíka budou všechna kastrovaná.

Připomínám, že ani tato praxe nedokázala množkám zabránit. Zase budou bití jen ti zodpovědní.

Ale též uznávám Vaše právo nakládat se svými psy, jak uznáte za vhodné. Do toho Vám přece nijak nekecám. Nesouhlasím s Vámi, ale nikdy jsem Vám nenapsala, že to děláte blbě. 

Každá mince má dvě strany. Vy se ze svého úhlu pohledu bojovnice za masy psů soustředíte na rub, já jako budoucí řadový majitel rodinného psa na líc. Je to logické a přirozené. Neznamená to, že nám nejde ve výsledku o totéž, o blaho psů.

Proč by měl můj pes, na kterém se nikdy chovat nebude, podstupovat zbytečnou a poměrně náročnou operaci, která má potenciál ho nenávratně změnit.

A proč byste měla Vy riskovat, že Váš pes po prodeji skončí v množce. I když, jak jsem psala, dobrý život mu to nezaručí, věřím, že šanci to zvyšuje. 

Všechno už jsme si nejednou řekly, přesto mám pocit, že to stále nechápete (nebo nechcete chápat), že s Vámi mohu nesouhlasit, a přesto Vás respektovat a nemít s Vámi osobně problém.

Jestli Vám to zlepšilo den… tak nemáte zač. 🙂

Kilian
Kilian 16.12.2024, 12:10:34 xxx:xxx.c9ab:18a1
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 09:13:59

….nezlobte se ale Varaxi to napsala normálně, tedy svůj názor, tak jak se tady reaguje na vše napsané…..ja jsem proti kastracim, z útulku bych si kastrovaného psa nevzala, ale vaše důvody kastraci chápu a respektuji….nic víc nic mín….

Daja
Daja 16.12.2024, 12:39:02 xxx:xxx.8b38:2f32
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 08:19:21

A ha tak hluboká omluva a poklona, stačí? Už budu hodná a u Vás jiná🤪.

Daja

impact
impact 16.12.2024, 12:51:03 xxx.xxx.253.185
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 16.12.2024, 12:07:49

Celá tato diskuze začala tím, že jste odpověděla na můj příspěvek slovy: “Ale o tomto už jsme vedly diskuzí milion a nemá smysl v tom pokračovat.”

V každém dalším komentáři opakujete, jak to se mnou nemá smysl, nikam to nevede, nechcete se mnou souhlasit, vše jsme si už xkrát řekly, já nic nechápu, nic chápat nechci a pořád z konce dokola. 😏

A já se Vám marně snažím už od začátku říct, že je mi Váš názor na kastrace jedno. Vážně já nejsem ten, kdo Vám běží honem vysvětlovat svoje opačné názory. Vy to nevidíte? Asi ne. 🤦‍♀️

Už aby tady fungovaly ty blokace. Protože tohle byla úplně normální poklidná diskuze, dokud jste sem nevlítla a honem mi v nemásmyslpokračováním nezačala vehementně vnucovat své antikastrační názory. 😂

impact
impact 16.12.2024, 12:54:44 xxx.xxx.253.185
Daja:

A ha tak hluboká omluva a poklona, stačí? Už budu hodná a u Vás jiná🤪.

Daja

Jsem myslím vcelku ochotná to tolerovat, každej jsme nějakej. 😀

Ale teda bytostně to nesnáším u jedné falešné kolegyně, u které jsou všichni beruny a zlatíčka a pak sedí u šéfové v kanclu a všechny pomlouvá. 🙄

kometa
kometa 16.12.2024, 12:55:48 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 12:51:03

Vy zase vnucujete ty kastrační.

Však jsme se už jednou shodly, že se neshodneme. 

orionka-2
orionka-2 16.12.2024, 13:13:42 xxx:xxx.753b:a8f3
impact:

Celá tato diskuze začala tím, že jste odpověděla na můj příspěvek slovy: “Ale o tomto už jsme vedly diskuzí milion a nemá smysl v tom pokračovat.”

V každém dalším komentáři opakujete, jak to se mnou nemá smysl, nikam to nevede, nechcete se mnou souhlasit, vše jsme si už xkrát řekly, já nic nechápu, nic chápat nechci a pořád z konce dokola. 😏

A já se Vám marně snažím už od začátku říct, že je mi Váš názor na kastrace jedno. Vážně já nejsem ten, kdo Vám běží honem vysvětlovat svoje opačné názory. Vy to nevidíte? Asi ne. 🤦‍♀️

Už aby tady fungovaly ty blokace. Protože tohle byla úplně normální poklidná diskuze, dokud jste sem nevlítla a honem mi v nemásmyslpokračováním nezačala vehementně vnucovat své antikastrační názory. 😂

Aha, další adept na moderátora. A dokonce na blokace. To si Varaxi dovolila dost. Takhle vás tu za chvíli zůstane 5. Kecám, možná 15.

impact
impact 16.12.2024, 13:25:31 xxx.xxx.253.185
orionka-2:

Aha, další adept na moderátora. A dokonce na blokace. To si Varaxi dovolila dost. Takhle vás tu za chvíli zůstane 5. Kecám, možná 15.

Já určitě moderátorem nebudu, to se nebojte. Ale někde tu proběhla informace, že by měl mít každý možnost si někoho druhého bloknout. Nebo se pletu? Za mě je to fajn nástroj, i kdyby to mělo být třeba jen na dva dny, než druhá strana vychladne. Protože takový horkokrevný flejmy dělají z diskuzí jenom žumpu. A tak by se to dalo utnout hned v začátku a byl by klid. ❤️

Varaxi
Varaxi 16.12.2024, 13:39:11 xxx.xxx.137.233

Ale já žádné horkokrevné plamenné diskuze nevedu. Já normálně diskutuji. 

Objasnila jsem, proč jsem začala psát, pak už jsem jen odpovídala na Vaše komentáře, které se mi zdály kousavější, než by musely být. 

Pokud Vám vadí, že na Vás reaguji, dejte vědět, já se přizpůsobím. Blokace opravdu netřeba - na diskuzní fórum se chodím obohatit o názory, novinky a zkušenosti, ne vést diskuze, které jsou ptotistraně nepříjemné. 

Orionka (neregistrovaný) 16.12.2024, 14:09:40 xxx:xxx.3f85:3253
impact:

Já určitě moderátorem nebudu, to se nebojte. Ale někde tu proběhla informace, že by měl mít každý možnost si někoho druhého bloknout. Nebo se pletu? Za mě je to fajn nástroj, i kdyby to mělo být třeba jen na dva dny, než druhá strana vychladne. Protože takový horkokrevný flejmy dělají z diskuzí jenom žumpu. A tak by se to dalo utnout hned v začátku a byl by klid. ❤️

Myslela jsem samozvaného moderátora. Bloknout někoho - nebylo tím myšleno v soukromých zprávách? Nedovedu si představit, že by se příspěvky od jedné osoby nezobrazovaly vám a ostatním ano. I když……taky jsem si nedovedla představit, že budu telefonovat z hodinek na zápěstí do Austrálie a nebudu muset jít do budky/respektive na poštu na náměstí 🧐😃

impact
impact 16.12.2024, 14:23:24 xxx.xxx.253.185
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.12.2024, 14:09:40

Možná to bylo jen v soukromých zprávách. Beztak jsem to četla na půl oka. 😵‍💫

Ale jinak na fb to funguje a po pravdě já v tom nevidím problém. Obzvláště ve chvíli, kdy jedna strana zatvrzele odmítá respektovat, že s ním druhá strana diskutovat prostě nechce, ale oba chtějí sdílet stejný prostor. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.