No Balu tsss🤭 přece to, že se mi podařilo sem dát odkaz.
Daja
No Balu tsss🤭 přece to, že se mi podařilo sem dát odkaz.
Daja
janaa:Ne,to nebyla nehoda, ona si prostě myslela,že ty dveře uhnou🤣 takovýto,když to nejde silou,půjde to ještě větší silou😂 ona byla kamikadze štěně
O co jsou psi zteštěnější, o to jsou feny paličatější.
Když se moje kníračka rozhodla, že tady jde ona ( na turistické cestě se zákazem vjezdu ), tak jde a když na ni auto zatroubilo, tak jen koukla, že ať se tedy vyhne, když chce jet.
orionka-2:O co jsou psi zteštěnější, o to jsou feny paličatější.
Když se moje kníračka rozhodla, že tady jde ona ( na turistické cestě se zákazem vjezdu ), tak jde a když na ni auto zatroubilo, tak jen koukla, že ať se tedy vyhne, když chce jet.
Tak na rozdíl od toho řidiče znala značky. 👍
🙂😀
Tak co, už jste viděli?
https://www.ceskatelevize.cz/porady/14807999283-tovarna-na-psi-prachy/
Viděla jsem včera z ivysílání. 😮💨
To se člověku úplně svírá srdce, když vidí, v čem ti psi byli a kolik jich tam bylo. Ještě by TV měla umět přenést, k nám do obývacích pokojů, aspoň na moment ten smrad, co tam musel být, aby to bylo dostatečně vypovídající pro ty, kteří nakupují štěňata na Bazoši, na fb atd. Je to pro ty lidi, kterým stačí hezký obrázek, který pak neodpovídá štěněti, které pak drží v ruce a přehlédnou ty varovné znaky, že se štěně chová divně a vysolí v euforii prachy, čímž další množení podpoří…..a pak se diví, že je pejsek labilní, neprospívá, v horším případě nepřežije kvůli parvoviróze nebo tak.
Ty babizny bych zavřela natvrdo, aspoň na rok! Pak by snad byla možná náprava…vytvořit množírnu asi fakt není složité, když má ten “člověk” hroší kůži
Ani náhodou a nekoukám, dost , že o tom vím a mám představu🤮.
Daja
To je asi tohleto https://tydenikpolicie.cz/kriminaliste-zadrzeli-dve-zeny-ktere-mely-prodavat-psy-z-mnozirny-zajistili-93-zvirat
Myslim, že to v tomto vlákně už máme… co si za to ty dvě staré paní kupovaly, luxusní auta?
Nechápu.
Já to mám bohužel i s doprovodem smradu. Na pár takových místech jsem byla a to se nezapomíná… 🤮
Jinak teda esi mě něco nebetyčně vytáčí, tak to je laxnost KVS. Jak je možný, že tam v roce 2014 zkontrolovali 45 psů, pořízených s účelem rozmnožování a dalších deset let nebyli schopní to zkontrolovat?
Plná huba výmluv, jak to není jejich práce a nemaj na to lidi a blá blá blá.
Dodnes si pamatuji, jak jsme řešili Žišku - 150 psů v hangáru. Byla jsem pak na semináři MZe a když jsme šli na oběd, tak jsem si nějakým omylem sedla naproti veterinářů z KVS. A jedna povídá druhýmu: “Prej jste tam měli teď nějakou množírnu, že tam bylo stopadesát psů? Co jste a tím dělali?”. Druhej žvejká oběd, koukne na ni a odvětí: “Nic, tam bylo všechno v pořádku.”
🤮🤮🤮
Po jejich kontrole jsme odvezli tenkrát tuším čtyřicet psů ve stejným stavu, jako jsou v reportáži. Bez očkování, atrofované svaly, jak jen seděli v klecích, zuby vyhnilý až do mozku. A ten 🍆 (emotikon pánského přirození) řekne nic, tam bylo všechno v pořádku.
Mě se roztřepaly ruce a doteď mám před očima, jak se mi z vidličky sypala rýže zpátky na talíř. Když jsem příbor pokládala, cinkal mi o talíř. To je zaujalo a podívali se na mě. A já ho začala solit, jak může říct, že tam byli psi v pořádku? Čuměl jak ♦️.
Řekla jsem jen pár vět, úplně zmrznutá zděšením, co to vypustil z huby. A pak jsem nechala oběd tak, vzala bundu a tašku, otočila se a odjela domů. Fakt jsem nebyla daleka toho, abych mu to jídlo hodila do obličeje…
Oni hrozně rádi kontrolují chovatelské stanice, klidně do těch slušných budou jezdit každý rok. Ale jak mají řešit něco, při čem by fakt museli řešit, tak strčí hlavu do písku. Humus.
megi-the-pes:To je asi tohleto https://tydenikpolicie.cz/kriminaliste-zadrzeli-dve-zeny-ktere-mely-prodavat-psy-z-mnozirny-zajistili-93-zvirat
Myslim, že to v tomto vlákně už máme… co si za to ty dvě staré paní kupovaly, luxusní auta?
Nechápu.
Já to sem myslím tenkrát taky dávala. Když je objevili. Je to dědina tady přes kopec a moje vetka dokonce jezdívá do domu v ulici. Tam to prej nikdo netušil. Ale povídá se, že maj všichni příbuzní postavený nový baráky a že teď už teda místní chápou z čeho.
Tyvole, to je hnůj! Těm z vetsprávy by měli uznat spoluúčast. Dyť jim ty kok.ti schválili a umožnili další týrání a svázané ruce našimi zákony teda rozhodně neměli!
To šíílený! …"nic, tam bylo všechno v pořádku…" napřeshubu! 🤢🤮
Jak se z tohodle můžete restartit, abyste měla sílu jít dál? Se nedivím, že nachodíte se psy tolik kiláků, když to ze sebe musíte nějak dostat…
No tak si počkáme, jak dopadnou ty…. ani nemám slov, jak pojmenovat osoby bez špetky empatie k živému tvorovy… jak je náš soudní systém potrestá… protože pokud se tase nic nestane, pokud na takový lidi zase jen uděláme ty ty ty… podmínka a zákaz chovu na pár let, tak to je pro mě jak kdybychom říkali, že se vlastně nic hroznýho nestalo a takovou zprávu pak posíláme ostatním množitelům.
Hlavně bych jim nechala zaplatit všechny náklady, které s odebranými psy byly a natvrdo do basy. Ale bojím se, že to zase nedopadne. Že co se týče týrání zvířat, tak nějaké zákony by byly, ale stejně soudy nokoho z mého pohledu nepotrestají dostatečně.
Jojo impact já si pamatují jak byla akce záchranná. Jak píšete o smradu jako fakt se nediví, že se Vám kufr otevře a to co popisujete ohledně kontrol….. no co nato říct hmm k zblití.
Daja
Vahine:To šíílený! …"nic, tam bylo všechno v pořádku…" napřeshubu! 🤢🤮
Jak se z tohodle můžete restartit, abyste měla sílu jít dál? Se nedivím, že nachodíte se psy tolik kiláků, když to ze sebe musíte nějak dostat…
Kromě toho, že se z toho člověk hodně dlouho vzpamatovává, to má spíš dopady na to, že se celkově pak člověk na množení a množírny už dívá jinak.
Pár takových zážitků a pak si uvědomíte, že v tomhle byste nikdy svoje svěřence nechtěli vidět. V kombinaci s tím, že příslušné orgány řeknou “tam bylo vše v pořádku”, to zákonitě dopadá tak, že prostě vše plošně kastrujete.
Protože jedině kastrovanej svěřenec nemůže nikdy skončit v takovým humusu.
Málokdo z běžné veřejnosti, kteří takovými zážitky nemusí projít, dokáže pochopit, proč kastrujeme. Proč máme drsný smlouvy. Proč tak tvrdě trváme na jejich dodržování..
impact:Kromě toho, že se z toho člověk hodně dlouho vzpamatovává, to má spíš dopady na to, že se celkově pak člověk na množení a množírny už dívá jinak.
Pár takových zážitků a pak si uvědomíte, že v tomhle byste nikdy svoje svěřence nechtěli vidět. V kombinaci s tím, že příslušné orgány řeknou “tam bylo vše v pořádku”, to zákonitě dopadá tak, že prostě vše plošně kastrujete.
Protože jedině kastrovanej svěřenec nemůže nikdy skončit v takovým humusu.
Málokdo z běžné veřejnosti, kteří takovými zážitky nemusí projít, dokáže pochopit, proč kastrujeme. Proč máme drsný smlouvy. Proč tak tvrdě trváme na jejich dodržování..
Napsala jste to Impakt perfektně 🌷 i pro ostatní zvenčí, kteří se tu zastaví si počíst.
Já Vám ten hrůzný zážitek věřím. Ale ani tak nesouhlasím s plošnou kastrací. Nezaručí, že se ten pes bude mít dobře. Neskončit v množce není automaticky záruka kvalitní péče. Takže je při výběru vhodného kandidáta na majitele pořád zbytečná.
Ale o tomto už jsme vedly diskuzí milion a nemá smysl v tom pokračovat.
Já myslím, že jste hlavně spíš nepochopila jednu dost zásadní věc. A to je, že je mi úplně jedno, že s tím někdo nesouhlasí. Ani mě ten něčí nesouhlas nijak v mojí práci neovlivní. 🙂
Už nějakých patnáct let vím, co dělám, proč to dělám, jak to dělám a jak to dělat budu. A jestli se ve své práci někam (kamkoliv) posunu, tak se posunu na základě svých zkušeností a znalostí. A ne na základě nějaké plané diskuze, notabene s lidmi, kteří nikdy nešli ani kousek mé cesty se mnou. 🙃
Dobre ranko impact😉,
sluníčko proč pak hned tak útočně? Víte, že Vás respektuji a máte mojí poklonu za to co děláte pro pejsky a lidičky👍. Ale všimla jsem si, že někdy jste hned hrrr útočná, stačí poznámka a šup hned to dotyčný slízne. Já vím a chápu jak to vše myslíte, ale trochu mírníte toho šášuru🥳 co vyskočí hned .
Daja
Bylo to 2X🤪
Dája